Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 33 FirstPirmas 123
Rezultatai 21 į 3030

Tema: "Google" el. Pašto Įspėjimas: "Googlebot" rado nepaprastai didelį URL jūsų svetainėje

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Aš naudoju 3.6.12 versija, turėtumėte tai žinoti, nes aš sumokėjo papildomą mokestį gauti, kad jis dirba (kad jis būtų suderinamas), nes archyvas problema, tad jei ji archyvas Thats sukelia tai tada tai jokio nusikaltimo jūsų kaltė, nes tu. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Mes turime daug vartotojų. Mes žinome, ką mes turime įtraukti faktinio sriegiu. Dėkojame, kad suteikti savo vBulletin versiją

Apie klausimą. Jums buvo pranešta, kad integracija gali būti neįmanoma, nes jūsų versija nėra palaikoma ir nusprendė eiti už jį vistiek. Re turite archyvą, kuris yra vBulletin pusėje. Jūs taip pat buvo informuotas PM apie tai.
    Taigi jūs žinojo apie neveikia archyvas Sub-Forumai nepalaikomas senas vBulletin versiją, nuo pat pradžių. Jūs taip pat buvo pasakyta, kad dėl šios vBulletin klaidą turėtumėte susisiekti su vBulletin komanda ją išspręsti.
    Taip pat, kaip matau labai gija yra nukreipta į tave atsisakė mūsų paramą ateityje. Bet, žinoma, jūs turite visišką teisę, niekam nieko kaltinti

Ką daryti dabar su archyvas? Dabar turite keletą galimybių:
    1. Susisiekite su vBulletin komanda išspręsti savo klaidą. Kaip žinote iš senų istorijų vBulletin 3,6 klaidų ir, jei norite pridėti bet kokią papildomą parametrą URL archyvas sub-forumo puslapyje, tada ji sugenda. Tai vBET taikymo sritį, nuo senų vBulletin elgtis tokiu būdu, net ir tada, kai vBET nėra įdiegta tiek trumpus žodžius: vBulletin klaidą. Ji taip pat iš mūsų sritį, nes ji yra nepalaikoma versija. Taigi, galite paprašyti vBuletin, jie vis dar yra atsakingas už savo kodą, ir jie bus ištaisyti. Jie gali atsisakyti, jei jie taip pat mano, vB3.6 kaip nepalaikomas.
    2. Galite užblokuoti visą archyvą robots.txt - ne gera idėja, mes neturime patarti.
    3. Galite išjungti archyvas puslapių vertimo. Bus mažiau "Google" indekso puslapius, bet ten bus ne daugiau neveikiančių nuorodų.
    4. Jūs galite redaguoti išdėstymas puslapyje siūlai archyvas, todėl archyvas Sub-Forumai negali būti įtrauktos. Galite padaryti ją įeina ne išverstą puslapį ir neįgaliesiems išverstas vienas. Į pagrindinį forumo archyvas puslapis vis dar yra neveikiančių nuorodų sub-forume, bet tai tik keletas nuorodų, ne tūkstančiai tūkstančių archyvas siūlai puslapių. Jums gali net 301 peradresavimą pagrindinis forumas archyvas puslapį, kad ji bus tik originalo kalba.

Prašome pranešti mums, kokia versija jums labiau patinka ir mes jums daugiau pasirinktas vienas.

Autorius sakė jis nepadarytų žalos "Google".
    Aš pasiklydau čia. Pirmiausia jums parašė, kad tai saugu. Tada jums parašė, jis nėra saugus. Dabar ji vėl yra saugus. Ką aš mėgstu tai, ką aš rašiau jums apie žiniatinklio valdytojo įrankiuose. Mes nesidomi, ką sakau mod autorius - tai tarp Jūsų ir jo. Mes esame suinteresuoti, kaip "Google" matyti jūsų forumą. Jei "Google" matyti jūsų forumą kaip blokuojami bendrauti tada AM kenkia "Google", nes "Google" mato visur paties turinio (kad kiekvienas postas yra laikomas dubliuojamas turinys). Šiuo atveju patariame nenaudoti mod nebėra, kol jis bus saugus "Google" -, kol galėsite pamatyti žiniatinklio valdytojo įrankius, kad "Google" peržiūrėti visus puslapius, kuriuos paprastai ir nėra užblokuotas. Tai kaip ji yra ir mes nieko daugiau pasakyti šioje srityje. Tai jūsų pasirinkimas bus jums pūdymas patarimų, ar ne. Todėl patikrinkite, ar ji pirmą kartą ir jei jis nėra saugus, tai padarė savo sprendimo, kas norite klausytis.

2. Nėra absoliučiai jokios būtinybės būti grubus, aš suprasti, kaip naudoti robots.txt, bet kaip optimizuoti jūsų gidai (mano nuomonė) savo liesos daugiau link vBSEO konfigūracijos, tik reikia nepamiršti, kad ne mažiau kaip 80% vBulletin vartotojai Don " t naudoti vBSEO, kad jūs turėtumėte laikyti 2 atskiras temas, kai kalbate apie patarimų, tweaks ir optimizavimas, pavyzdžiui, "vBSEO optimizavimas" ir "Ne vBSEO optimizavimas" padaryti jį labiau patogią.
    Atsiprašau, jei, jūsų nuomone, mūsų atsakymas kaip grubus. Aš ką tik pridėjo ToDo List parengti atskirą Robot.txt failas ne SEO nuorodos. Ačiū už jūsų dėmesį.

3. Visose nuorodose archyvo, kad jums parašė, kaip neveikia, atrodo, veikia gerai man čia savo skaldytų archyvas nuorodą pavyzdžiui fotografiją:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Prašome atidžiai perskaityti dar kartą ką parašiau jums per paskutiniąsias atsako. Aš niekada parašė, kad nuoroda:
    Code:
    yra pažeistas. Parašiau, kad tai veikia - skaldyti yra nuorodos šiame puslapyje. Prašome perskaityti dar kartą, kas buvo aprašyta prieš. Žinau, kad šis puslapis yra veikia. Štai kodėl aš parašė jums:
    Quote Originally Posted by vBET View Post
    Pavyzdžiui:
    Code:
    Tai nurodo protektoriaus archyvas ir darbo tačiau jo turinys yra nuorodos į puslapio viršų sub forumai, kur siūlai. Pavyzdžiui:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Ir visų šių nuorodų neveikia - Tik pagrindinis forumas. Visi archyvas Sub-Forumai nuorodos neveikia.
    Aš parašė jums, kad šią nuorodą dirba - Jūs neturite duoti man ekrano nuotraukas ir man įrodyti, kad ji veikia Tiesiog prašome atidžiai perskaityti ką aš rašau jums. Dabar ir pažvelgti į savo įvaizdį ir atkreipti dėmesį ant nuorodos (archyvas Sub-Forumai) - tai neveikia (Išskyrus nuorodą į archyvą pagrindinis forumas)

Klausytis Michael aš nenoriu ginčytis kiekvieną raidę, kuri parašyta su jumis, aš tik noriu lengvas 1. 2. 3. nustatyti ir nieko daugiau.
    Puikus Tikimės, kad jums suprasti, išdavimo srityje dabar ir žinoti, kokie yra pasirinkimai. Norite ir mes jums šia kryptimi, prašome pranešti mums.

, Ką "Google" atstovas man pasakė, indeksuojami URL struktūrą žemiau 4 kartus, o nekilnojamojo turto už juos tai laikoma, kad 1 ir turėtų būti indeksuojami kaip ir, turbūt, kodėl aš gavau laišką. Po po yra tik pavyzdys;

http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64.661 Originalus
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = lt Išversta
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = lt Išversta
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = es Išversta
    Visi šie puslapiai turi visiškai skirtingas turinys ir bet įkrovos negalėjo pasakyti, kad jis yra toks pat, kai tekstas yra visiškai kitokia. Skirtingus puslapius, kuriuos aptarnauja įvairių turinio tiksliniai įvairių imtuvas, atsakymo neturi ne visiems mums jausmas. Prašome PM man visą pranešimą gavote, su kontaktine šaltinis šį pranešimą. Mes norėtume paaiškinti. Greičiausiai asmuo, kuris tikrina ji matė ne realaus turinio, bet tik blokuoti prane ¹ im ± (kaip aš dabar) - taigi in Tokiu atveju grįžtamojo ryšio neturi jokios vertės. Dar kartą - prašom PM, mes jį patikrinti.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 22-01-11 prie 19:21.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Čia jūs aiškiai nurodoma, kad šis ryšys buvo ne darbo (neteisingas reiškia tą patį) pažymėtos raudonai, o dabar tu sakai, kad jūs niekada sakė, kad?!?

Aš pasiklydau čia. Pirmiausia jums parašė, kad tai saugu. Tada jums parašė, jis nėra saugus. Dabar ji vėl yra saugus. Ką aš mėgstu tai, ką aš rašiau jums apie žiniatinklio valdytojo įrankiuose. Mes nesidomi, ką sakau mod autorius - tai tarp Jūsų ir jo. Mes esame suinteresuoti, kaip "Google" matyti jūsų forumą. Jei "Google" matyti jūsų forumą kaip blokuojami bendrauti tada AM kenkia "Google", nes "Google" mato visur paties turinio (kad kiekvienas postas yra laikomas dubliuojamas turinys). Šiuo atveju patariame nenaudoti mod nebėra, kol jis bus saugus "Google" -, kol galėsite pamatyti žiniatinklio valdytojo įrankius, kad "Google" peržiūrėti visus puslapius, kuriuos paprastai ir nėra užblokuotas. Tai kaip ji yra ir mes nieko daugiau pasakyti šioje srityje. Tai jūsų pasirinkimas bus jums pūdymas patarimų, ar ne. Todėl patikrinkite, ar ji pirmą kartą ir jei jis nėra saugus, tai padarė savo sprendimo, kas norite klausytis.
    Kadangi aš esu anglų ir labai gerai žinoti kalbą, aš visada sakiau, kad šis ribotas svečių mod negadina, pakenkti, nerimauti, Aukščiausiojo, slopina google robotus.

Apie klausimą. Jums buvo pranešta, kad integracija gali būti neįmanoma, nes jūsų versija nėra palaikoma ir nusprendė eiti už jį vistiek. Re turite archyvą, kuris yra vBulletin pusėje. Jūs taip pat buvo informuotas PM apie tai.
    Taigi jūs žinojo apie neveikia archyvas Sub-Forumai nepalaikomas senas vBulletin versiją, nuo pat pradžių. Jūs taip pat buvo pasakyta, kad dėl šios vBulletin klaidą turėtumėte susisiekti su vBulletin komanda ją išspręsti.
    Taip pat, kaip matau labai gija yra nukreipta į tave atsisakė mūsų paramą ateityje. Bet, žinoma, jūs turite visišką teisę, niekam nieko kaltinti
    Jūs man pasakė, kad už papildomą mokestį būtų mano versija suderinama po darbo, sakėte, kad jų buvo problema su archyvas kurios neradau, todėl, kad visos nuorodos dirbo už mane. Kreipiausi vBulletin (kai man pasakė, kad), ir jie sakė, kad viskas buvo ok.

Aš vėl susisiekė su vBulletin paramos, šiandien ir aš panašų atsakymą kaip metus, todėl prieš numatyti, paprastais žodžiais mano archyvo veikia kaip turėtų! Skaityti vBulletins komentarus žemiau, aš paslėpiau pivacy priežasčių pavadinimą, bet galiu jus patikinti, kad jis yra vyriausias narys, todėl dabar ką?

PS. Jei jūsų vis dar yra nepatenkinti savo atsakymą ir norite man užduoti daugiau techninis klausimas, po to čia ir aš nukopijuokite / įklijuokite jį vBulletin palaikymo komanda tiesiogiai ok?

Nuo vBulletin sakė, kad jokių klaidų ir viskas dirba gerai, problema yra dėl savo pabaigos, todėl aš laukiu pataisą.

Nuoširdžiausi linkėjimai
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 24-01-11 prie 09:36.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Čia jūs aiškiai nurodoma, kad šis ryšys buvo ne darbo (neteisingas reiškia tą patį) pažymėtos raudonai, o dabar tu sakai, kad jūs niekada sakė, kad?!?
    Jūs esate tikrai eikvoti laiko. Ir vėl tu atidžiai perskaityti. Prašome - Skaityti visą punktą. Jei aš rašau jums: "Aš šiek tiek supainioti" - jums ruošiesi man įrodyti, kad aš parašiau jums, kad aš mažai?? Apie ką jis vistiek? ...

Tai, ką parašiau:
    3. Kaip rašiau pradžioje jūsų neveikia nuorodos Sub-Forumai archyvas ne visi. Tik pagrindinis forumas ir temas. Tai daro tūkstančiai negerai nuorodos puslapyje archyvo. Pavyzdžiui:
    Code:
    Tai nurodo protektoriaus archyvas ir darbo , tačiau jo turinys yra nuorodos puslapio viršų sub forumuose , kai temoje. Pavyzdžiui:
    Code:
    Ir visų šių nuorodų neveikia - Tik pagrindinis forumas. Visi archyvas Sub-Forumai nuorodos neveikia. Tai leidžia jums neveikia nuorodos tūkstančių archyvas temas puslapiuose tūkstančių.
    Aš davė jums, pavyzdžiui, vietoje, kur rasite neveikiančias nuorodas ir kitą pavyzdį neveikiančią nuorodą (x po vertimo). Atsiprašome, bet kas yra problema čia? Ar jūs vis dar nežinome, apie ką jis arba jūs bandote kažką įrodyti čia?
    Taip pat atkreipkite dėmesį, kad galite naudoti citatos - įskaitant vaizdus nėra būtina

Jūs man pasakė, kad už papildomą mokestį būtų mano versija suderinama po darbo, sakėte, kad jų buvo problema su archyvas kurios neradau, todėl, kad visos nuorodos dirbo už mane. Kreipiausi vBulletin (kai man pasakė, kad), ir jie sakė, kad viskas buvo ok.
    Ne tiesa ką parašiau tau turite savo SM ir aš taip pat. EOT. Skaityti dar kartą, jei reikia priminti. Mes jau pradėjo Cituojant mūsų SM kitų siūlų (patekote čia), kad nereikia pradėti jį dar kartą. Bet koks kitas turinys PM viešai čia bus laikoma kaip šlamštas, nes tai jau kitos temos. Bet kokio dubliavimosi, paties vartotojo, yra laikomas šlamštas šį forumą ir bet kokią kitą forumą Žinau. Taigi, prašome - nepradėkite nepageidaujamu e. paštu.

Aš vėl susisiekė su vBulletin paramos, šiandien ir aš panašų atsakymą kaip metus, todėl prieš numatyti, paprastais žodžiais mano archyvo veikia kaip turėtų! Skaityti vBulletins komentarus žemiau, aš paslėpiau pivacy priežasčių pavadinimą, bet galiu jus patikinti, kad jis yra vyriausias narys, todėl dabar ką?

Archyvas sub-forume puslapiai vBulletin 3,6 sugenda, jei skelbimą jokių papildomų parametras URL. Galite patikrinti tai net ant švarios instancijoje - be vBET nei bet kuri kita mod. Aš patikrinti ji ant jūsų forumą vBET neįgaliesiems. Taigi vBulletin klaidą, nes diskusijos turi įjungti architektūra ir palaiko įskiepiai papildomų funkcijų. Archyvas turi savo pratęsimo taškus, kas taip pat reiškia, kad archyvas buvo prognozuojama, kad būti pratęstas. Jei pridėjus visas parametras URL pertraukos visą puslapį, tai reiškia, kad yra klaidų vBulletin kodą ir ji yra diskusijos komandinis darbas ją išspręsti.

PS. Jei jūsų vis dar yra nepatenkinti savo atsakymą ir norite man užduoti daugiau techninis klausimas, po to čia ir aš nukopijuokite / įklijuokite jį vBulletin palaikymo komanda tiesiogiai ok?
    Aš nesuprantu, ką jie reiškia rašyti, kad jis nėra skirtas Subforumai parodyta archyvas - tai ir yra sukurtas vBulletin ... Gal jūs neturite suprasti vieni kitus. Tiesiog suteikti jiems URL:
    Code:
    Ir pasakyti, kad ji sugedo, jei jūs įtraukiate Bet kurio parametro į URL - tai klaida. Taip pat galite duoti jiems ankstesnėje pastraipoje.

Nuo vBulletin sakė, kad jokių klaidų ir viskas dirba gerai, problema yra dėl savo pabaigos, todėl aš laukiu pataisą.
    Ne, tai reiškia, kad jie nežino, ką reiškia, arba jie tiesiog nuleisti jums. Jis bus ne tik todėl, kad jų klaida dingsta iš savo kodą ir pereiti į mūsų kodą, jie rašė, kad nėra jokių klaidų. Tokiu būdu jis neveikia. Ir aš parašiau jums, kaip galite patikrinti save, kad ji yra vBulletin klaidą. Parašiau tada, parašiau jį dabar. Taigi, tiesiog patikrinti ir nustokite raštu, kad jis yra mūsų pusėje, nes jis nebus atrodo po kartoti tai vėl ir vėl mūsų pusėje. Ar net patikrinti? Ar neįgalus vBET ir patikrinti save, kad nuoroda bus katastrofos Bet kurio parametro pridėta į URL? Ar jūs?
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 24-01-11 prie 19:08.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

VBulletin valstybės vyresnysis narys ir aš netikiu, kad jis padarė klaidą archyvas tikrinti (jis atvertas forumą kaip admin), nei, kad jis šepečiu mane. "Gal mes neteisingai suprato vienas kitą, todėl aš paprašė tolesnės pagalbos iš jų, todėl leidžia pamatyti, ką jie sako vėl.

Prašydamas paramos SPAM jums? Jei tai atsiprašau, prašydama paramos! Turite rimtai pažvelgti į šiuo klausimu iš mano požiūriu, vBulletin sako, kad nėra klaidų, jums sako, kad jis vBulletin klaidą taip save mano batai ir paklausti, kam reikia tikėti?

PS. Aš niekada kotiruojamos PM siunčiama arba iš jūsų nieko, aš tik citavo savo kotiruojamas kainas.

PS2. Kadangi aš nesu programuotojas, sako man patikrinkite dalykų nėra prasmės, todėl aš turiu jumis pasitiki ar diskusijos šiuo klausimu.

PS3. Kadangi mes gyvename civilizuotame pasaulyje, mes demokratiškai aptarė tam tikrus klausimus, ką sakė ir skirtingose vietose nuomone ir nieko daugiau. Iš mano pusės nėra pyktis. Aš tik noriu pacifically išspręsti problemą

Nuoširdžiausi linkėjimai
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 25-01-11 prie 09:41.

Prisiregistravo
    Aug 2009

VBulletin valstybės vyresnysis narys ir aš netikiu, kad jis padarė klaidą archyvas tikrinti (jis atvertas forumą kaip admin), nei kad jis šepečiu mane arba, kad mes klaidingai suprato vienas kitą, nes anglų kalba yra mūsų gimtąja kalba. Vaizdus kalbėti aiškiai. Nenorite ar negalite išspręsti problemą ir aš pripažinti, kad.

Prašoma paramos yra laikomas šlamštas?!? Jei tai atsiprašau prašydama remti!! Jūs sakėte, kad yra klaidų, vBulletin sakė, kad nėra!! Kas man tikėti?

PS. Aš niekada kotiruojamos PM siunčiama arba iš jūsų nieko, aš tik citavo savo kotiruojamas kainas.

PS2. Jeigu gija ėjo ne į temą, tai ne mano kaltė, aš paprašiau, kad tu daug kartų man duoti paprasta nustatyti 1. 2. 3. būdu, bet aš tik gavo šį
    1. Tai jo kaltė
    2. Tai jūsų kaltė
    3. Tai jų kaltė.

Kadangi mes gyvename civilizuotame pasaulyje, mes demokratiškai diskutuojama dėl tam tikrų klausimų, ką sakė ir skirtingose vietose nuomone ir nieko daugiau. Man klausimas yra uždarytas, todėl jūs galite uždaryti šią temą. Nėra sunku jausmai iš mano pusės.

Nuoširdžiausi linkėjimai
    Tai nėra tai, ką manote apie tai, kas iš tiesų vyksta, ir jūs galite tiesiog patikrinti ją sau - mes jums davė instrukcijas, kaip tai padaryti. Taigi, prašome Tikėti jūsų mano, toli, nes šie veda klaidinga kryptimi ir tiesiog patikrinti. Ar galite patikrinti?

Atkreipkite dėmesį, kad mes neturime patarti palikti klausimą, kaip ji yra. Mes primygtinai rekomenduojame ją išspręsti. Mes tau davė kitas galimybes, jei vBulletin komanda nenori ištaisyti savo klaidą. Galite naudoti vieną iš tų kaip laikinas sprendimas ir dar susisiekti su vBulletin komanda išspręsti savo klaidą. Jei norite ją išspręsti, prašome pranešti mums, kokia galimybė norite ir mes jums daugiau šia kryptimi. Šiuo metu, pagal Jūsų pageidavimą - tema laikoma išspręsta.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš davė jiems informaciją, kad aš laukiu atsakymo, aš ne uždaryti šį klausimą dar.

Linkėjimai

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš davė jiems informaciją, kad aš laukiu atsakymo, aš ne uždaryti šį klausimą dar.

Linkėjimai
    Taigi aš taip pat nustatyti čia dar neišsprendė. Mes tikrai norėtume padėti jums padaryti, kad jis dirba

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Kodėl jūs naudojate archyvas naujo? Kad didžiulės nereikalingų pasikartojančių turinio.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Kodėl jūs naudojate archyvas naujo? Kad didžiulės nereikalingų pasikartojančių turinio.
    Archyvas rekomenduojama dissabled JEI naudojant vBSEO vBSEO komanda, aš nesu naudojant vBSEO arba Zoints, todėl nėra jokios naudos išjungti man.
    PS. "Google" atskiria ir pasiimti 2 iš normalių temų forumuose ir archive forumo temas, kad jie nepakenktų jums už tai, kad nėra priežasties. Štai "Google" vadovas turinys kartojasi vadovas iš Youtube.com, reikia atkreipti ypatingą dėmesį:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 29-01-11 prie 09:31.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Taigi aš taip pat nustatyti čia dar neišsprendė. Mes tikrai norėtume padėti jums padaryti, kad jis dirba

Čia yra nuo vBulletin palaikymo komanda atsakymus, aš išsiuntė jiems visą sąrašą URL iš "Google" el. Pašto (pvz., aš pasiunčiau jus) ir jūsų neveikiančią nuorodą pavyzdžiai.

XXXXXXXXXXX
    Sau 25 '11 11:14 am
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Kaip matote, vyksta bet iš šių URL nėra "Crash" Taigi aš nesu įsitikinęs, ką jie kalbėjo apie.

Jei yra klaidų, prašom man pateikti pranešimą apie klaidą. Tačiau nėra kritimo vyksta.

Visi geriausi,
    XXXXXXXXXXX
    Palaikymo komanda, diskusijos

Pirkti vBulletin galingiausių forumo programinės įrangos.
    Mailto: support@vbulletin.com

XXXXXXXXXXXX
    Sau 26d '11 01:12 am

Asmuo, kai buvo kalbama sakė, kad buvo klaida, ir kad jis dirbo su mumis apie tai. Nematau archyvas URL klausimas, jie ne kritimo forume. Aš norėčiau išgirsti apie šį pranešimą apie klaidą, nes archyvas kodas nepasikeitė amžiaus.

Visi geriausi,
    xxxxxxxxxxxxx
    Palaikymo komanda, diskusijos

Pirkti vBulletin galingiausių forumo programinės įrangos.
    Mailto: support@vbulletin.com
    Taigi čia jūs einate Michael, jie pareiškė daug atsakymų, kad archyvas neturi problemų, dabar kas toliau?

Linkėjimai
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 29-01-11 prie 09:27.

Pradžia 33 FirstPirmas 123

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •