Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: BP dydžio

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default BP dydžio

Ar tai normalu, jūsų duomenų bazės dydį po vBET montavimo patrigubės?

Aš pradėjau su 1Gb BP, ir dabar aš žiūriu ir priartėjo prie 3. Nors aš suprantu, kad viso puslapių pranešimų talpyklą čia būtų ne daugiau stabilus tai padaryti atskirą duomenų bazę ne VB (kaip 2.x)?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip - jūsų BP augs. Jūsų turinys dauginamas 52 kartus (jei įjungtas visomis kalbomis), todėl sunku ne augti

Naudojant paties BP veikia stabilumo forume ne visi, nes nėra užklausos, kuris naudoja kitus išteklius iš VB. Taip pat vBET 2.x taip pat naudoti tos pačios duomenų bazės.

Jūs visada galite išjungti kai kurių kalbų, arba tiesiog išjungti talpyklą kai kurias kalbas, jei BP dydžio jums klausimą. Bet kaip ilgai, kaip jūs turite vietos diske BP dydis neturi įtakos jums - vBET naudojant indeksus visų užklausų. Yra vienas dalykas, kuris jums gali būti įdomu, jei jūsų talpyklą lenteles yra tikrai didelis - jie yra kliringo strategijas. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tuos, eikite Admin CP -> vBET -> talpyklos.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Ačiū už atsakymą! , Kuri išvalo šias problemas.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes planuojame remti failų talpyklą. Tai būtų daug daugiau kietajame diske, bet ir gauti duomenis be BP užklausas. Mes tai nebuvo pradėti įgyvendinti dar.

Šiuo metu mes planuojame, kaip konfigūruojamas ji turėtų būti ir kita informacija. Mes norime, kad visiems - tai reiškia be būtinos diegti jokios papildomos spartinimo variklį.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •