Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 33 FirstPirmas 123
Rezultatai 21 į 2525

Tema: Automatiškai išverstas puslapių, palyginti su "Google" turinio gaires

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    Čia yra atnaujintos eismo statistika.

@ Hilinebuilders čia yra atnaujinamas diagramoje. Taip pat matė ... apie Twitpic3

FYI: Aš taip pat turiu svetainėse Powered by WordPress wp-robotas, naudoti "Google Translate API. Tuo pačiu metu jie taip pat nukentėjo ir prarado 100% jų srauto.
    Natūra kvailas klausimas - kur jūs galite įdėti šį filtrus Analytics "? Aš tiesiog greitai patikrinti ir joje neradote jums jau žinote, kur taip norėčiau šiek tiek laiko saugiai ieškote

Mes ir tikrinimas. Atrodo, žmogus - Kai kurie forumai žr Tokia tendencija, kai kurie ne. Šiuo metu mes negalime nustatyti, kas yra priežastis. Tik tuo atveju, enyone kurie turi tokią problemą - prašome įsitikinkite, kad jūs ne blokuoti visus išverstų puslapių robots.txt

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Natūra kvailas klausimas - kur jūs galite įdėti šį filtrus Analytics "?
    nėra probs Michal,

: Content -> Top Nukreipimo puslapiai
    Filtruoti: puslapius, kuriuose yra šios eilutės:

Atnaujinta nuotrauką su pastaraisiais statistika, ir jūs galite pamatyti kairiojo stulpelio, kuriame yra ataskaitos:

Twitpic - bendrinti nuotraukas ir vaizdo įrašus į Twitter

Quote Originally Posted by vBET View Post
    prašome įsitikinkite, kad tu negali blokuoti visus išverstų puslapių robots.txt
    FYI - aš ne blokuoti eismo jokiu būdu

Tiesiog Re VALSTYBĖ:
    Aš netikiu, kad vbet plugin neveikia. Jis vis dar daro būtent tai, ko jos reklamuojamos kaip žmonės vis dar gali naudoti išverstų puslapių 100%.

Vienintelis klausimas, kad "Google" nustojo siųsti eismo šie išverstų puslapių. Kaip jos velniškai sunku pėdsaką išverstą puslapį, jei geras vertimas, aš pasiūliau, kad jūs įtraukti Yahoo išversti API.

Norėčiau bet gerus pinigus, kad tai padaryti daug sunkiau "Google" filtruoti indeksas.

Tiesiog Re VALSTYBĖS taip pat:
    Aš esu Nesakau, šiuose puslapiuose yra indeksuotas .... Jie tiesiog nėra grąžinami į paieškos rezultatus, kai jie naudojami.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Ačiū už kokį nors supratimą MOGmartin. Aš matau vBET išverstų puslapių taip pat sumažėjo, bet tai ne toks dramatiškas, kaip Jūsų. Skirtumas yra maždaug 25% nuo praėjusią savaitę. (Kovo 26 - balandžio 1 d. - balandžio 2 d. - Balandžio 8 d.)

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Aš Jums atsiųsime išsamią informaciją per kitą serveral dienų PM ...

Prašau pažiūrėti šį straipsnį:
    technospot.net / Blogai / strategija-remove-mašina išverstą puslapio-Googles indeksas /
    Šiuo metu mes ne pamatyti savo licenciją - prašome PM licencijos detales ASAP. Jei esate licencijuotas vartotojas, tada jums nereikia sumokėjo vBET versija. Prašome siųsti informaciją apie licencijas.

Apie nuorodos - tai vėl rekomendaciją išjungti silpnos automatinius vertimus, kurie gali būti ne suprasti žmogaus.
    Mes rekomenduojame, kad jūs neturite leisti automatizuotą vertimų gauti indeksuojami. Automatiškai verčiamos ne visada prasminga ir jie potencialiai gali būti žiūrima kaip šlamštas. Dar svarbiau, daugiakalbėje svetainėje yra pasiekti platesnę auditoriją, teikti vertingą turinį keliomis kalbomis. Jei jūsų vartotojai negali suprasti, automatinio vertimo arba, jei ji mano, dirbtinis, turėtumėte užduoti sau, ar jūs tikrai norite pateikti tokio turinio.
    Google vertimai yra labai geras ir žmonių skaitymo, todėl nėra su šiomis klausimas. Taigi, kas būtų aišku - ji rekomenduoja išjungti Tik tie vertimai, gali būti ne suprasti žmogaus. Mes teikiame paramą žmonių, skirtingų kalbų ir vertimų raštu yra tikrai geras. Taigi tai yra NE apie "Google" vertimas teikia vBET.

Manau, kad panikos ir be išsamaus svarstymo Google pareiškimus, mes čia daug nesusipratimų. Taip, kad aiškiai:
    1. Vertimai Gerai "Google"
    2. "Google" nepatinka silpnas automatinius vertimus, kurie yra ne žmonių skaitymo
    3. Atsižvelgdama net silpna automatinius vertimus nėra draudžiama, tačiau tik nerekomenduojama
    4. Didelės vertės automatinis vertimas yra OK "Google"
    5. vBET suteikia "Google" vertimų, kurie yra labai geros kokybės ir žmonių skaitymo
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 17-04-11 prie 19:29.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    nėra probs Michal,

: Content -> Top Nukreipimo puslapiai
    Filtruoti: puslapius, kuriuose yra šios eilutės:

...

Tiesiog Re VALSTYBĖS taip pat:
    Aš esu Nesakau, šiuose puslapiuose yra indeksuotas .... Jie tiesiog nėra grąžinami į paieškos rezultatus, kai jie naudojami.
    Ačiū, aš žaisti su juo ir patikrinti, kai mūsų forumuose.

Apie naujo valstybės - kaip aš parodyti jums čia http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 "Google" grąžina jūsų paieškos rezultatų puslapyje. Manau, kad jūs galite turėti mažiau ieškoti įrašų, nes indekso padėties pokyčius, tačiau vis dar galutinai savo puslapius indeksas ir yra grąžinami paieškos rezultatuose.

Mes pasirūpinsime, kad kai savo tyrimą - taip pat vertiname savo ateitį prisidėti, jei jums sužinoti ką nors daugiau apie situaciją jūsų forumą "Google" indekso.

Pradžia 33 FirstPirmas 123

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •