Dałem rade. Nieważne.
Paskutinį kartą redagavo jaryx; 07-12-09 prie 23:34.
1. Pastaraisiais pranešimus vbadvanced parašyta portugalų ekrane kartu su BBCode Code: kaip jums dalyvauti Ka daryti, kai tai neatrodo? 2. Jus rašė apie Portugalijos "Como façApie PRA participar " Per ji Pati Kuno pakartoti. Nors vizų turinys rodomas gražiai ir kaip išversti, o ne pavadinime vietoj "ç"Atsirado"FAA $". Po mano redagavimo ir taisymo FAA $ Apieç Dabar Objektas yra rodomas tinkamai. Kas sukelia sia klaidą? Kaip išspręsti sia Problema?
kaip jums dalyvauti
1. Duok man prašom nuorodą, kur galiu pamatyti. 2. Ar galite atkurti - tai yra, kaip rašote naują pranešimą su šios antraštinės dalies taip pat yra krūmai? Beje, taip bus lengviau ateityje, už kiekvieną problemą, parašyti atskirą giją
skelbimą. Ar žinote nuorodą skelbimą. 2 Jūs žinote aprašymas Laukimas
Podeślij per forumą. Tai yra vienintelis oficialus kanalas, per kurį pagalba yra pristatomos vBET. Informacija siunčiami kitais kanalais gali tiesiog numirti, arba gauti iš kito kompiuterio ir labiau prieinamos mūsų darbuotojai. Todėl sorki už nepatogumus, bet tipo jis vėl čia
Šiandien forume yra nauja "Gėlė": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Bet užuomina?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Taip - pamatyti viduje langtitle Temos antraštė - kaip tai neprideda (kodas kalbą). Beje - prašome atverti naujas temas naujų klausimų Tai padės mums geriau valdyti
Originally Posted by vBET Taip-žr. gija pavadinimas yra viduje žyma langtitle-kaip veikia ši pridėti (su kalbos kodu). Ta proga, prašome atidaryti naujas temas, naujų klausimų Tai padės mums geriau valdyti Iš tikrųjų aš manau, ji nebuvo šią žymę. Tema taip pat turinio. Dabar klausimas: kodėl?Vartotojas turi nustatyti en, kalba, nors jo IP adresas yra iš Rusijos, ar registracijos vartotojo forume, jis yra automatiškai surinkti savo kalba, apie tai, kokia kalba yra šiuo metu peržiūrėti forumas?Ne, respondentinių šioje temoje, kuri yra pagrindiniame puslapyje (vbcmps), šaknų problema šio peržiūrėtą temoje aprašomi man, kaip: [langtitle = ru] Запись Štai kodėl aš ir toliau šią temą
Paskutinį kartą redagavo vBET; 11-10-11 prie 00:42. Priežastis: BBKodas korekcijos
Jei neturite nustatyti automatinį kalbos aptikimą pranešimus, sistema pasitiki vartotojui. vBET nėra automatiškai nustatyti kalbą per rejestacji - vartotojas pasirenka pats. vBET siūlo automatiškai (labas rytas ženklai) kalba, pagrįsta naršyklės nustatymus, o ne pagal IP. Kadangi BB Išplėstinė vBET metu nėra modulis integruoja su VB Išplėstinė dinamika langtitle ir nebus interpretuojamas. BB Centimetrų per sekundę yra tiesiog dar integruotą ir todėl dar nėra aiškinama langtitle. Taigi, tai reikalauja integracijos. Jei norite padėti integracija - rašykite Pista skyriuje integracija. Leiskite pateikti jums pavyzdį reikia naudoti kodą išanalizuoti langtitle - turite naudoti ją į teisingą vietą. vBET laikui bėgant rems populiariausių mados. Šiuo metu mes turime daug darbo versją 3.3.0, kuri wyjdzei įskaitant tygdniu, tada 4,0. Tada mes integruoti kitos mados - BB Centimetrų per sekundę buvo pranešta siekiant integruoti
Ok. Ačiū. Atsižvelgiant į uždarymo. PS. Aš neturiu leidimo steigti temas integracijos ... taigi parašiau jį čia: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Rodyti Tag Cloud
Forumo taisyklės