atsiųstos informacijos.
atsiųstos informacijos.
Ačiū. Aš pradėsiu dirbti į jūsų serverį.
Taip pat galite pabandyti naudoti SEO nuorodos (be vBSEO).
tiesiog eiti admincp> vBET-> pagrindinis ir nustatykite pasirinktį:
Vertimo nuorodos tipas į Sukurti URL pagal SEO nuorodą sutarimo (ty "/ en / adresas")
po to, turėtumėte pridėti jums Htaccess failą forumuose aplanko šį taisykles.
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Sveiki,
Prašome pabandykite jį dabar turėtų dirba dabar. Ar galite patvirtinti?
Antra - ši problema gali būti taikomi tik šio testo forume. Pagrindinis forumas, tai turėtų puikiai.
atrodo gerai dabar.
Ačiū.
perkelti jį į mano gyvų forume greičiau.
bandė naudojant SEO, bet aš turiu 404 klaida:
Nerasta
Prašomas URL / testvb / forums / Pt / forum.php nerasta šiame serveryje.
Be to, 404 Not Found įvyko klaida bandant naudoti ErrorDocument į užklausimą.
tiesiog setup mano gyvų forume, taip pat su ta pačia problema. tai, kas buvo pakeista, siekiant ją išspręsti mano Test Forum?
Aš neįgaliesiems mano gyvų forume.
Paskutinį kartą redagavo Schmike; 04-02-11 prie 06:22.
aš ją viršijo Kamil, kai Kamil bus, mes apie tai galvoti
Ačiū
Sveiki,
Prašome atsiųsti man PM savo admincp detalės - leis šį vBET tik man, ir aš ją išspręsti jums.
Taigi, jei norite jį redaguoti rankiniu būdu, turite:
1. atidaryti ir padaryti kopiją šį failą:
forumas root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. Šiame faile rasti:
3. ir pakeisti:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. išsaugoti failąPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. išbandyti
Bet tai nėra tikras sprendimas. Šis pašalinti kai kurių jūsų svetainės funkcijas. Šis klausimas yra specifinis jūsų forume (aš negaliu atgaminti mano Test Forum), todėl aš tik gali išspręsti jūsų serveryje (aš irgi reikia admincp Išsamiau).
Jei norite, galite naudoti šio tirpalo - tai veikia, bet norėčiau patikrinti kitą sprendimą jūsų serveryje.
Prašome patvirtinkite jį.
Ačiū.
, kuri dabar veikia mano gyvų forumo.
Jei norite išbandyti bet kurios kitos rezoliucijos, prašome tai padaryti bandymų aikštelėje. Ačiū.