Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1013

Tema: Reikia padėti sumažinti serverio apkrovos

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Reikia padėti sumažinti serverio apkrovos

Sveiki, aš problemų su savo serverio apkrovos, aš jau persikėlė į skirtas bandyti išgydyti, tačiau vis dar gauti aukštos serverio apkrovos, jei išjungiu vbet serverio apkrovos lašai.

Gali kas nors padėti?

@ Kama, jūs jau turite pilną priėjimą duomenys siunčiami Jums į PM, jei norite patikrinti.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,
    čia jūs turite vBET sąrašą patarimų: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

prisiminti - jeigu sergate visomis kalbomis įjungtas - 53 daugiau turinio (temas, žinutes ir tt) jūsų forume, ir, žinoma, didelio eismo forumą.

Galite išjungti kai kurių kalbų ir laukti, kai įjungtas kalbą talpyklos bus užpildyta po to - galite įjungti kitą vertimų dalį.

Antra, šį IŠLEIDIMAS turime didelį pagerinti (labai didelis) - tai atminties talpyklą sistema (4 skirtingų variantų). Jūs galite patikrinti savo admincp> vBET talpyklos. (Atminkite - turite integruoti savo serverį naudoti šią talpyklą)

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš įgyvendino visus, kad galiu savo veiklos rekomendacijų, aš taip pat turėjo visomis kalbomis įjungta (ir dauguma), nes pirkti vbet maždaug prieš 6 mėnesius, apkrova nuosekliai aukštos visą laiką. Kaip Spartinančiosios atmintinės (beta), aš nemanau, kad turiu kokių nors talpyklą akceleratoriaus ant mano serverio, bet pagal jūsų nurodymus evrything kitas.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

nuo mūsų paskutinio IŠLEIDIMAS dirbome šią atminties talpyklą sistema - tai turėtų būti didelis vienas efektyvumą. Jums reikia turėti savo serverį, suderintas su šios talpyklos sistemos (galbūt jau turite - kreipkitės į serverio parama)
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 26-05-11 prie 22:25.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Sveiki, Kamila, aš tiesiog patikrino PHP info ir aš neturiu, tačiau aš gausiu juos įdiegti xcache ar kažką panašaus į tai

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Kodėl jūs turite problemų su jūsų serverio apkrova? Matau jūsų forumas versti tikrai greitai, tais atvejais, kai yra problema?

Atkreipkite dėmesį, kad vertimai raštu būtų išorės paslaugų iš "Google". Tai reiškia, kad kai vertimo atsitinka jūsų temas laukia atsakymo iš Google. Ir tai, kodėl jūsų serverio apkrova yra didesnė, tačiau ji neturi įtakos sistemos, nes laukia temas Nėra CPU, nei papildomos atminties (tik jau naudojamas). Taigi, kodėl jums visada bus didesnis serverio apkrova vBET įjungta (kai neįgaliesiems nė siūlai laukia rezultatų iš Google) ir, tuo pačiu metu jūsų forumą vis dar dirba greitai, nes laukia temas Nėra CPU.

Taigi, ką tikrai reikia imtis serverio apkrova meilužis, siekiant užtikrinti, kad temas ne laukti rezultatai iš Google, bet, deja,, Google "leidžia į talpyklą savo rezultatus tik 15 dienų. Galite pabandyti patys - jei išjungti talpyklą, arba tiesiog padaryti savo laiko gyventi mažesnių tada jums bus SE serverio apkrovos auga - nes mažiau rezultatus bus išsaugotos ir daugiau prašymų, laukia "Google" atsakas. Nėra magija - vertimai ateina iš kažkur ir tai užima daug laiko gauti iš "Google".

Naudojant atminties talpyklą gali padėti tam tikru būdu. Google rezultatų laukimas temas vis dar laukia (jums duoti negalima, kol talpyklos visi vertimai, ir jums nebus, nes tai išvalytos pagal "Google" pak). Bus sukurtas greičiau dar talpyklą rezultatų, todėl vertimų prašymus, nelaukiant eiti greičiau prašymus eilėje.

Čia galite sužinoti, kas tiksliai serverio apkrova yra: Serverio apkrovos ir sužinoti, kad tol, kol turite išlaisvinti išteklius serverio apkrova yra ne problema.
    Žinant, kokia serverio apkrovos vertė nėra labai svarbi, nors. Žinant, kaip interpretuoti vertė yra svarbiausia.
    prisiminti apibrėžimas: serverio apkrova procesų laukia galimybės CPU skaičius. Tačiau ne visi procesai yra vienodi! Jei procesai yra žemas prioritetas, kai naują serverį prašymą (puslapį prašymu), atrodo, vis dar gali būti perkrauta beveik akimirksniu.
    Jau nekalbant, kad serverio apkrova yra tik vienas veiksnys iš daugelio kitų (atminties, CPU naudojimas swap failas, dydis)
    Kaip įprasta, o daugelis žmonių, tiesiogiai susijęs priegloba verslo, sako, visa tai ateina į realaus gyvenimo elgesį. Ar greitai pakrovimo puslapių? Ar, pavyzdžiui, ieškoti per duomenų bazę, pagrįstą laiką? Tada jums nereikia tikrai turi problema, bet serverio apkrova yra
    Taigi, galutinis bandymas taip, kad serveris elgiasi. Jei serveris yra greitas, skaičius, net jei ji vadinama "serverio apkrova", tikrai nėra didelės reikšmės
    Todėl, kad jūsų serveris yra greitas ir galiu matyti savo forumo atsakymus greitai, Jūsų klausimas yra tik virtualus - nėra reali problema. Serverio apkrova yra verte, kuri suteikia jums jokios informacijos apie realūs veiklos rezultatai, tik užsimenama, jei žinote, kaip ją interpretuoti (ty jei serveris veikia gerai su serverio apkrova X, tada galite pradėti tikrinti, kas vyksta, jei jis sparčiai auga 2X ar kažkas panašaus). Tiesiog statinis skaičius suteikia jums nieko, geriau patikrinti procesoriaus ir atminties, būti tikri, kad ši vertė yra OK jūsų serveryje, ir jei ji yra Gerai, tada nesvarbu, kas serverio apkrovos reikšmė yra.

Dar jei norite keletą papildomų patarimų:
    - Didesnės talpyklos TTL, jei jūs pakeitėte jį sumažinti (pagal nutylėjimą yra didžiausias leidžiamas "Google" pak).
    - Jeigu sergate NO HDD vietos klausimus Cron išjungti svečių talpyklos valymo - jis neturi būti valomos ne visi, nes tai atgaivina rezultatų, vis dar reikia pašalinti daug senas bylas gali užtrukti labai ilgai PHP.
    - Naudoti atminties talpyklą
    - Pabaigoje (bet aš tikrai nemato jo prasmę, nes jūs neturite veiklos problemą) pradeda išjungti kalbomis, kurios suteikia jums mažiau eismo

Beje - kas yra jūsų serverio apkrova, vidutinė procesoriaus ir atminties, ir kokios aparatūros turite (kiek procesorių, atminties)? Ar swap failas yra naudojamas?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Žemiau yra už jūsų klausimus
    1) serverio apkrovos
    08:22:53 iki 44 dienos, 13:31, 1 vartotojo, apkrovos vidurkis: 4.07, 5.09, 5,26
    VARTOTOJO TTY vardas @ IDLE JCPU PCPU
    šaknų pts / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU ir atminties naudojimą
    viso naudojama nemokamai bendri buferiai talpyklą
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buferiai / cache: 550 3490
    Sukeisti: 8001 24 7976
    3) kiek CPU
    3

EDIT: tiesiog paėmė fotografiją čia http://www.thecodecage.com/forumz/server.png mano serveris yra patiko šį laiką, šis duomenų rinkinys yra po įjungimo memcahce.
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 27-05-11 prie 08:47.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Kaip informacija čia Į viršų procesai log:
    xxxx 93,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 83,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 75,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    MySQL 6.8% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-external- užraktas
    MySQL 6,7% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-external- užraktas
    MySQL 6.6% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-external- užraktas
    šaknis 6,0% / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-C - cronjob
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 27-05-11 prie 17:21.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Žemiau yra už jūsų klausimus
    1) serverio apkrovos
    08:22:53 iki 44 dienos, 13:31, 1 vartotojo, apkrovos vidurkis: 4.07, 5.09, 5,26
    VARTOTOJO TTY vardas @ IDLE JCPU PCPU
    šaknų pts / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU ir atminties naudojimą
    viso naudojama nemokamai bendri buferiai talpyklą
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buferiai / cache: 550 3490
    Sukeisti: 8001 24 7976
    3) kiek CPU
    3

EDIT: tiesiog paėmė fotografiją čia http://www.thecodecage.com/forumz/server.png mano serveris yra patiko šį laiką, šis duomenų rinkinys yra po įjungimo memcahce.
    Aš nesu tikras, kaip aiškinti savo matavimus. Kaip matau, jūsų procesorius yra naudojamas maždaug 185% ... Taip arba kažką karšto matavimo teisę arba ji yra taikoma 1 procesorius, jei jūs turite 3 tada galite naudoti 300%. Jei tai yra teisingas būdas, tada tai reiškia, kad turite dar daug laisvos procesoriaus išteklių. Jei ne, prašome pataisyti mane ir pasakyti, kaip interpretuoti rezultatus.

Aš taip pat nežinote, kaip interpretuoti jūsų serverio apkrovos duomenis:
    apkrovos vidutinės: 4.07, 5.09, 5,26
    Ar šių 3 skirtingus laiko matavimus, ar kiekvienas atskiras procesoriaus? Kas yra jūsų procesoriaus galia?

PS. Talpyklą reikia užpildyti.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Michal, vėl ačiū už atsakymą apkrovos vidurkio, ir pamatysite (ir fotografiją) keičiasi kiekvieną kartą jūs atnaujinti, tai kaip jūs nurodo sybmolic, kai apkrovos vidurkiai rodo, yra maždaug 6 ar 7 svetainėje yra lėtas bet dauguma laiko, nereaguoja, kuris, savo ruožtu, suteikia klaidą.

Štai procesoriaus duomenys, kuriuos paprašė
    Procesorius # 1
    Pardavėjas

GenuineIntel
    Pavadinimas
    Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    Greitis
    2394.030 MHz
    Talpyklos
    8192 KB

Kai aš patikrinti I WHM 1 quad core procesoriaus, kadangi serverio žmonės man sako, aš turiu 3 CPU "???

Aš nežinau, ar apsimesti, kad sužinoti, kaip serverio apkrovos vidutinės darbą (pastaruoju metu, per pastaruosius 2 dienas jis buvo aplink:
    Apkrovos vidurkiai: 4,49 4,04 3,95

Forumas vidutinį greitį ir, neatrodo, kad turi būti keliamas klausimas dabar, nors eismas yra maždaug:
    271 (3 nariai ir 120 svečiai ir 148 Vorai)
    Viršų skaičius paprastai apie 500 - 600, tačiau tada ji yra savaitgalis, todėl eismas yra mažesnis.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •