PM - pakeliui![]()
PM - pakeliui![]()
Norėčiau apibendrinti visus pakeitimus.
1. integruoti su "Google" paieškos variklio kodavimo problemą, kai puslapis buvo išverstas. kaip nustatyti?
Eiti į admincp-> stilius ir šablonai> Navbar šabloną
Šį šabloną rasti:
- Ir pakeisti:PHP Code:
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/>
2. klausimu su Vokietijos raidžių URL ne išversti puslapis -> turėtume apibrėžti pobūdžio pakeitimo vBSEO bendro pobūdžio alternatyvos.PHP Code:
<input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/>
Pavyzdys:
3. apie vertimą Pagrindinis puslapis - vis dar dirba.Code:'ü' => 'ue' 'ä' => 'ae' 'ö' => 'oe' 'ß' => 'ss'
Yra problema su simbolių. Jei naudotojas nustato forumas kalba Vokiečių savo profilyje ir priima po kurių sudėtyje yra A A Ö Ö Ü ü ß vertimo darbus, žiūrint anglų kalba. Tačiau, jei jis nori redaguoti savo pareigas, jis mato HTML numerius vietoj raidžių.
VBSEO bp ****> 'Nustatykite savo individualizuotos Simbolių keitimo "Aš šiuo metu taip įrašytas todėl, kad mano indeksuojami URL vis dar dirba:
'U' => 'UE "
'A' => 'ae'
'O' => 'oe'
"SS '=>' ss '
Tačiau tai, ką aš tikrai reikia padaryti, tai patekti
(HTML numeris) '=>' A ', kad problema išspręsta redaguoti. Tačiau, tai turės įtakos mano indeksuojami URL. Ar aš kažko trūksta?
Galiu tik viena kalba šiuo metu, nes aš ne Pasirinktiniai simbolių Pakaitalai apibrėžta Kita (50) kalbomis.
Ar yra būdas gauti šią darbo?
Paskutinį kartą redagavo norku; 11-03-11 prie 11:56.
Jums nereikia deklaruoti simbolių pakeitimo visomis kalbomis - tik prieš įrengiant vBET (vokiečių) kalbos raidžių.
Dabar visų kitų kalbų raidės yra gerai![]()
Jei ne - prašom duoti man pavyzdys (URL)
antra: acsii numeriai po leidimas -> prašom duoti man url pavyzdį.
kurios koduojamos jūsų forumą naudoti? UTF-8?
Sveiki,
Mano simbolių rinkinys: ISO-8859-1
Aš išsiųstas jums PM, kuriuose yra nuoroda į pareigas rodo problemą.
Paskutinį kartą redagavo norku; 11-03-11 prie 12:31.
Jūs esate teisus. Tai yra kodavimo klaidų. Galiu atgaminti mano Test Forum.
Tai tik kai kas nors, kad po išverstą puslapį.
(Atminkite - jei norite rašyti prancūzų kalba - jūs turėtumėte turėti savo usercp prancūzų kalbos rinkinys.
Aš bandė ištaisyti šią klaidą, vakar - paprastai ne UTF forumo vBulletin problema su kodavimas simbolių ASCII kodu, pagal 256.
Aš padariau naują temą klaidą skyrių diskusijos forumas ir aš pabandyti rasti sprendimą šią klaidą.
Paprastai, jei jūs padarėte po prancūzų (ir turi usercp Prancūzų kalba), normalus (ne išversti puslapis) viskas bus ok. Tai tik nutinka, kai bandote rašyti išverstą puslapį.