Sveiki,
mano domenas yra 4 metai. Ir niekada anksčiau su "Google" problema.
Turiu pasakyti, kad man teko daug indeksuojami URL išverstas kalbomis. Daugiau nei vbet forume ir aš mačiau.
Paskutinį kartą redagavo pepito69; 05-03-11 prie 11:10.
Pašalinta vbet mod, bus ištrinti vbet relationed į kiekvieną taisyklę, palaukti 4 dienas ir iš naujo nuo nulio.
Aš nesu tikras, jei tai nepadės, todėl kaskart pamatyti kai
atsitiko jūs tik ketina pašalinti, ir pradėti iš naujo?
"Google", atrodo, turi rimtų problemų, su kitais lenkia
nieko, ir kaskart kažką atrodo gerai, tada
"Google" sąvartynų visame jus, Google gana daug kontroliuoja mūsų destinty,
ir "Google" nebuvo žinoma, kad žaisti sąžiningai ... "Google" gana
daug kontroliuoja internetą, kas vyksta Intenet, ir
ką jie nori matyti atsitikti internete, tačiau aš nesu ekspertas,
bet girdžiu tą patį Ole istorijas ... turiu karšto svetainėje, dabar visi
staiga Google Show Me Love daugiau ... ir domenai
kad buvo žvaigždės ir gauti eismo, savo ruožtu, gauna labai mažai ...
Mano domeno labai, labai nauja ... tai buvo kaip 2 dienas, ir aš praradau
apie 70 Atgalinės, aš nesu tikras, jei tai buvo jau, ar
aš juos prarasti Atgalinės, nes buvau 2 dienas, ir
mano svetainėje yra toks naujas, kodėl aš vis greitai Atgalinės anyway?
"Google" Keista, bet jie nėra čia, kad padėtų, jie
yra čia, kad uždirbti pinigus, ir padėti sau pirma ....
ir kartais net mažiausias svetainės pakeisti gali užtrukti jus .... nes dauguma iš mūsų
tikrai nežino, kaip sistema veikia, tada mes nepilnametis svetainės pakeisti, tada mes pradėti
prarasti tonų eismo, ir, mūsų pirmoji mintis yra kaltas Google.
Paskutinį kartą redagavo dsimms; 05-03-11 prie 18:51.
Aš jums pasakysiu keletą savaičių, aš turiu per daug laiko ... Thanks anyway.
Yra galimybė būti mano kaltė, aš turiu ją atrasti.
Kaip jau minėjau, kad prieš mano svetainė yra labai nauja. ji pasiekė aukščiausią tašką apie
1400 saitus tik apie dvi savaites, tada sustojo. Aš nesu įsitikinęs
kas vyksta dabar, atrodo, praranda kaip 20-50 nuorodos per
dieną dabar, todėl aš nesu tikras, ką jis yra kaltas, tikiuosi, ji nėra
vbet, bet kas žino šiuo metu. Aš neįgaliesiems mod
įtariama, yra juoda skrybėlę, todėl aš tikiuosi, kad tai yra problema,
dabar, kad aš neįgaliesiems AM dieną keletą dienų / savaičių
sužinoti, jeigu mano nuorodos sustabdyti nuleisti ir vėl pradėti didinti, tačiau
tada vėl gali būti nieko bet smėlio dėžės, ar "Google" šokių ....
bet su 4 metų amžiaus svetainėje, neturėtų būti sandboxed.
Kaip žinote, kad tik vbet nuorodos pašalinti?
Paprasta, tiesiog įrašykite "Google" paieškos svetainėje:www.yourdomain.com / forums /Kaip žinote, kad tik vbet nuorodos pašalinti?
Nuorodos indeksuojami Google, nes tikriausiai, skirtingi "Google" serverių, jie nėra indeksuoti tą patį URL, ir yra daugiau nei 50 serverių.
kaskart daryti:
svetainė:www.yourdomain.com
ji prisijungia prie vieno serverio Google.
Prašome pranešti mums, kur parašyta žiniatinklio tvarkytojams, kad Google nėra kaip išversti svetainės? ... Taip pat čia turinys yra ne automatinis - automatinis vertimas - turinys yra autentiškas iš savo temas, parašyta savo labai naudotojų.
"Google" nėra prieš išverstas kontekste - įrodymas yra daug forumų, naudojant vBET ir yra indeksuojami. Jūs galite tiesiog patikrinti, pavyzdžiui mūsų svetainėje. Jei "Google" buvo prieš jį, tada mes ne būti indeksuojami. Net ir šį labai siūlas, kuris yra naujo jau indeksuojami ir kitomis kalbomis (aš patikrinti lenkų) lengvai įrodymų, kad "Google" indeksuoja išverstų puslapių.
Taigi tai yra jūsų problema, ne apskritai.
Šiuo metu vBET neveikia jūsų forume, todėl mes negali dirbti savo problemą, nei suteikti Jums jokių kitų užuomina, kad - prašome kreiptis dėl vBET. Nepriklausomai nuo jūsų problemos priežastis, išjungti vBET, jūs padarėte tai nuolatinis. Jums niekada nereikės indeksuojami išverstų puslapių, jei neturi išverstų puslapių jūsų forume. Kaip rašiau - mes ne žinoti, ką buvo priežastis. Jis gali būti net kažką laikinai Google pusės, kas gali grįžti, nes ji buvo be jokių pakeitimų. Gal ... Dabar tai ne problema nebėra - dabar jūs neturite vBET todėl šiuo metu ji yra normalus dalykas, kad jūs neturite indeksuojami išverstų puslapių, nes dabar tu neturi išverstų puslapių. Prašome pirma kreipiasi vBET apie.
Aš patikrinti tema nuo pradžios, taip gaila fomething buvo jau parašyta. Aš patikrinti jūsų robots.txt ir pamačiau wird turinį, pavyzdžiui:
Neleisti: / forumas / PT / * režimu
Kaip aš žinau, robots.txt failas nepalaiko * pakaitos simbolių, pavyzdžiui, - tai gali būti problemos dalis. Ji neturėtų, nes jis turėtų pasakyti, kad ryšius su tikslų URL pradžioje: / Forumas / PT / * režimu neturėtų būti indeksuojami, bet gal kažkas keičiasi "Google" robotai ir dabar jie nėra įvesti jokių nuorodų, pradedant nuo: / Forumas / PT / (Pavyzdžiui, dėl to, kad * ženklai neleidžiami ir URL svarstymo sustoja ties šį ženklą suteikiant Jums neleidžiama indeksuoti visus jūsų išverstų puslapių). Kad būtų tikrą jūsų situaciją paaiškinimą, nes matau, kaip kad taisyklės visiems savo kalbomis.
Dar kartą tai neturėtų būti priežastis čia, bet kitu būdu jūs neturėtumėte naudoti * neleisti taisykles požymių, tai gal jis turi kažką bendro su jūsų problemą. Prašome pašalinti / komentuoti šias taisykles.
Taip pat patikrinkite, ką Webmaster Tools pasakoja jums apie ryšį, kuris buvo užblokuotas robots.txt failas. Žinoma dabar, nes jūs neįgaliesiems vBET - galime negerai įrankių webmasters analizuoti, nes nėra išverstas nuorodos egzistuoja nebėra jūsų forume. Taigi dar kartą - pirmas posūkis vBET, po, kad šiuo metu, turime laukti, nes Webmaster Tools nėra parodyti faktiniai duomenys - istoriniai (ir niekada žino, kai jį atnaujinti). Taigi pirmą kartą savo ruožtu vBET. Tada, jei per 2 savaites nieko mes ištirti. Būtų lengviau, jeigu vBET būtų, visą laiką įjungtas, dabar turėsime papildomas dalykas - "Google" reakcijos laikas ...
Paskutinį kartą redagavo vBET; 06-03-11 prie 22:56.
robots.txt failas dar nėra supaprastinta, ir tai galima problema, gamintojas. Ir jei jūs skaitote mano ankstesnį postą, čia jūs pamatysite galimą paaiškinimą, kodėl nebuvo tik išverstų puslapių indeksuojami, nes robots.txt - galimas - Aš negaliu galutinai pasakyti, kad tai buvo klausimas virimo aparatas, bet jūs taip pat neturėtų galutinai pasakyti, kad ji nėra, ypač, kad turite ten nelegalios pareiškimus.