Taigi tai ne galimybė įsigyti add-on anymore? Gali būti, galite įdėti įspėjimo ir sumažinti kainą? Aš ieškojau gauti šią fantastišką add-on po bando nemokamą versiją.
Taigi tai ne galimybė įsigyti add-on anymore? Gali būti, galite įdėti įspėjimo ir sumažinti kainą? Aš ieškojau gauti šią fantastišką add-on po bando nemokamą versiją.
Aš nežinau, ką exacly norite pirkti.
Mes siūlome:
-VBET licenciją
VBET pažymėtas nemokamą licenciją (be vBET URL į apačią).
Tiesą sakant, pardavimas vBET laikinai užblokuotas. Daugiau informacijos rasite čia:
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php
Būtent, ji yra laikinai atidėtas. Oh well, aš laukti, tai, kol problema išspręsta. Ačiū, anyways.
Šiuo metu vBET pardavimas pagal nutylėjimą yra uždaryta, nes "Google" uždarys savo vertimo API gruodžio 1 d. (informacijos čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).
Mes oficialiai atnaujinti pardavimo, kai turėsime alternatyvių sprendimų vertimo. Mes galime suteikti jums specialią nuorodą, kuri leis jums pirkti, jei esate tikri, kad norite pirkti, net nežinodami, kad per 6 mėnesius "Google" bus uždaryti vertimai API ir, jei vBET nebus alternatyvių sprendimų tada vertimai bus nutraukti darbo. Tai kodėl mes laikinai uždarytas pardavimo. Jei esate visiškai tikri, kad norite pirkti vistiek - praneškite mums ir mes atsiųsime Jums specialią nuorodą, kuri leis tai.
Kadangi mes buvo prašoma kelis kartus apie tai vBET galima pirkti dabar mes vėl atidaryti pardavimo iš vBET. Dar mes pridėjome aiškus įspėjimas dėl pirkimo puslapį, todėl bet kas, kas nori pirkti žino, kad 2011 m. gruodžio 1 d. vertimo Google API bus uždaryta ir vBET šiuo metu neturi alternatyvų būdą, remti vertimo.
Čia yra pareiškimą awailable pirkimo puslapį:
Taigi, jei jūs vis dar norite pirkti, apie tai prašome tiesiog naudoti mūsų Pirkti dabar! nuorodą.ĮSPĖJIMAS: "Google" nustos teikti vertimo API 1 gruodis 2011!. Mes dirbame, siekiant paremti kitas paslaugas, vertimai. Visą informaciją apie mūsų pažangą galite rasti čia: "Google" išsijungia vertimai API
Mes užblokuotas pardavimas vBET, kol mes neturime alternatyvų sprendimą dėl vertimo, bet mes buvo paprašyta leisti pirkti vBET vistiek. Esame sąžiningi bendrovė, ir mes manome, kad parduoti produktą, kuris ateityje gali baigtis greičiau, net ir tada, kai vartotojas sutinka, kad licencija yra ne taip, kad verslas (daugelis vartotojų nėra perskaitykite licencijos, ne visi). Nes mes buvo paprašyta tai mes atnaujinti pardavimo vBET su įspėjimo. Reikia žinoti, - gruodžio 1 d. "Google" bus pašalinti vertimo API. Mes negalime pasakyti dabar, kaip daug kalbų, bus paremti po, kad arba mes rasti jokių alternatyvių vertimo API ne visi. Ir kad nebūtų klaidų, - čia yra dalis vBET licencija: vBET darbai naudojant "Google" Vertimo Paslaugų ir jums turi būti leista naudoti. PAPRASTA Podbielski Michał suteikia jums nėra grąžinamosios išmokos atveju, jei jūsų forumas yra užblokuotas/uždrausta ar apribota kitu būdu, į "Google" Vertimo Paslaugas.
Todėl nebus jokio grąžinamąją išmoką. Mes padarysime viską, kad remti kitų API vertimai, Dar šiuo metu mes negalime garantuoti, tai teisiškai įmanoma, nei kiek kalbų bus remiami.