Mes turime daug vartotojų. Mes žinome, ką mes turime įtraukti faktinio sriegiu. Dėkojame, kad suteikti savo vBulletin versiją
Apie klausimą. Jums buvo pranešta, kad integracija gali būti neįmanoma, nes jūsų versija nėra palaikoma ir nusprendė eiti už jį vistiek. Re turite archyvą, kuris yra vBulletin pusėje. Jūs taip pat buvo informuotas PM apie tai.
Taigi jūs žinojo apie neveikia archyvas Sub-Forumai nepalaikomas senas vBulletin versiją, nuo pat pradžių. Jūs taip pat buvo pasakyta, kad dėl šios vBulletin klaidą turėtumėte susisiekti su vBulletin komanda ją išspręsti.
Taip pat, kaip matau labai gija yra nukreipta į tave atsisakė mūsų paramą ateityje. Bet, žinoma, jūs turite visišką teisę, niekam nieko kaltinti
Ką daryti dabar su archyvas? Dabar turite keletą galimybių:
1. Susisiekite su vBulletin komanda išspręsti savo klaidą. Kaip žinote iš senų istorijų vBulletin 3,6 klaidų ir, jei norite pridėti bet kokią papildomą parametrą URL archyvas sub-forumo puslapyje, tada ji sugenda. Tai vBET taikymo sritį, nuo senų vBulletin elgtis tokiu būdu, net ir tada, kai vBET nėra įdiegta tiek trumpus žodžius: vBulletin klaidą. Ji taip pat iš mūsų sritį, nes ji yra nepalaikoma versija. Taigi, galite paprašyti vBuletin, jie vis dar yra atsakingas už savo kodą, ir jie bus ištaisyti. Jie gali atsisakyti, jei jie taip pat mano, vB3.6 kaip nepalaikomas.
2. Galite užblokuoti visą archyvą robots.txt - ne gera idėja, mes neturime patarti.
3. Galite išjungti archyvas puslapių vertimo. Bus mažiau "Google" indekso puslapius, bet ten bus ne daugiau neveikiančių nuorodų.
4. Jūs galite redaguoti išdėstymas puslapyje siūlai archyvas, todėl archyvas Sub-Forumai negali būti įtrauktos. Galite padaryti ją įeina ne išverstą puslapį ir neįgaliesiems išverstas vienas. Į pagrindinį forumo archyvas puslapis vis dar yra neveikiančių nuorodų sub-forume, bet tai tik keletas nuorodų, ne tūkstančiai tūkstančių archyvas siūlai puslapių. Jums gali net 301 peradresavimą pagrindinis forumas archyvas puslapį, kad ji bus tik originalo kalba.
Prašome pranešti mums, kokia versija jums labiau patinka ir mes jums daugiau pasirinktas vienas.
Aš pasiklydau čia. Pirmiausia jums parašė, kad tai saugu. Tada jums parašė, jis nėra saugus. Dabar ji vėl yra saugus. Ką aš mėgstu tai, ką aš rašiau jums apie žiniatinklio valdytojo įrankiuose. Mes nesidomi, ką sakau mod autorius - tai tarp Jūsų ir jo. Mes esame suinteresuoti, kaip "Google" matyti jūsų forumą. Jei "Google" matyti jūsų forumą kaip blokuojami bendrauti tada AM kenkia "Google", nes "Google" mato visur paties turinio (kad kiekvienas postas yra laikomas dubliuojamas turinys). Šiuo atveju patariame nenaudoti mod nebėra, kol jis bus saugus "Google" -, kol galėsite pamatyti žiniatinklio valdytojo įrankius, kad "Google" peržiūrėti visus puslapius, kuriuos paprastai ir nėra užblokuotas. Tai kaip ji yra ir mes nieko daugiau pasakyti šioje srityje. Tai jūsų pasirinkimas bus jums pūdymas patarimų, ar ne. Todėl patikrinkite, ar ji pirmą kartą ir jei jis nėra saugus, tai padarė savo sprendimo, kas norite klausytis.
Atsiprašau, jei, jūsų nuomone, mūsų atsakymas kaip grubus. Aš ką tik pridėjo ToDo List parengti atskirą Robot.txt failas ne SEO nuorodos. Ačiū už jūsų dėmesį.
Prašome atidžiai perskaityti dar kartą ką parašiau jums per paskutiniąsias atsako. Aš niekada parašė, kad nuoroda:
yra pažeistas. Parašiau, kad tai veikia - skaldyti yra nuorodos šiame puslapyje. Prašome perskaityti dar kartą, kas buvo aprašyta prieš. Žinau, kad šis puslapis yra veikia. Štai kodėl aš parašė jums:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Aš parašė jums, kad šią nuorodą dirba - Jūs neturite duoti man ekrano nuotraukas ir man įrodyti, kad ji veikiaTiesiog prašome atidžiai perskaityti ką aš rašau jums. Dabar ir pažvelgti į savo įvaizdį ir atkreipti dėmesį ant nuorodos (archyvas Sub-Forumai) - tai neveikia
(Išskyrus nuorodą į archyvą pagrindinis forumas)
PuikusTikimės, kad jums suprasti, išdavimo srityje dabar ir žinoti, kokie yra pasirinkimai. Norite ir mes jums šia kryptimi, prašome pranešti mums.
Visi šie puslapiai turi visiškai skirtingas turinys ir bet įkrovos negalėjo pasakyti, kad jis yra toks pat, kai tekstas yra visiškai kitokia. Skirtingus puslapius, kuriuos aptarnauja įvairių turinio tiksliniai įvairių imtuvas, atsakymo neturi ne visiems mums jausmas. Prašome PM man visą pranešimą gavote, su kontaktine šaltinis šį pranešimą. Mes norėtume paaiškinti. Greičiausiai asmuo, kuris tikrina ji matė ne realaus turinio, bet tik blokuoti prane ¹ im ± (kaip aš dabar) - taigi in Tokiu atveju grįžtamojo ryšio neturi jokios vertės. Dar kartą - prašom PM, mes jį patikrinti.