Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 1056

Tema: "Google Translate API išjungti ar bus mokama? Nesvarbu - vBET palaiko kitų API

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by norku View Post
    ... Nes "Google" davė neaiški priežastis uždaryti API atvirai, aš šiek tiek neramu, kad jie gali pradėti bausti tuos forumus, nepaisant to, jų TO, šiuo metu leidžia tokį naudojimą. , Jei jie gali iškelties API tokį trumpą laiką, tada galbūt jie gali pakeisti pak, taip pat ir palikti mums visiems didelė problema.
    Nebūtų nerimauti tai - "Google" pareiškimas yra aiškus: Naudodami TPS (API), yra tik iki 2011 m. gruodžio 1 d., dabar tik apribojimas bus apie kasdien prašymų skaičius.

Tai yra aiškus ir oficialus - Nėra nieko labiau atsilieka ir nėra prasmės ką nors atsilieka. "Google" API tiesiog išsijungia, kai jie nori, ir jie nori padaryti šį gruodžio 1 d., ir viskas yra jau suplanuotas. Asmeniškai aš nematau prasmės didesnė netvarka ir nukopijuokite jį be jokios priežasties. Dabar "Google" partneris prarado daug taškų, daug žmonių (tiesiog apsižvalgyti apie žmonių reakcijas skirtingose forumuose), nėra prasmės jiems duoti papildomų priežasčių nepasitiki "Google".

Junior Member
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Nebūtų nerimauti tai - "Google" pareiškimas yra aiškus: Naudodami TPS (API), yra tik iki 2011 m. gruodžio 1 d., dabar tik apribojimas bus apie kasdien prašymų skaičius.

Tai yra aiškus ir oficialus - Nėra nieko labiau atsilieka ir nėra prasmės ką nors atsilieka. "Google" API tiesiog išsijungia, kai jie nori, ir jie nori padaryti šį gruodžio 1 d., ir viskas yra jau suplanuotas. Asmeniškai aš nematau prasmės didesnė netvarka ir nukopijuokite jį be jokios priežasties. Dabar "Google" partneris prarado daug taškų, daug žmonių (tiesiog apsižvalgyti apie žmonių reakcijas skirtingose forumuose), nėra prasmės jiems duoti papildomų priežasčių nepasitiki "Google".
    Kai kurie Paaiškinti naujas

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

Pakeitimas June 3 dienas, nes mes paskelbė Versti API Deprecation, mes matėme tiek daug iš jūsų aistra ir suinteresuotumą išreiškęs per komentarus čia (Patikėkite, mes skaityti kiekvienas iš jų) ir kitur. Aš mielai pasidalins, kad mes dirbame išspręsti jūsų problemas, ir bus paleisti atnaujintą planą pasiūlyti mokamą versiją Versti API. Stay tuned, mes po visiškai atnaujinti kuo greičiau.
    Paskutinį kartą redagavo Jncocontrol; 04-06-11 prie 10:27. Priežastis: -

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai gera žinia - ne mažiau kaip dar bus, kad tiek daug vertimų. Leidžia tikiuosi kaina bus tinkamas ... Vistiek mes tyrimą apie kitų sprendimų, nes tai yra daugiau apkalbų nei naujienos.

Ačiū už bet kokią info jums suteikia Jei kas turite ką pridurti - net tai, ką jūs manote apie realią situaciją - tiesiog parašyti.

Junior Member
    Prisiregistravo
    2011 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Tai gera žinia - ne mažiau kaip dar bus, kad tiek daug vertimų. Leidžia tikiuosi kaina bus tinkamas ... Vistiek mes tyrimą apie kitų sprendimų, nes tai yra daugiau apkalbų nei naujienos.

Ačiū už bet kokią info jums suteikia Jei kas turite ką pridurti - net tai, ką jūs manote apie realią situaciją - tiesiog parašyti.
    Aš nemanau, kad tai turėtų būti problema, "Google" produktai yra skirtas ne milijonierių.

Michal,

Atsiprašome dėl uždelsto atsakymo - buvau praeitą savaitę atostogų.

Man atrodo prisiminti, kad wp-robotas autotranslates arba Google, Yahoo ar bablefish (turimas galimybes konfigūravimo), todėl ieškoti jų įgyvendinimo mate.

nuoširdžiausi linkėjimai

kregždė

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū, ne - Aš tirs šį. Dabar mes turime naują viltį "-" Google "teigia, kad vertimo API nebus uždarytas, tik pasikeitė į mokamas vienas. Tai svarbu, nes joks kitas API suteikia tiek daug kalbų. Dar mes ištirti kitas galimybes, nes dabar nėra jokių detalių apie naują "Google" strategija.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    Michal,

Atsiprašome dėl uždelsto atsakymo - buvau praeitą savaitę atostogų.

Man atrodo prisiminti, kad wp-robotas autotranslates arba Google, Yahoo ar bablefish (turimas galimybes konfigūravimo), todėl ieškoti jų įgyvendinimo mate.

nuoširdžiausi linkėjimai

kregždė
    Taip, radau informacijos, kad wp-robotas gali naudoti Yahoo bablefish (tai yra vienas sprendimas), už vertimą. Aš padariau pastabą apie tai mano darbo vietoje, už šį klausimą, ir aš ją išnagrinėti. Jei turite kokios nors papildomos informacijos šioje srityje, prašome pateikti čia arba pagal PM. Ačiū

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •