Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2030

Tema: "Google" el. Pašto Įspėjimas: "Googlebot" rado nepaprastai didelį URL jūsų svetainėje

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

1. Prašome įjungti Italijos vėliava jūsų forumą (aš ne jį rasti) - dabar vartotojai, kurie pakeitė kalbos negali atsigręžti originalo kalba. Kaip rašiau turinio temas, kurios man galėjo pamatyti prieš pamačiau, kad turiu užsiregistruoti tik vieną sakinį visais atvejais. Tai ji ne tai, ką asmeniškai aš manau, kaip vidutinis ilgis turinį. Dar kartą tai daro, puslapiai atrodo labai panašūs, nes skirtumas tarp trumpalaikių temas yra tik vienas sakinys - visa kita yra išdėstymas, kuris yra tas pats. Aš nežinau, kaip jūs taip įsitikinę, kad ji nieko bendro su šiuo atveju. , Jei žinote ką nors, ką mes darome ne tik pasidalinti, mes galėsime padėti jums greičiau. Ar žinote, kodėl šis laiškas buvo išsiųstas?

2. Aš ne mazgas, kas yra mokyklos programą vaikams savo šalyje, bet aš tikiuosi, kad tai bus labai naudinga juos žinoti, kad prašome užsiregistruoti mod po 3 apsilankymų nieko bendra su reklaminių žinučių eiti per.
    Prašome dėmesio šiuo klausimu. Ir reikia atsakyti - aš nežinojau, kuri mod jūs naudojate ir aš net paklausti, nes man tai nėra svarbu - svarbu buvo tai paleisti saugiai. Jei esate 100% tikri, kad jis yra saugus, tada labai. Tiesiog jei jums turėjo kokių nors abejonių, jūs galite pamatyti, kaip "Google" mato jūsų forumą žiniatinklio valdytojo įrankiai.

Atkreipkite dėmesį, kad "Google" batai yra ne puola jokių svetainių - "Google" svetainių nėra žalos. Rekomenduojame naudoti talpyklą nebeleidžiama laikotarpį, nes tai yra geriau už veiklos rezultatus. Taip pat, jei manote, kad ji tikrai vienintelė priežastis yra jūsų puslapyje vertimo skaičius - nedvejodami išjungti kai kurie ir leidžia jį dar kartą laikas nuo laiko. Dar atkreipkite dėmesį, kad Jūsų licencija yra aktyvus 6 mėnesius ir jūs gavote šį laišką dabar. Sunku patikėti, kad 6 mėnesius "Google" nebuvo matė tuos ryšius - iš tiesų, daugelis tų, jūs jau indeksuojami. Taigi aš nesu įsitikinęs, kad tai turite elektroninio pašto priežasties. Net jei jis yra, prašome apsvarstyti visą informaciją, kuri buvo suteikta po išanalizuoti šiuos ryšius.

Aš nežinau, ką reiškia veiksmingas temas.

Taip pat prašome dėmesį, kad mes dirbame šiuo klausimu, - jūs turite mūsų analizuoti rezultatus. Ir prašome laikyti pasakoti, ką "Google" mano - nes tai jūs, kurie mano, kad "Google" suprato, kad tai nėra teisinga. Mes turime daug forumų, kurie absoliučiai jokių problemų su "Google" ir visomis kalbomis įjungtas. Ir tai nėra tiesa, kad turinys yra ne fiziškai egzistuoja, prašome pasakyti, ką mes galime ginčytis, nes kažkas ... Turinys yra kiekvienas, kuris apsilanko ir fiziškai egzistuoja duomenų bazėje originalo ir talpyklos išverstas forma. Tai nėra pasaulių loterijoje - tai vertimas, tai negalėjo atsitikti, jei kiekis ne egzistuoja. Ir nieko yra oszukiwanie čia - perskaitykite "Google" pak - tai "Google", kuris tvirtina, kad vertimas gali būti paslėptas, max 15 dienų. Tai viskas OK su "Google" atveju automatinio puslapio vertimas - "Google", kuris padarė šio vertimo

Taip pat nė vienas klientas gali pasakyti, kad bet koks turinys, kuris yra transliuojamas jam iš statinis failas, ar ne. Iš tikrųjų šiame dienomis beveik nieko statiška. VBulletin ne mano kapliai nuo statiško HTML struktūra - viskas bazės duomenis iš duomenų bazės (kalbos, šablonus, stilius). Aš neturiu supratimo, kas yra jūsų žinias apie kliento-serverio architektūra su thin client, bet atkreipkite dėmesį, kad turinys yra, jeigu nuorodą atsakymus. Pasakojama, kad "Google" mano, ją apgaudinėja, nes ji neegzistuoja nieko bendro su realybe.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad galite naudotis kiekvieną akimirką vBET SEO nuorodos ir / lt / vietoj kalbos = - šios konfigūracijos yra tik iki jums ir vBET be vBSEO.

Apie dėmesį, kurį jums davė - kaip rašiau, jei manote, atrado tikroji priežastis savo problemą, tada jums buvo sprendimas. Dar prašome mano, kad tai net patikrinti, kas atsitiks kai generinių atsakymą. Norėčiau tikėtis:
    1 - turite panašią sumą nuorodos pusmetį.
    2 - "Google" pašto pati pasakoja:
    "Googlebot" galbūt be reikalo nuskaitymo daug skiriasi URL, kurie nurodo į tapačių arba panašių turinio, Arba nuskaityti jūsų svetainės dalių, kurie nėra skirti nuskaityti Googlebota. "

Taigi, kai vėl prašome apsvarstyti mūsų patarimų ir analizuoti rezultatas. Jei manote, kad tai tik klausimas kurį įjungtas vertimų skaičiaus - tuomet jūs žinote, tirpalas.

Ar jums vis dar reikės mūsų pagalbos / patarti šiuo klausimu?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Vienintelis dalykas, kad buvo išjungtas italų kalbos (aš pasuko ją), nes ji yra forumai gimtąja kalba aš ne manau, tai svarbu, vistiek man buvo gera, nes prieš metus, whats up dabar?

Štai ką turiu omeny, kai sakau efektyviai indeksuoti pranešimų pavyzdys (svetainės).

Prieš vBET (veiksmingos forumas indeksuojami statistika):

Po vBET (nėra veiksmingos forumas indeksuojami statistika):

Ką aš bandau pasakyti, kad 52x kalbą išversta pranešimų dabar yra laikomi dviem egzemplioriais pranešimų Google. Elektroninio pašto yra savaime suprantama

Savo žodžiais, kai aš sakau botas ataka turiu omeny, kai jūs turite 300 "Google" reklaminių žinučių stipriai nuskaityti jūsų svetainę, tuo pačiu metu valgyti ir atplėšimas jūsų duomenų srautą, RAM ir CPU ir sukelia forume prekystalių. Ir jie rašė savo raidę, esančią žemiau ir profesionaliai, bet prasmė tą patį.

Oficialus "Google" El.paštas:
    "Googlebot" susidūrė su sunkumais metu indeksavimo svetainės http://mysite.com/.
    Googlebot "rado nepaprastai daug nuorodų į savo svetainę. Tai gali reikšti problemą su jūsų svetainės URL struktūrą. "Googlebot" gali be reikalo būti nuskaityti daug skirtingų URL adresų, kad tapačios arba panašios turinio, arba nuskaityti jūsų svetainės dalių, kurie nėra skirti nuskaityti Googlebota. Dėl to "Googlebot" gali sunaudoti žymiai daugiau duomenų srauto, nei būtina, arba gali būti neįmanoma visiškai indeksuoti visą turinį savo svetainėje.

Ar jums perskaityti, ką "Google" palaikymo komanda man parašė? -> Apskritai, šis pranešimas yra rodomas, kai mes randame gana didelį skaičių URL jūsų svetainėje.

Jūs rašė viską ir nieko, nes aš ne suprasti savo anglų kalbos žinias, tiesiog man duoti paprastus veiksmus, pavyzdžiui, nustatyti;
    1. Tai padaryti
    2. Ar, kad
    3. Ir šio
    ir tt

Linkėjimai
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 17-01-11 prie 22:44.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Vis dar laukia ištaisyti.

Linkėjimai

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Vienintelis dalykas, kad buvo išjungtas italų kalbos (aš pasuko ją), nes ji yra forumai gimtąja kalba aš ne manau, tai svarbu, vistiek man buvo gera, nes prieš metus, whats up dabar?
    Tai tiesiog patarimų iš mūsų komandos, kad be šios vėliavos jūsų vartotojai negali pasukti atgal originalo kalba, kai jie paspaudžia ant tam tikrų laivo vėliavos. Taigi ji yra išmintinga išlaikyti vėliava jūsų numatytoji kalba

Štai ką turiu omeny, kai sakau efektyviai indeksuoti pranešimų pavyzdys (svetainės).

Prieš vBET (veiksmingos forumas indeksuojami statistika):

Po vBET (nėra veiksmingos forumas indeksuojami statistika):

Ką aš bandau pasakyti, kad 52x kalbą išversta pranešimų dabar yra laikomi dviem egzemplioriais pranešimų Google. Elektroninio pašto yra savaime suprantama
    Tai yra NE tiesa. Turite problemų su jūsų forume. Lūžo archyvas - ir dauguma jų ryšius, ką gavau iš "Google" elektroninio pašto yra apie archyvo. Jūs visiškai ignoravo mūsų palaikymo - tu negali atsakyti į klausimus apie versiją ir nuolat sako, ką tu galvoji ir kas yra ne tiesa. Jei norite išspręsti jūsų problemą, prašome pūdymas mūsų paramos, patarimų. Mes paprašėme, kad tu apie savo vB versija, nes lūžo archyvas. Jis pritarė 3.8 arba kai kurie nepalaiko versija? Mes žinome, kad archyvas yra sulaužyta 3.6, nes vBulletin klaidą. Tai suteikia jums tūkstančiai neveikia nuorodos - ir jūs turite iš "Google" elektroninio pašto apie klaidingas nuorodas. Vietoj klausytis mūsų paramos ir bendradarbiauti jums pasakoti kai juokinga idėja ir manote, kad ji yra svarbi, kad jai raudona.
    Koks yra jūsų tikslas? Jūs norite, kad mūsų parama išspręsti jūsų problemą ar esate tiesiog bando išgąsdinti kitus? Nes, jei norite išspręsti šią problemą, prašome bendradarbiauti su mūsų palaikymo.

Taip pat apie vaizdą, kurį jums davė - tai jūsų klaidingo aiškinimo. Google nerūpi Forum rodomų pranešimų skaičių. Ir jis negali rūpintis. Tai yra todėl, kad "Google" indeksuoja visus puslapius, kurie nėra užblokuotas! Forume turite narys puslapių, grupėms, pelkės galbūt, albumai ir tt ... ir tt ... Taip pat forumas gali turėti daug kitų įskiepių, kurios sukuria papildomus puslapius (pavyzdžiui, arkada).
    Todėl prašome suprasti, esate neteisus. "Google" nėra, išverstas turinio dubliavimo. Jūs turite problemą su savo forumà ir mes atrado galimą priežastį srityse. Taigi, prašome - pūdymas mūsų nurodymus / klausimai. Priešingu atveju tai gali būti pažymėti kaip išspręsti, nes jums atrodo neįdomu su mūsų palaikymo kaip pakartoti tai, ką jūs klaidingai manau, - mes jau skaityti - nėra bet reikia dar kartą pakartoti. Tai nėra tiesa. Prašome sutelkti dėmesį į spręsti savo problemą, jei norite, kad būtų išspręstos. Prašome atsakyti į klausimą ir išlaikyti dėmesį savo archyvas.

Oficialus "Google" El.paštas:
    "Googlebot" susidūrė su sunkumais metu indeksavimo svetainės http://mysite.com/.
    Googlebot "rado nepaprastai daug nuorodų į savo svetainę. Tai gali reikšti problemą su jūsų svetainės URL struktūrą. "Googlebot" gali be reikalo būti nuskaityti daug skirtingų URL adresų, kad tapačios arba panašios turinio, arba nuskaityti jūsų svetainės dalių, kurie nėra skirti nuskaityti Googlebota. Dėl to "Googlebot" gali sunaudoti žymiai daugiau duomenų srauto, nei būtina, arba gali būti neįmanoma visiškai indeksuoti visą turinį savo svetainėje.
    Būtent! JUMS BLOGAI STRUKTŪRA! JUMS BLOGAI TURINYS! ir mes ją parašė jums pačioje pradžioje (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Turite sudužo archyvą, kuriame yra tūkstančiai ne darbo ryšius! Taigi galite pradėti naudotis mūsų paramą, kurios prašėte, o ne bando panika mūsų vartotojai. Ko tikitės iš mūsų, kai prašote paramos ir ignoruoti jį?

Jūs rašė viską ir nieko, nes aš ne suprasti savo anglų kalbos žinias, tiesiog man duoti paprastus veiksmus, pavyzdžiui, nustatyti;
    1. Tai padaryti
    2. Ar, kad
    3. Ir šio
    ir tt

Linkėjimai
    Čia jūs turite tikslią informaciją, kad jums reikia blokuoti narys puslapių ir kaip tai padaryti:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Čia jūs turite informacijos, kad jūsų archyvas yra sudužo, klausimą apie jūsų versija vBulletin ir ką daryti, jei ji nepalaiko versija:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Tai yra labai tikslias instrukcijas, pasakykite vBulletin versiją jūs naudojate.

Ir čia jūs turite informacijos, kad jums Sterczeć nereikėtų nieko daryti su etatų, kurie yra labai trumpi (tik 1 sakinys), nes tai yra klausimas ne vBET turinio. Kai turinys gaus ilgiau (vartotojai galės gauti atsakymus) tų puslapių turinys bus nepanašios anymore:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Taigi:
    1. Laikykite narys puslapiai blokuojami taip, kaip jūs neseniai (tik registruotiems vartotojams) arba failą robots.txt, kaip tai aprašyta čia: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Atvykimas Webmaster Tools jūsų "3 apsilankymai Svečias" mod "Google" išsaugoti - patikrinti, kaip "Google" savo forumo URL kai kurių pokalbio. Patikrinkite, ar kelis kartus (negali pasakyti "Google" naudoti patį IP kiekvieną patikrinimą). Tokiu būdu jums bus tikras, kad mod yra įrašyti robotų.
    3. Jūs neveikia archyvas - pasakykite vBulletin versiją Jūs naudojate?
    4. Trumpas temas galite tiesiog šiek tiek ilgiau atsakymus (žinoma) arba tiesiog laikyti jį, kaip ji tikisi, kad žmonės bus atsakyti į šiuos temas.

PS.
    Prašom priimti mano atsiprašymą už pavėluotą atsakymą. Buvau delegacijos ir Kama buvo liepta palikti šį klausimą man. Taigi, kai dar kartą atsiprašau
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 20-01-11 prie 19:47.

Sveiki,
    Turiu pasakyti, kad Michal yra teisus, aš turėjau tą pačią įspėjimas iš google ir lengvai išspręsti, jei jums atrodo, kas URL sukelia problemą. Mano Pavyzdžiui, man teko daug dvigubo turinio, nes intarpas vbet: & language = en, prancūzų URL. Jei jūs einate į įrankių webmasters parametrus galite išspręsti šią išskyrus šio parametro. Ir taip pat pažvelgti į savo robotai failą. Taip pat turime neleisti, robotai archyvas failus, nereikia. Yra daug darbo su robots.txt, jei jūs naudojate VBET.
    Ir aš pasiūlyti daugiau nei 20 kalbų, jums nereikia
    Paskutinį kartą redagavo pepito69; 20-01-11 prie 22:53.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Dvivietis Rašyti, atsiprašau!
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 21-01-11 prie 08:38.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Tai tiesiog patarimų iš mūsų komandos, kad be šios vėliavos jūsų vartotojai negali pasukti atgal originalo kalba, kai jie paspaudžia ant tam tikrų laivo vėliavos. Taigi ji yra išmintinga išlaikyti vėliava jūsų numatytoji kalba

Tai yra NE tiesa. Turite problemų su jūsų forume. Lūžo archyvas - ir dauguma jų ryšius, ką gavau iš "Google" elektroninio pašto yra apie archyvo. Jūs visiškai ignoravo mūsų palaikymo - tu negali atsakyti į klausimus apie versiją ir nuolat sako, ką tu galvoji ir kas yra ne tiesa. Jei norite išspręsti jūsų problemą, prašome pūdymas mūsų paramos, patarimų. Mes paprašėme, kad tu apie savo vB versija, nes lūžo archyvas. Jis pritarė 3.8 arba kai kurie nepalaiko versija? Mes žinome, kad archyvas yra sulaužyta 3.6, nes vBulletin klaidą. Tai suteikia jums tūkstančiai neveikia nuorodos - ir jūs turite iš "Google" elektroninio pašto apie klaidingas nuorodas. Vietoj klausytis mūsų paramos ir bendradarbiauti jums pasakoti kai juokinga idėja ir manote, kad ji yra svarbi, kad jai raudona.
    Koks yra jūsų tikslas? Jūs norite, kad mūsų parama išspręsti jūsų problemą ar esate tiesiog bando išgąsdinti kitus? Nes, jei norite išspręsti šią problemą, prašome bendradarbiauti su mūsų palaikymo.

Taip pat apie vaizdą, kurį jums davė - tai jūsų klaidingo aiškinimo. Google nerūpi Forum rodomų pranešimų skaičių. Ir jis negali rūpintis. Tai yra todėl, kad "Google" indeksuoja visus puslapius, kurie nėra užblokuotas! Forume turite narys puslapių, grupėms, pelkės galbūt, albumai ir tt ... ir tt ... Taip pat forumas gali turėti daug kitų įskiepių, kurios sukuria papildomus puslapius (pavyzdžiui, arkada).
    Todėl prašome suprasti, esate neteisus. "Google" nėra, išverstas turinio dubliavimo. Jūs turite problemą su savo forumà ir mes atrado galimą priežastį srityse. Taigi, prašome - pūdymas mūsų nurodymus / klausimai. Priešingu atveju tai gali būti pažymėti kaip išspręsti, nes jums atrodo neįdomu su mūsų palaikymo kaip pakartoti tai, ką jūs klaidingai manau, - mes jau skaityti - nėra bet reikia dar kartą pakartoti. Tai nėra tiesa. Prašome sutelkti dėmesį į spręsti savo problemą, jei norite, kad būtų išspręstos. Prašome atsakyti į klausimą ir išlaikyti dėmesį savo archyvas.

Būtent! JUMS BLOGAI STRUKTŪRA! JUMS BLOGAI TURINYS! ir mes ją parašė jums pačioje pradžioje (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Turite sudužo archyvą, kuriame yra tūkstančiai ne darbo ryšius! Taigi galite pradėti naudotis mūsų paramą, kurios prašėte, o ne bando panika mūsų vartotojai. Ko tikitės iš mūsų, kai prašote paramos ir ignoruoti jį?

Čia jūs turite tikslią informaciją, kad jums reikia blokuoti narys puslapių ir kaip tai padaryti:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Čia jūs turite informacijos, kad jūsų archyvas yra sudužo, klausimą apie jūsų versija vBulletin ir ką daryti, jei ji nepalaiko versija:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Tai yra labai tikslias instrukcijas, pasakykite vBulletin versiją jūs naudojate.

Ir čia jūs turite informacijos, kad jums Sterczeć nereikėtų nieko daryti su etatų, kurie yra labai trumpi (tik 1 sakinys), nes tai yra klausimas ne vBET turinio. Kai turinys gaus ilgiau (vartotojai galės gauti atsakymus) tų puslapių turinys bus nepanašios anymore:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Taigi:
    1. Laikykite narys puslapiai blokuojami taip, kaip jūs neseniai (tik registruotiems vartotojams) arba failą robots.txt, kaip tai aprašyta čia: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Atvykimas Webmaster Tools jūsų "3 apsilankymai Svečias" mod "Google" išsaugoti - patikrinti, kaip "Google" savo forumo URL kai kurių pokalbio. Patikrinkite, ar kelis kartus (negali pasakyti "Google" naudoti patį IP kiekvieną patikrinimą). Tokiu būdu jums bus tikras, kad mod yra įrašyti robotų.
    3. Jūs neveikia archyvas - pasakykite vBulletin versiją Jūs naudojate?
    4. Trumpas temas galite tiesiog šiek tiek ilgiau atsakymus (žinoma) arba tiesiog laikyti jį, kaip ji tikisi, kad žmonės bus atsakyti į šiuos temas.

PS.
    Prašom priimti mano atsiprašymą už pavėluotą atsakymą. Buvau delegacijos ir Kama buvo liepta palikti šį klausimą man. Taigi, kai dar kartą atsiprašau
    1. Robots.txt buvo tas pats, aš nieko keisti ir, atrodo, baudos:
    User-agent: *
    Neleisti: / admincp /
    Neleisti: / clientscript /
    Neleisti: / cpstyles /
    Neleisti: / Members /
    Neleisti: / customavatars /
    Neleisti: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Neleisti: / modcp /
    Neleisti: / ajax.php
    Neleisti: / attachment.php
    Neleisti: / calendar.php
    Neleisti: / cron.php
    Neleisti: / editpost.php
    Neleisti: / global.php
    Neleisti: / image.php
    Neleisti: / inlinemod.php
    Neleisti: / joinrequests.php
    Neleisti: / login.php
    Neleisti: / member.php
    Neleisti: / memberlist.php
    Neleisti: / misc.php
    Neleisti: / moderator.php
    Neleisti: / newattachment.php
    Neleisti: / newreply.php
    Neleisti: / newthread.php
    Neleisti: / online.php
    Neleisti: / poll.php
    Neleisti: / postings.php
    Neleisti: / printthread.php
    Neleisti: / private.php
    Neleisti: / profile.php
    Neleisti: / register.php
    Neleisti: / report.php
    Neleisti: / reputation.php
    Neleisti: / search.php
    Neleisti: / sendmessage.php
    Neleisti: / showgroups.php
    Neleisti: / subscription.php
    Neleisti: / threadrate.php
    Neleisti: / usercp.php
    Neleisti: / usernote.php

2. Ne, nėra išsaugoti
    3. Mano archyvas veikia puikiai, visos nuorodos išbandyta ir veikia, iš kur tu ji neveikia?
    4. Tik mažas žinutes, jei nauji nariai prisistatyti ir tiesiog pasakyti "Labas, mano vardas yra Tomas" Aš negali daryti nieko apie 90% pranešimų vadovai, reiškia, vidutinio dydžio.

pepito69 sakė kažką įdomaus, kurie apima parametrą url kaip minėjau pirmiau
    Mano Pavyzdžiui, man teko daug dvigubo turinio, nes intarpas vbet: & language = en, prancūzų URL. Jei jūs einate į įrankių webmasters parametrus galite išspręsti šią išskyrus šio parametro.
    bet jis tik gavo viena kalba gaunu visomis kalbomis, todėl tai yra priežastis ir ką turiu daryti tiksliai?

PS. Aš neturiu vBSEO įdiegtas, bet naudoti vBSEO Sitemap, kurios jau nenaudoti archyvas, aš manau, kad pašalinti jį robots.txt? Aš niekada matė kas nors čia arba bet kurioje kitoje vietoje, neskirti robots.txt

Aš noriu paprasta išsamios instrukcijas,
    Pavyzdys:

1. Tai padaryti
    2. Ar, kad
    3. Ir kad

pepito69,
    Aš niekada matė didelį robots.txt, kaip jūs, visi, kad tikrai reikia?
    Nekilnojamojo turto yra tik 3 reklaminių žinučių, kurios yra laikomos Blogas Bots* ir nebūtų tai būtų lengviau juos. Htaccess failą, ne?
    PS. Jūsų vėliavas nerodomas

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti "
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 21-01-11 prie 10:11.

Dėka Mario,

Taip, mano robotai failą galbūt yra didelis, nėra optimizuotas bet tai veikia mane, ir jie negali pakenkti man.
    Įtraukti šią reklaminių žinučių, mano Htaccess, ačiū.

bet jis tik gavo viena kalba gaunu visiems kalba
    Nr mano draugas, aš taip pat jį visomis kalbomis, kad buvo tik pavyzdys. Bet, nes aš parametrų žiniatinklio tvarkytojams padidėjo mano "Google" nuskaitymo vėl. Aš vis dar nežinau, kaip išspręsti kitų problemų VBET, man svarbu, kaip ir OBE i kodo kalba ir skaldytų žodžių, kurie naudoja kai akcentai (o, ñ, ir tt).
    Na, aš pašalinti archyvas robots.txt, ir aš neturiu jokių archyvas tinklalapį "Google" indekso.
    Aš maniau daug kartų naudoti vBSEO Sitemap, bet mano svetainė yra labai gerai indeksuojami pirkti "Google". Aš visada taikomos šios taisyklės: jei kas nors veikia, neturi liesti.

Atsiprašome, aš negaliu pasakyti, ką turite daryti, aš tik pasidalinti savo patirtimi.

Ačiū. Mano vėliavos nerodo / index.php, bet matomi forumuose tinklapio, aš ją išspręsti dabar.
    Paskutinį kartą redagavo pepito69; 21-01-11 prie 18:32.

Prisiregistravo
    Aug 2009

1. Robots.txt buvo tas pats, aš nieko keisti ir, atrodo, baudos:
    User-agent: *
    Neleisti: / admincp /
    Neleisti: / clientscript /
    Neleisti: / cpstyles /
    Neleisti: / Members /
    Neleisti: / customavatars /
    Neleisti: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Neleisti: / modcp /
    Neleisti: / ajax.php
    Neleisti: / attachment.php
    Neleisti: / calendar.php
    Neleisti: / cron.php
    Neleisti: / editpost.php
    Neleisti: / global.php
    Neleisti: / image.php
    Neleisti: / inlinemod.php
    Neleisti: / joinrequests.php
    Neleisti: / login.php
    Neleisti: / member.php
    Neleisti: / memberlist.php
    Neleisti: / misc.php
    Neleisti: / moderator.php
    Neleisti: / newattachment.php
    Neleisti: / newreply.php
    Neleisti: / newthread.php
    Neleisti: / online.php
    Neleisti: / poll.php
    Neleisti: / postings.php
    Neleisti: / printthread.php
    Neleisti: / private.php
    Neleisti: / profile.php
    Neleisti: / register.php
    Neleisti: / report.php
    Neleisti: / reputation.php
    Neleisti: / search.php
    Neleisti: / sendmessage.php
    Neleisti: / showgroups.php
    Neleisti: / subscription.php
    Neleisti: / threadrate.php
    Neleisti: / usercp.php
    Neleisti: / usernote.php

2. Ne, nėra išsaugoti
    3. Mano archyvas veikia puikiai, visos nuorodos išbandyta ir veikia, iš kur tu ji neveikia?
    4. Tik mažas žinutes, jei nauji nariai prisistatyti ir tiesiog pasakyti "Labas, mano vardas yra Tomas" Aš negali daryti nieko apie 90% pranešimų vadovai, reiškia, vidutinio dydžio.

pepito69 sakė kažką įdomaus, kurie apima parametrą url kaip minėjau pirmiau
    bet jis tik gavo viena kalba gaunu visomis kalbomis, todėl tai yra priežastis ir ką turiu daryti tiksliai?

PS. Aš neturiu vBSEO įdiegtas, bet naudoti vBSEO Sitemap, kurios jau nenaudoti archyvas, aš manau, kad pašalinti jį robots.txt? Aš niekada matė kas nors čia arba bet kurioje kitoje vietoje, neskirti robots.txt

Aš noriu paprasta išsamios instrukcijas,
    Pavyzdys:

1. Tai padaryti
    2. Ar, kad
    3. Ir kad

pepito69,
    Aš niekada matė didelį robots.txt, kaip jūs, visi, kad tikrai reikia?
    Nekilnojamojo turto yra tik 3 reklaminių žinučių, kurios yra laikomos Blogas Bots* ir nebūtų tai būtų lengviau juos. Htaccess failą, ne?
    PS. Jūsų vėliavas nerodomas

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti "
    1. Jis nebuvo pats - kitaip "Google" parodys nuorodą narys puslapį, nes "Google" nėra apsilankymai puslapių, blokavo robots.php ir turite įspėjimo elektroninio pašto šią nuorodą:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Dabar yra OK. Tai buvo jau seniai ir "Google" ten buvo. Jūs galite būti ramus dabar apie šios dalies
    2. Jei jis nėra saugus robotai ir robotai laidas blokuoti bendrauti turėtumėte rimtai apsvarstyti pašalinti Šis mod. Kitaip "Google" pradės indeksavimo puslapių, kuriuos jis mato todėl bendrauti su blokavimo puslapių. Šiuo atveju taip pat yra pagrindinė priežastis, savo problemą - visi puslapiai atrodo "Google" pačiu - tiesiog blokuoti bendrauti.
    Kaip suprantu jums patikrinti žiniatinklio tvarkytojams, kaip "Google" matyti jūsų forumą ir matėte, kad "Google" bendrauti, kad jis turėtų užsiregistruoti - taip?
    3. Kaip rašiau pradžioje saitus Sub-Forumai archyvas neveikia. Tik pagrindinis forumas ir temas. Tai daro tūkstančiai negerai nuorodos puslapyje archyvo. Pavyzdžiui:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Tai nurodo protektoriaus archyvas ir darbo, bet jo turinys yra nuorodos į puslapio viršų sub forumai, kur siūlai. Pavyzdžiui:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Ir visų šių nuorodų neveikia - tik pagrindinis forumas. Visi archyvas Sub-Forumai nuorodos neveikia. Tai leidžia jums neveikia nuorodos tūkstančių archyvas temas puslapiuose tūkstančių.
    Jūs vis dar nebuvo pasakyta JAV vBulletin VERSIJA jūs naudojate ...
    Šiuo metu galiu lažintis, kad ji yra nepalaikoma vBulletin 3,6 - prašome nesijaudinkite, mes ne nustoti remti jums. Mums reikia žinoti, kad padėtų jums geriau, nes 3.6 yra žinoma vBulletin klaidą. Jei tai yra kita versija, kad yra vBET klaidą. Tai yra labai svarbu atrasti, kas yra priežastis, kad padėtų jums.
    4. Aš ne raštu, apie 90% savo pranešimų. Aš rašė apie "Google Mail postų, išvardytų. Kiti iš šios diskusijos taikymo sritis. "Google" išvardyti Jums temas tik su vienu sakiniu, kaip aš parašė jums (bent jau tų, kurį galėjau daryti pamatyti prieš savo mod man pasakė registruotis). Ar jums suprasti dabar? Tai ne su visa jūsų forume. Kaip aš jau rašė - aš ne nerimauti tiems, žmonės bus rašyti atsakymus ten ir tas bus panašios daugiau kaip 90% savo pranešimų kuris atrodo visiškai kitaip.

Atkreipkite dėmesį, kad pepito69 gali turėti skirtingas konfigūracijos, kad jūs. Jūsų atveju, ignoruojant kalbos parametras yra nepatartina, nes jūs nenaudojate SEO nuorodos ir tai yra vienintelis būdas pripažinti, kad URL yra skirtingi. Jei pasakyti "Google" nekreipti dėmesio į šį atributą "Google" visus URL adresus, ragana skiriasi tik kalbos parametro vertė bus laikoma paties turinio - tai sukurs chaosą indeksuojami puslapių kurios bus atsitiktinai pakeisti kalbą "Google" indekso, ar "Google" tiesiog indeksas Jūsų pagrindinė kalba puslapių. Manau, kad taip - naujesnių patikrinti ir neturi patarti jūsų atveju. Prašau, nedaryk, kad tol, kol jums nereikia naudoti SEO nuorodos.

Šiuo metu paprastas instrukcijas:
    1. Jei jūsų "3 kartus mod" nėra "Google" saugus - jį išjungti ir susisiekti su mod autorius apie tai.
    2. PASAKYKITE JAV vBulletin versiją jūs naudojate.

Tai 3. laiko, mes prašome apie tai ... Kaip jūs laukiate mums padėti jums, jei nebendradarbiauja. Mes ne burtų lazdelę, kuri bus sukurti sprendimai. Mums reikia žinoti, kas vyksta jūsų serveryje.

Apie didelis Htaccess - Aš ne žinoti, ką jūs rašote apie tiksliai, bet aš bet kad jums nėra būtina tokios didelės - aš manau, kad yra taisykles, blokuoti vBSEO nuorodos narys puslapiuose ir pan. Jūs esate nenaudojate vBSEO ir jūs nenaudojate SEO nuorodos - jūsų smulkiajam robots.txt bauda.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 21-01-11 prie 21:00.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Aš naudoju 3.6.12 versija, turėtumėte tai žinoti, nes aš sumokėjo papildomą mokestį gauti, kad jis dirba (kad jis būtų suderinamas), nes archyvas problema, tad jei ji archyvas Thats sukelia tai tada tai jokio nusikaltimo jūsų kaltė, nes tu. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Jei jūsų "3 kartus mod" nėra "Google" saugus - jį išjungti ir susisiekti su mod autorius apie tai.
    Autorius sakė jis nepadarytų žalos "Google".

1. Jis nebuvo pats - kitaip "Google" parodys nuorodą narys puslapį, nes "Google" nėra apsilankymai puslapių, blokavo robots.php ir turite įspėjimo elektroninio pašto šią nuorodą:
    1. Vienintelis dalykas, kad aš pridėjo / Members / .. , visa kita, įskaitant memberslist.php ten jau buvo mano kaltė, todėl galime uždaryti šį argumentą.

2. Jei jis nėra saugus robotai ir robotai laidas blokuoti bendrauti turėtumėte rimtai apsvarstyti pašalinti Šis mod. Kitaip "Google" pradės indeksavimo puslapių, kuriuos jis mato todėl bendrauti su blokavimo puslapių. Šiuo atveju taip pat yra pagrindinė priežastis, savo problemą - visi puslapiai atrodo "Google" pačiu - tiesiog blokuoti bendrauti.
    2. Nėra absoliučiai jokios būtinybės būti grubus, aš suprasti, kaip naudoti robots.txt, bet kaip optimizuoti jūsų gidai (mano nuomonė) savo liesos daugiau link vBSEO konfigūracijos, tik reikia nepamiršti, kad ne mažiau kaip 80% vBulletin vartotojai Don " t naudoti vBSEO, kad jūs turėtumėte laikyti 2 atskiras temas, kai kalbate apie patarimų, tweaks ir optimizavimas, pavyzdžiui, "vBSEO optimizavimas" ir "Ne vBSEO optimizavimas" padaryti jį labiau patogią.

3. Visose nuorodose archyvo, kad jums parašė, kaip neveikia, atrodo, veikia gerai man čia savo skaldytų archyvas nuorodą pavyzdžiui fotografiją:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. Htaccess komentaras buvo ne jums, bet valstybėms pepito69

Klausytis Michael aš nenoriu ginčytis kiekvieną raidę, kuri parašyta su jumis, aš tik noriu lengvas 1. 2. 3. nustatyti ir nieko daugiau.

Nuoširdžiausi linkėjimai

[Viršvalandžius]
    , Ką "Google" atstovas man pasakė, indeksuojami URL struktūrą žemiau 4 kartus, o nekilnojamojo turto už juos tai laikoma, kad 1 ir turėtų būti indeksuojami kaip ir, turbūt, kodėl aš gavau laišką. Po po yra tik pavyzdys;

http://www.mysite.com/showthread.php?T = 64.661 Originalus
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = lt Išversta
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = lt Išversta
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = es Išversta
    [Viršvalandžius]
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 22-01-11 prie 09:05.

Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •