Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: Atminties klausimai

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Default Atminties klausimai

Aš gaunu tokios klaidos, kai paspaudę ant vBSEO "mėgsta gavo" ir "Mėgsta Kadangi" mygtukus vartotojo aprašymą puslapyje:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Kaip aš sakau, tai pradėjo vyksta įdiegus Vbet bet aš manau, kad aš ruošiuosi reikia šiek tiek instruktavimas, nes čia skaičiai netelpa simptomai.

Atminties informacija:

Iš phpinfo: memory_limit vietos - 128M Master - 128M

Nuo php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    Diskutuok.lt diskusijos: PHP Atminties Limito 32M

Serverio atminties šiuo metu naudojama: 25.00% (262.136 nuo 1.048.576)

Pranešimų apie klaidą, teigiant, kad aš reikia padidinti atminties, bet aš nematau jokių kitų simptomų nepakanka atminties, o naudojant forumą ir aš neturėjo iš savo narių ataskaitas. Aš manau, tačiau, kad jie taip pat matyti Mėgsta "lemtinga klaida.

Ar jus vaikinai Natknąć bet kaip šis, nors problemų naudojant Vbet? Būčiau dėkingas už bet kokius patarimus, ką išbandyti.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,
    Ok aš jį išbandyti savo bandymo forume. Jūs galite tiesiog pabandyti, kad vBET šią problemą - tiesiog išjungti vBET ir pabandyti tai padaryti dar kartą - Jei problema Stil, ir vBET yra išjungtas - tai ne vBET klausimas. Jei problema išnyks - tai vBET klausimas, ir mes ją išspręsti.

Antra - galite padidinti ribą memory_limit php.ini 64 MB ir iš naujo paleiskite serverį. (Prašome tiesiog skaityti apie šią problemą google).
    su vBET turite 52 Daugiau turinį ir 52 daugiau vartotojų forume (jei turite visomis kalbomis įjungtas) - kaina serverio atminties. Mes vis dar Workin, padaryti vBET efektyviau (naujas IŠLEIDIMAS labai greitai).
    Čia turite hinst sąrašas:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Ačiū
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 15-03-11 prie 18:41.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Aš laukti išgirsti, ką jums atrasti savo bandymo puslapyje prieš aš iki atminties nustatymas php.ini.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Redagavo savo php.ini ir padidėjo atminties riba 64m ir tada vėl Apache, bet vBulletin, atrodo, ignoruoja, kad nustatant ir vis dar skundžiasi, kad nepakanka atminties (pačių klaidų kaip aš parašė paštu 1).
    Paskutinį kartą redagavo norku; 16-03-11 prie 00:22.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Sveiki,

Galite pakartoti klaidą? Aš negaliu suprasti, kodėl vBulletin AdminCP rodo 32M atminties riba, kai php.ini yra 64M.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

ne, aš negali atkurti mano Test Forum (i spustelėjote mėgsta mygtukai naudotojo puslapį).
    Ar jūs iš naujo paleisti serverio pasikeitus php.ini?
    Prašome klausti apie, kad jūsų priimančiosios teikėjui

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Taip, aš vėl Apache po iš dalies keičiančio php.ini, tačiau tai neturėjo įtakos. Labai keista. Aš patikrino mano atminties ir buvo gerokai mažesnis 32M vistiek labai keista, kad aš gaunu šie atminties klaidų. Aš paklausė mano priimančiosios pažvelgti į šį.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Išspręsta. Aš turėjo neišsami php.ini šaknis. Visi darbo teisingai dabar.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai, šį patvirtinimą išspręsta

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •