Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 11 į 1515

Tema: Akcentai nėra rodomi teisingai ...

Rodinys su gijomis

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Junior Member
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Default Akcentai nėra rodomi teisingai ...

Sveiki.

Aš naudoju vBulletin 4,08.

Aš naudoju daugiausia dviem kalbomis vbet ... Anglų ir prancūzų kalbomis. Turiu forumo numatytoji kalba yra anglų. Tačiau, kai prancūzų vartotojo žinutes, vertimo rodo teisingai anglų kalba. Tačiau Prancūzijos kirčio, nerodomi. Vietoj to, ji rodo, kaip šis:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Jis turėtų būti rodomas kaip:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Mano forumas rodyti abiem kalbomis kaip ISO-8859-1. Todėl, aš ne naudojant UTF-8

Be to, po montavimo instrukcijos labai atidžiai.

Tik modifikacija, aš padariau vBet, kad aš pakeisti numatytąjį vėliavėlės naudojant CSS-Sprite. Tačiau aš mačiau ne kodą, ir nieko aš turėtų poveikį, kad viskas yra.

Turiu konvertuoti savo duomenų bazę į UTF-8 išspręsti šią problemą?

Bet koks patarimas bus dėkingi. Ačiū.
    Paskutinį kartą redagavo freddie3218; 07-03-11 prie 16:12. Priežastis: Aš redagavo originalus citata, nes šiame forume jis rodomas teisingai. Aš pridėjo vietos "& # 233" srityse.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •