Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1024

Tema: "Google" buvo pašalinti visus indeksuojami išverstų puslapių

Default "Google" buvo pašalinti visus indeksuojami išverstų puslapių

Sveiki,
    "Google" buvo pašalinti iš indekso visas išverstas URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

ir tt ..

Radau kas nors čia forume, kad turėjo tą pačią problemą, tačiau dėl klaidos mysql. Aš nežinau, kas vyksta mano forumas.
    Aš ne pakeisti de robots.txt ... man nutiko šiandien. Aš turėjau indeksuoti pavyzdžiui: 47,000 URL hebrajų, 20,000 prancūzų, ir tt ...

Prašome padėti

Ačiū
    Paskutinį kartą redagavo pepito69; 03-03-11 prie 23:57.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

turite bet e-mail iš Google ar MySQL klaidų žurnalo failą? rašykite visus informacijos.

Ne, aš ne recived bet iš Google elektroninio pašto yra ne mysql klaidų Mano įrašai
    Tai buvo vakar, ir aš nieko nelieskite.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

kiek aš žinau, gali pašalinti aplanko viduje puslapių indeksuojami puslapių negali pasiekti "Google" ilgą laiką (ty 24 valandas ar daugiau)

iš savo patirties, turiu apie 4000 puslapių viduje aplanką domain.com / D / kitas mod (ir nebus susiję su vbet), bet todėl, kad mod yra suskirstytas kelias dienas, po to, kai aš vėl patikrinti svetainę Google: domain.com / D / visus indeksuojami puslapių dingo

bandyti gauti nuorodų iš kitų svetainių į savo kiekvieną išversti forumo pagrindinį puslapį per, ty: gauti nuorodų iš kitų svetainių egiptoforo.com / forums / PT / ir egiptoforo.com / Forumas / lt /

manau, kad problema yra ne vbet, bet forumas / svetainė / serveris

Dar kartą patikrinkite visų dalykas, patikrinkite "Google" žiniatinklio tvarkytojams https://www.google.com/webmasters/tools/

kiek aš žinau, gali pašalinti aplanko viduje puslapių indeksuojami puslapių negali pasiekti "Google" ilgą laiką (ty 24 valandas ar daugiau)
    Tai nėra atveju.

Aš turėjo daug išorinių nuorodų ir daug puslapių.

Webmaster Tools i klasikinių problemų vbet: neaktyvų atsakinėjimą ir dublikato meta žymeles ir tittles. Nieko nauja ....

Aš galvoju išjungti mod ir man tai buvo svarbu. bet aš manau, kad "Google" nepatinka automatinis turinys, kaip jie sako, vadovas webmastera. "Google" eina prieš, kad mano nuomone. Tikiuosi, kad neteisinga, nes Vbet, gali būti nuostabų mod, nepaisant to, jis gerai žinomas problemas ir apribojimus.
    Žiūrėk, aš turėjo thousends URL indeksuojami išverstos versijos ir dabar nieko!
    Paskutinį kartą redagavo pepito69; 04-03-11 prie 13:23.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    Tai nėra atveju.

Aš turėjo daug išorinių nuorodų ir daug puslapių.

Webmaster Tools i klasikinių problemų vbet: neaktyvų atsakinėjimą ir dublikato meta žymeles ir tittles. Nieko nauja ....

Aš galvoju išjungti mod ir man tai buvo svarbu. bet aš manau, kad "Google" nepatinka automatinis turinys, kaip jie sako, vadovas webmastera. "Google" eina prieš, kad mano nuomone. Tikiuosi, kad neteisinga, nes Vbet, gali būti nuostabų mod, nepaisant to, jis gerai žinomas problemas ir apribojimus.
    Žiūrėk, aš turėjo thousends URL indeksuojami išverstos versijos ir dabar nieko!
    mes galime laukti ir pamatyti, jei yra kitų valstybių, kad naudojant vbet per tą pačią problemą, matau labai daug žmonių, naudojant vbet specialiai nemokamą versiją, nes temas peržiūrų šį paramos forume yra labai daug, ir iš vb.org Įdiegta informacijos

jei automatinis puslapių geros kokybės, manau, kad ne daug puslapių indeksuojami sumažėja

ir tai yra geriau, jei yra vadovo išversti funkcija taip pat padidinti išversti kokybės, kaip aš paprašė čia, Todėl jos, kaip Wikipedia straipsnis tik išversti vadovą į kitą kalbą narys

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

patikrinkite savo el-pašto ar žurnalo failą ir radote MySQL klaidas ar kažką panašaus, kad.
    Ar J. robots.txt failą? galite įklijuoti visą turinį, šio failo?

Jūs galite ieškoti čia:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    Jūs galite ieškoti čia:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Manau, kad jūsų robotai yra žiauru. Aš niekada nemačiau tokios
    didžiuliai robotai mano gyvenime. Manau, kad jums reikia tiesiog naudoti
    standartinis robotus, kurie bus nuolat voras indeksavimo
    kai jūsų forumą katalogų ir Thats it. Jūs esate
    bando išlaikyti kiekvieną pasaulio voras, ir aš
    ne manau, kad tai yra geras dalykas ... ką jūs bijoti?

Dabar, kad aš manau apie tai. Aš esu VPS, ir aš turiu hakeris
    elektroninio pašto pranešimą, ir Google Bot uždraustas IP sąrašo. Yra
    įmanoma, kad jūsų serveryje uždrausta kai botas IP ir
    jei tai yra, ir jie negalėjo grįžti ir voras,
    tada jie negali būti de-indeksuoti? Radau labai keista
    kad Google Bot baigėsi mano uždraustas IP sąrašo ... taip, kas
    "Google" voras daro Dotarłeś uždrausta?

Problema yra ne robots.txt
    Ačiū už jūsų patarimus, bet problema yra, tik trasnlated tie ne pagrindinis forumas. Bet i supaprastinti robotai ...
    Dar kartą ačiū, bet ši paslaptis distiliatoriai.

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •