Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: PRANEŠIMAI padaryti nevers

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default PRANEŠIMAI padaryti nevers

Pranešimai yra ne versti, todėl visiems, kad ne kalbėti anglų negali pamatyti savo pasirinkta kalba, naudojant vėliavos pranešimas.

Aš paspausti rusų ir viskas pasikeitė į rusų išskyrus pranešimo, nereiškia, kad jie manyti, kad taip pat versti?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Pranešimo išversti, jei tai yra html. Jei naudojate vBSEO, tada tikriausiai jūs turite įjungti keitimas pranešimai JavaScript. Šiuo atveju, jūs turite įjungti, vBET galimybė versti vBSEO Java Script skelbimai

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Matau, dirbo labai ... ačiū jums.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Gruodis 2015

Quote Originally Posted by cheick View Post
    Pranešimai yra ne versti, todėl visiems, kad ne kalbėti anglų negali pamatyti savo pasirinkta kalba, naudojant vėliavos pranešimas.

Aš paspausti rusų ir viskas pasikeitė į rusų išskyrus pranešimo, nereiškia, kad jie manyti, kad taip pat versti?
    Aš nematau, tai "įjungti keitimas pranešimai JavaScript" VBSEO. Tai ne naujausia versija?
    Paskutinį kartą redagavo WilliamCaeser; 07-03-16 prie 20:10.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Norėdami pakeisti pranešimo apie JS, nustatyti parinktis AdminCP->vBSEO->SEO Funkcijas->Virtuali HTML Ekranas į Taikyti Virtualių HTML Ekranas.
    Išversti skelbimą pridėti naudojant JS įjungti funkcijos AdminCP->vBET->Vertimo Funkcijos->Versti vBSEO pranešimai JavaScript.
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 18-12-15 prie 11:36.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •