Aš naudoju vbet nuo 2.X filialas, ir buvo atnaujinti pakeliui. Aš tik atnaujinau į 3.2.2.
dabar, kai aš spustelėkite vėliavėlės, aš pastebiu URL pokyčius taip pat. Tačiau kartais puslapis apkrovoms tinkamai, bet kartais aš tiesiog gauti baltą puslapį, kad sako, "puslapis nerastas". mano svetainėje informedtrades.com. i vBSEO įdiegta taip pat.
aš pamačiau kai kurie žmonės ataskaitų panašios patirties, tačiau aš nemačiau bet kas kalbėti apie tai vyksta tik kai laiko, nei aš matau žmones, kurie tik turėjo problemų po šį neseniai atnaujinti. atsiprašau, jei tai jau buvo nagrinėjamas ir aš praleidau jį.
Aš naudoju vbet nuo 2.X filialas, ir buvo atnaujinti pakeliui. Aš tik atnaujinau į 3.2.2.
dabar, kai aš spustelėkite vėliavėlės, aš pastebiu URL pokyčius taip pat. Tačiau kartais puslapis apkrovoms tinkamai, bet kartais aš tiesiog gauti baltą puslapį, kad sako, "puslapis nerastas". mano svetainėje informedtrades.com. i vBSEO įdiegta taip pat.
aš pamačiau kai kurie žmonės ataskaitų panašios patirties, tačiau aš nemačiau bet kas kalbėti apie tai vyksta tik kai laiko, nei aš matau žmones, kurie tik turėjo problemų po šį neseniai atnaujinti. atsiprašau, jei tai jau buvo nagrinėjamas ir aš praleidau jį.
Aš grįžo į vbet 312, veikia puikiai. taip, klausimas yra susijęs su kai skirtumas tarp 312 ir 322. taip pat, kai aš grįžo iki 312, pirmas dalykas, aš padariau buvo produktas perrašyti. problema vis dar tęsiasi. tada, kai aš įkėliau 312 bylos, kad, atrodo, išspręsti šią problemą. taip, galbūt problema susijusi su failo redagavimo, tarp 312 ir 322.
taip pat verta pastebėti, kad i vbblogs įdiegta. Tai buvo poveikio nedaro; URL dienoraščių nėra parašyta užsienio simbolių. nei 322, nei 312.
Aš tikrai norėčiau pasinaudoti 322 naujų funkcijų. Ar vis tiek galiu padaryti, kad šioje situacijoje?
ačiū
simit
Pridėta: ir aš, žinoma, turite naujausią versiją vbseo įdiegta.
Bet NEGALIMA keisti rankiniu būdu. Tokia schema yra daug vietų vBSEO konfigūracijos. Prašome PM man prieiti prie informacijos jūsų vBSEO KP ir aš sužinoti, kokius konfigūracijos parametras yra atsakingas už tai.
Tai daroma vBSEO - vBET nėra tokių pakaitalas. Jūs turite tinkamai sukonfigūruoti vBSEO. Jūs galite turėti galimybę laikyti ne Espagnol simbolių ans taip pat konfigūruoti rankiniu būdu FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametras $ Vbseo_custom_char_replacement. Ačiū, kad jūs galėsite dirbti su išversti URL ir išlaikyti esamą URL gimtoji kalba kaip tas, kur.
Tai URL, kur lenkų raidės (kaip śąęć) buvo pakeistas dėka $ Vbseo_custom_char_replacement ir ji vis dar išlaiko visas kitas, ne angliškos raidės. Tai japonų pačią nuorodą: