Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 1010

Tema: Retkarčiais URL konversijos problemos

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default Retkarčiais URL konversijos problemos

Sveiki,

Aš naudoju vbet nuo 2.X filialas, ir buvo atnaujinti pakeliui. Aš tik atnaujinau į 3.2.2.

dabar, kai aš spustelėkite vėliavėlės, aš pastebiu URL pokyčius taip pat. Tačiau kartais puslapis apkrovoms tinkamai, bet kartais aš tiesiog gauti baltą puslapį, kad sako, "puslapis nerastas". mano svetainėje informedtrades.com. i vBSEO įdiegta taip pat.

aš pamačiau kai kurie žmonės ataskaitų panašios patirties, tačiau aš nemačiau bet kas kalbėti apie tai vyksta tik kai laiko, nei aš matau žmones, kurie tik turėjo problemų po šį neseniai atnaujinti. atsiprašau, jei tai jau buvo nagrinėjamas ir aš praleidau jį.

bet idėjų, kaip išspręsti problemą?

ačiū
    simit

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Manau, kad radau modelis. Dėl Forumas Nuorodos, kurios turi specialių simbolių prašoma nerastas. Aš nežinau, kodėl dar.

Mes negalime atkurti mūsų serveriuose (kaip galite pamatyti čia tai gerai), todėl prašome PM man Admin CP ir FTP prieigos duomenys.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Quote Originally Posted by simit patel View Post
    Sveiki,

Aš naudoju vbet nuo 2.X filialas, ir buvo atnaujinti pakeliui. Aš tik atnaujinau į 3.2.2.

dabar, kai aš spustelėkite vėliavėlės, aš pastebiu URL pokyčius taip pat. Tačiau kartais puslapis apkrovoms tinkamai, bet kartais aš tiesiog gauti baltą puslapį, kad sako, "puslapis nerastas". mano svetainėje informedtrades.com. i vBSEO įdiegta taip pat.

aš pamačiau kai kurie žmonės ataskaitų panašios patirties, tačiau aš nemačiau bet kas kalbėti apie tai vyksta tik kai laiko, nei aš matau žmones, kurie tik turėjo problemų po šį neseniai atnaujinti. atsiprašau, jei tai jau buvo nagrinėjamas ir aš praleidau jį.

bet idėjų, kaip išspręsti problemą?

ačiū
    simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki,

Aš taip pat atsitiko kartą, bet jei perkraukite puslapį ir vėl tai gerai.

Tiesa, kad yra reta, sveikinimai.
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tiesa yra ta, kad nesvarbu, kaip ji reta - ji neturėtų atsitikti ir mes padarysime viską, kad ji veikia visą laiką

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš grįžo į vbet 312, veikia puikiai. taip, klausimas yra susijęs su kai skirtumas tarp 312 ir 322. taip pat, kai aš grįžo iki 312, pirmas dalykas, aš padariau buvo produktas perrašyti. problema vis dar tęsiasi. tada, kai aš įkėliau 312 bylos, kad, atrodo, išspręsti šią problemą. taip, galbūt problema susijusi su failo redagavimo, tarp 312 ir 322.

taip pat verta pastebėti, kad i vbblogs įdiegta. Tai buvo poveikio nedaro; URL dienoraščių nėra parašyta užsienio simbolių. nei 322, nei 312.

Aš tikrai norėčiau pasinaudoti 322 naujų funkcijų. Ar vis tiek galiu padaryti, kad šioje situacijoje?

ačiū
    simit

Pridėta: ir aš, žinoma, turite naujausią versiją vbseo įdiegta.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tai nėra geriausia idėja pagaminti iš naujo įvedami kai parama jūsų laive ...

Taip pat rasti, kad tai yra klausimas su vBSEO konfigūracijos. Modelius, turite sriegiui neleis užsienio požymių:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    ji turėtų būti kažkas panašaus į tai:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Bet NEGALIMA keisti rankiniu būdu. Tokia schema yra daug vietų vBSEO konfigūracijos. Prašome PM man prieiti prie informacijos jūsų vBSEO KP ir aš sužinoti, kokius konfigūracijos parametras yra atsakingas už tai.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Priežastis yra blogai vBSEO konfigūracijos.

Nustatyti parinktį "Pakeisti ne anglų simbolių URL?" į "Laikyti ne anglų simbolių URL".

Šis paslaptingai dingsta iš mūsų integracijos vadovą. Atsiprašome už rūpesčius tik nustatyti parametrą ir bus gerai

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Priežastis yra blogai vBSEO konfigūracijos.

Nustatyti parinktį "Pakeisti ne anglų simbolių URL?" į "Laikyti ne anglų simbolių URL".

Šis paslaptingai dingsta iš mūsų integracijos vadovą. Atsiprašome už rūpesčius tik nustatyti parametrą ir bus gerai
    Translated text
    Ispanijos yra su raidėmis problema
    Original text
    ŠĮ RAIDĖMIS N, O, I, ir tt ir tt (translate Išvesti į N, O, aš .
    Translated text

Atsižvelgdama dėl "ne anglų simbolių pakeisti" pakeičia jį vBSEO raide N, arba i URL. SEO tai yra labai gera.

Su "Laikyti ne Español Veikėjai URL" simboliai pakeičiami ~. Kažkas, kad labai veikia SEO.

Kodėl vBET peržiūrėjimo ateityje bus "išspręsta" arba techniškai neįmanoma?.

Ačiū.
    Original text
    Paskutinį kartą redagavo jorgejgm; 26-11-09 prie 17:32.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by jorgejgm View Post
    Translated text

Atsižvelgdama dėl "ne anglų simbolių pakeisti" pakeičia jį vBSEO raide N, arba i URL. SEO tai yra labai gera.

Su "Laikyti ne Español Veikėjai URL" simboliai pakeičiami ~. Kažkas, kad labai veikia SEO.

Kodėl vBET peržiūrėjimo ateityje bus "išspręsta" arba techniškai neįmanoma?.

Ačiū.
    Original text
    Tai daroma vBSEO - vBET nėra tokių pakaitalas. Jūs turite tinkamai sukonfigūruoti vBSEO. Jūs galite turėti galimybę laikyti ne Espagnol simbolių ans taip pat konfigūruoti rankiniu būdu FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametras $ Vbseo_custom_char_replacement. Ačiū, kad jūs galėsite dirbti su išversti URL ir išlaikyti esamą URL gimtoji kalba kaip tas, kur.

Ieškokite čia:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    Tai URL, kur lenkų raidės (kaip śąęć) buvo pakeistas dėka $ Vbseo_custom_char_replacement ir ji vis dar išlaiko visas kitas, ne angliškos raidės. Tai japonų pačią nuorodą:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Taip pat tai yra geras pavyzdys, kodėl jūs turėtumėte laikyti ne anglų / Espagnol simbolių - kai kurių kalbų noly ne anglų / Espagnol simbolių.

Tai yra pavyzdys, kaip galite nustatyti $ Vbseo_custom_char_replacement vertė (Lenkijos raidėmis):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 

Tikiuosi tai padės atveju bet kokius kitus klausimus, tiesiog paklausti - mes čia jums padėti
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 26-11-09 prie 20:16.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Translated text
    Labai ačiū dar kartą, veikia puikiai.

Ačiū.
    Original text

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus