Prašome nepamiršti, kad:
1. Lygiai taip pat, kaip jūs sakėte, "Google" turi daug serverių viso pasaulio ir turi periodiškai perskirstyti tarp visų kitų duomenų. Štai kodėl kai kurie puslapiai gali būti pamatė jau indeksuojami vieno žemyno, bet dar dėl kitų.
2. Turėkite omenyje, kad Google rodo APROXIMATE rezultatų skaičius, kas reiškia, kad:
a) ji nėra realus skaičius
b) rezultatų skaičius gali pasikeisti, net ir tada, kai realusis skaičius nebuvo indeksuojami puslapių
c) rezultatų skaičius gali būti dar tą patį, net jei indeksuotų puslapių skaičius pasikeitė
d) "Google" naudoja euristika ne algoritmus, todėl rezultatai yra tikrai ne deterministinis - tikriausiai jūs nematysite geriausius rezultatus, nes spartinančioji atmintis ir tt, bet jei ji gali būti matomas, kai sekasi tikrai mažai rezultatų
e) magija gali atsitikti
Rimtai - prašome perskaityti mano keletą pastarųjų pranešimų šioje temoje - aš tikiuosi, kad jis gali padėti
Aš tik ieškojau robots.txt pakaitos simbolius (nes pagal mano ankstesnių žinių, jis neturėtų būti robots.txt), ir rasti šį straipsnį, kuris sako, kad ji turėtų dirbti:
Dar radau labai įdomių autorių sakinys:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Aš šiek tiek daugiau tyrimų šioje srityje.Kai SEO nėra susitarti su pakaitos simbolių naudojimą, ar bent jau jie matys, kad yra šiek tiek rizikingas, arba toli nuo geriausios praktikos.
REDAGUOTI.
Čia radau daugiau apie pakaitos robots.txt:- Pagal informaciją, Google ir Yahoo leidžia naudoti pakaitos simbolius.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Dar - prašome įsitikinkite, kad esate ne blokuoja visus savo išversti turinio pakaitos taisyklę. Prašome naudoti žiniatinklio tvarkytojams nustatyti (pirma padaryti vBET vėl veikia). Kaip rašo autorius, paskutinis straipsnis:
Apsvarstyti susiję URL, jeigu jūs naudojate Robots.txt pakaitos simbolius: Aš netyčia kainuos save daugiau nei $ 10,000 su vienu robots.txt klaidos pelno!
Paskutinį kartą redagavo vBET; 07-03-11 prie 00:08.
Aš jam pasakyti iš anksto, siekiant supaprastinti jo Robot.txt - Aš nesu ekspertas, bet
Iškart aš maniau, kad nepateikė tokio crazy robots.txt
padaryti, nes. Robot.txt turi būti paprasta, ne žiauru ....
Aš manau, aš taip pat paminėjo, kad ji nebuvo gera idėja arba jam
pašalinti mod nes tai neišspręs problemos, nes ką
atsitiks, jei ji pradeda viską iš naujo, jis tada apsvarstyti pašalinti
mod dar kartą, nes jis nebuvo išspręsti šią pirmą kartą,
tiesiog nėra, nes tik ir įdiegti mod be sprendžiant problemą.