Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1011

Tema: Įvairios kalbos lenteles nuolat genda duomenų bazėje?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Įvairios kalbos lenteles nuolat genda duomenų bazėje?

Sveiki, atrodo, kad kiekvieną dieną aš turiu pataisyti vieną ar daugiau kalbų lentelių, nes jie nuolat genda, dažniausiai vidutinio ir trumpojo lenteles.

Mano duomenys taip:
    PHP versija 5.2.15
    Apache versija 2.0.63
    MySQL versija 5.0.91-bendruomenės
    Perl versija 5.8.8
    Branduolio versija 2.6.18-194.26.1.el5xen
    VB 3.8.6 PL1

Aš esu visiškai naujas "iš dėžutės" serveryje.

Bet, kaip išvengti šios idėjos?

Linkėjimai,
    Simonas

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

jūs turite kai kurių e-paštą su MySQL klaida arba kai pastebi? Prašome pateikti turinį šios e-mail čia, jei turite

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Žinoma, tiesų vienas nulūžo, dabar čia labai neseniai:
    Data: Tue, 31 saus 2011 10:32:46 +0000 [10:32:46 GMT]
    Nuo: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    Į: webmaster@mysite.com
    Tema: vBulletin duomenų bazės klaida!

VBulletin 3.8.6 Duomenų bazės klaida:

Negaliojantis SQL:
    Pasirinkite cache.originaltext kaip Originaltext cache.translated kaip išversti iš vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af padėti, vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af talpyklą KUR IR cache.serie = help.serie;

MySQL klaida: Table '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_af "yra pažymėtas kaip sudužo ir turėtų būti pataisyta
    Klaidos numeris: 145
    Užsisakyti Data: Pirmadienis, sausio 31 2011 _AT_ 10:32:45
    Klaidos Data: Pirmadienis, sausio 31 2011 _AT_ 10:32:46
    Scenarijų: http://www.mysite.com/forumz/members...s-op-exit.html
    Nuorodą:
    IP adresas: 66.249.72.171
    Nick: Neregistruotas
    ClassName: vB_Database
    MySQL versija:
    ir čia vyresnio amžiaus, aš nuolat jums parodys:
    Data: Thu, 28 Jan 2011 20:45:02 +0000 [Penktadienis, 28. Sausio 2011 20:45:02 GMT]
    Nuo: webmaster@mysite.com <webmaster@mysite.com>
    Į: webmaster@mysite.com
    Tema: vBulletin duomenų bazės klaida!

VBulletin 3.8.6 Duomenų bazės klaida:

Negaliojantis SQL:
    Pasirinkite cache.originaltext kaip Originaltext cache.translated Išvertus iš vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt pagalbos, vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt talpyklą, kurioje help.originaltext = "Pradinis puslapis" cache.serie = help.serie;

MySQL klaida: Table '. / Xxxxx_xxForum / vb_vbenterprisetranslator_cache_short_pt "yra pažymėtas kaip sudužo ir turėtų būti pataisyta
    Klaidos numeris: 145
    Užsisakyti Data: Penktadienis, sausio 28 2011 @ 08:45:01
    Klaidos Data: Penktadienis, Sausis 28 2011 @ 08:45:02 pm
    Scenarijų: http://www.mysite.com/forumz/members...ira-linha.html
    Nuorodą: http://www.google.com.br/url?sa=t&so...iwnuel-9v0nPuw
    IP adresas: 200.160.96.160
    Nick: Neregistruotas
    ClassName: vB_Database
    MySQL versija:
    Kaip matote, yra ne vieno konkretaus sukelia problemą kaltės ar kalba, tačiau kalbos AF rodo gana daug.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

crach klausimas - Tai problema, MySQL ne vBET klausimas.
    Bandykite atnaujinti jūsų MySQL MySQL (paklauskite apie tai, kad jūsų priimančiosios teikėjui) stabili versija nauja versija arba smukimą.

Mes negalime daryti nieko apie tai, nes jis yra MySQL kodą.
    Galbūt, jūsų atveju, MySQL yra jautresni savo klaidingus veiksmus dažną lentelių. Ar jūs naudojate talpyklą svečių? Jei ne - prašome įjungti šią parinktį. Šis rezultatas bus mažiau užklausų į duomenų bazę, bet ne visiškai panaikinti MySQL klaida. (Tikriausiai turės mažiau tokių avarijų).

Antra, pabandykite optimizuoti ir remontas VISI duomenų bazės lenteles.

Žinoma, pabandykite atnaujinti arba smukimą MySQL geriausia versija.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Na, pirma aš manau, kad MySQL yra labiausiai stabel versija ir taip i svečių talpyklą, jei ji buvo mysql, kad yra problema, kodėl jis tik kalba lenteles, kad avarijos? Turiu daug kitų lentelių, kurios yra pasiekiamos vienam paštu arba puslapio kaita, tačiau jie nėra avarijos.

Ir aš turiu optimizuoti visas lenteles porą kartų!

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Mes negalime nustatyti, kodėl tik lenteles talpyklą klaidą - tai klausimas MySQL komanda, nes, kaip minėta anksčiau tai klaida mySQL ir nesvarbu, kad kitos lentelės Gerai. Savo ruožtu, mes negalime turėti daugiau pasiūlymų - prašome pranešti komanda, atsakinga už šią klaidą - į MySQL komanda.

Bet koks bandymas palyginti kitose lentelėse laikinojoje lentelių neturi jokios prasmės, nes tai tik spekuliacijos, kodėl tik čia MySQL avarijos lenteles. MySQL komanda yra atsakinga už MySQL kodas, todėl prašome paklausti apie tai, kad MySQL komanda.

Gal problema čia, nes tik šį talpyklos lentelės turite daug turinys ir kitoje lentelėse (kaip tik jūsų forumą, kitą forumus mūsų klientams ne). Gal iš talpyklos lentelės duomenis duomenų dažnai pašalinami ir iš kitos ne. Galbūt, bet mes negalime patikrinti jį - tik pasiūlymai.

Vienintelis dalykas, mes galime pasakyti, kad tai yra MySQL klaida. Prašome pastebėti, kad bet vBET kodą pakeitimai nebus pašalinti šią problemą.

MySQL variklis yra atsakingas už valdymo SQL lenteles. Taigi, jums reikia rasti sprendimą MySQL kodas. Prašome klausti apie tai mysq paramos.

Ačiū.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Sau 2011

Taip Kamil turi teisę,
    klausimas iš mysql, todėl pabandykite rašyti MySQL.

Mano nuomone, Jūs turite problemą su talpyklos, ko negali rašyti MySQL iš talpyklos.
    Pabandykite atnaujinti MySQL MySQL duomenø bazæ 5.5, gal atnaujinti padės.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by Youngster View Post
    Taip Kamil turi teisę,
    klausimas iš mysql, todėl pabandykite rašyti MySQL.

Mano nuomone, Jūs turite problemą su talpyklos, ko negali rašyti MySQL iš talpyklos.
    Pabandykite atnaujinti MySQL MySQL duomenø bazæ 5.5, gal atnaujinti padės.
    Im džiaugiuosi, kad tu gali pakartoti ką Kama sakė. Tai nėra su MySQL problema problemos lentelės yra beveik visada AF kalbą, jūs galite ne pasakyti, kad, nes, jei įėjimo ir išėjimo prie MySQL yra labai dažnai ji bus avarijos!!, Mano po stalo yra didžiulis, jis turi 718,000 pranešimų ir yra prieinama kiekvienas forumo vartotojas, be abejo, tai yra naudojamas daug dažniau nei kalbos lentelėje MySql pasakojama labai gerai po lentelę, kad nieko su mažesniu įvesties lengvai susidorojo su.

Nr kitų lentelių avarijos, tai tik kalbos lenteles.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Dar kartą, prašome paklausti apie šią problemą MySQL komanda. Ši pataisa bus greičiau ir geriau.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš turėjo prieglobos komanda pažvelgti databaseMySql jokių kitų klaidų, jie net suremontuoti, optimizuoti ir eksportavo visą 5GB duomenų bazę, tada vėl importuojami ir dar tik kalbos lentelių, avarijos.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •