Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1030

Tema: "Google" el. Pašto Įspėjimas: "Googlebot" rado nepaprastai didelį URL jūsų svetainėje

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Exclamation "Google" el. Pašto Įspėjimas: "Googlebot" rado nepaprastai didelį URL jūsų svetainėje

"Google" el. Pašto Įspėjimas: "Googlebot" rado nepaprastai didelį URL jūsų svetainėje

Aš gavau šį laišką (įspėjimo) akiniai įrankių webmasters

Atkreipkite dėmesį, kad aš neturiu vBSEO Įdiegta.

Noriu išspręsti šią problemą, prieš "Google" mažina savo Page Rank arba draudžia man apskritai, mano AdSense pajamos jau sumažėjo per pusę, o "Google" Robotai pažodžiui užpuolė mano svetainę.

Is antruoju atveju tokių problemų su vBET aprašyta čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Man buvo išsiųsti laišką visiems vBET administratoriai, PM kaip jos buvo prašyta, galiu viešai rašyti laišką, kaip jūs, turėtų žinoti, nes jis eina prieš akiniai pak mano Vietos Privatumo Įstatymai kaip ji turėtų būti tikri, draudimas mano "Google AdSense sąskaitą todėl don" T paklausti.

Man reikia nedelsiant nustatyti šią problemą be tolimesnio delsimo, 3 dienų, kad aš kalbėti apie tai aukščiau esančią nuorodą.

Linkėjimai

Manau, kad priežastis, kad įjungsite 52 kalbų
    jaučiu, kad jei Vbe kalbų requst kaip AJAX spustelėkite langages ir plonas, kad leido nuorodos kitomis kalbomis tai gali padėti

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

gaunu tą patį įspėjimo ir turiu tik 12 kalbų įjungta

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by yahoooh View Post
    Manau, kad priežastis, kad įjungsite 52 kalbų
    jaučiu, kad jei Vbe kalbų requst kaip AJAX spustelėkite langages ir plonas, kad leido nuorodos kitomis kalbomis tai gali padėti
    Ne tai ne priežastis. Mūsų ir daug kitų forumų, visomis kalbomis ir tai yra gerai. Taigi, galite naudoti tiek daug kalbų, kaip jūs galite. Problema yra kažkur kitur ir šiuo metu mes žinome 2 skirtingų priežasčių.

Redaguota:
    Dabar mes žinome daugiau priežasčių Taigi, prašome atidaryti savo siūlai ir pateikti mums savo laiškus iš "Google"
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 16-01-11 prie 21:43.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    gaunu tą patį įspėjimo ir turiu tik 12 kalbų įjungta
    Hi - sukurti naują temą apie savo isue el. Jūs turite lniks ir mes Kow 2 priežasčių šio klausimo. Norėdami padėti, mes turime žinoti savo bylą. Taigi, prašome atidaryti naują temą apie tai ir mes Jums padėsime

Prisiregistravo
    Aug 2009

mario06 - Aš tik metu patikrinti savo nuorodas. Aš duosiu jums atsakymą per trumpą laiką

Atkreipkite dėmesį, kad mes aprašyta anksčiau - mūsų darbuotojai yra pradėti dirbti išduodant naujas pažymėjote atvyksta į naują temą apie šią problemą forma. Priešingu atveju mes negalime valdyti, ir mes informuojame mūsų klientų, kad jis turi pradėti savo naują temą apie jo išdavimo. Tiesiog kaip jūs ką tik padarė, ir dabar mes galime Jums padėti
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 16-01-11 prie 20:19.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Labas

Viena iš priežasčių (bus kiti - vis dar tyrimo metu), savo problemą, buvo, kad leido indeksuoti, pavyzdžiui puslapių nariu puslapių. Tai neturi reikšmės, ir daugelis valstybių puslapių yra 99% paties - skiriasi tik pagal nario vardą. Taigi, kai ji buvo papildomai jums išversti 52 kartus daugiau tokių puslapių, kurie yra beveik toks pat (tuos pačius puslapius turinio po vertimo duos patį išversti turinį). Mes oficialiai patarti blokuoti netinkamuose puslapiuose Robot.txt - Čia rasite kaip tai padaryti: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Atkreipkite dėmesį, kad tai padarys tuos puslapius išnyksta forma, Google "indekso, ir tai tinka jūsų SEO, nes" Google "matys ir indeksą tik atitinkamų puslapių su atitinkamu turiniu.

Taip pat, kaip matau, jūs atlikote pakeitimus, nes "Google" sukurtas šį laišką, nes, kaip matau jums užblokuotas puslapių svečiams. Tai taip pat išsprendžia šią išdavimo. Dar, jei norite svečias pamatyti narys puslapių, tačiau "Google" ne indeksas - tiesiog naudokite robots.txt, kad

Matau, kad yra taip pat nuorodos, archyvas ir siūlai - Aš ruošiuosi dabar analizuoti šį

Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki dar kartą

Aš manau, kad aš žinau, kas gali būti kita priežastis - Aš ieškau vėliavos nuorodos yra be kalbos = nuorodą ... Prašome pasakyti, kas yra jūsų numatytoji forume kalba - šios kalbos sąsaja turėtų būti be kalbos =, nes dabar kiekvieną puslapį, kurį "Google" turi dubliuoti. Kai normalus URL ir, antra, su kuriuo praleisite kalba = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Taip pat pasakykite jūs pasikeitė mūsų šabloną, pavadintą vbenterprisetranslator_flag? Mums reikia žinoti, tai vBET klaidą arba pagal kliento kaitos.

Manau, galėtų būti taip pat (gali ne patikrinti, tai dabar, bet mes jau turime TODO uždavinys kad leistų į patikrinkite, ar jis ateityje), kad jūs tiesiog išvalyti talpyklą ir ten buvo klausimas su "Google" ryšį - kad byla puslapių generuoti be turinio ( nes vertimo nėra gautos) ir pažodžiui turinys yra tas pats, visi vertimai. Tačiau tokius dalykus, jei atsitiktų yra laikinos ir, jei ne blokuoja Google, dingsta pati - tie klausimai, tarp Jūsų ir "Google" serverio ir vBET gali nieko nedaryti. Aš neturiu pasakyti, kad tai buvo priežastis. Manau, tai galėtų būti. Kaip aš dabar ant nuorodos "Google" Aš nematau jokių aprašyta problema ne visiems. Kad ji galėtų būti.

Dar - prašom atsakyti į klausimus apie numatytąją kalbą ir šabloną.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Hi vėl vėl

Šį kartą, aš patikrinti jūsų šou siūlai nuorodos ir matau 2 dalykus čia
    1. Niekas yra kaltas - aš mačiau keletą iš šių nuorodų (ne visi 2 žr. skaičius), visus tuos temas buvo labai trumpas tik vienas sakinys jame. Taigi visi buvo labai panašūs pagal nutylėjimą - 99% turinio išdėstymas. Ji nieko daryti su vBET - tai tik savo temas. vBET tik verčia tai, kad ji tikrai yra daugiau panašių puslapių tiems, bet jei išjungsite vBET ne išverstų puslapių vis dar bus panašūs vienas į kitą, jei turite tik vieną sakinį tik po siūlų. Taigi, mes nieko padaryti čia.
    2. Galbūt jums nužudyti savo forumą save apriboti pranešimų pamatyti Svečiai skaičių. Dabar visi mane puslapių patį turinį pranešti, kad turėčiau užsiregistruoti. Atminkite, kad "Google" ieško jūsų puslapio kaip svečias, todėl, jei jūsų apriboti mod yra kvaila ji bus nužudyti savo forumą, nes "Google" pamatysite visur paties turinio, ir sako jam užsiregistruoti Prašome įsitikinti, kad mod yra pakankamai protingas, kad apribojus ar ją išjungti.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 16-01-11 prie 21:46.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Hi vėl vėl

Šį kartą, aš patikrinti jūsų šou siūlai nuorodos ir matau 2 dalykus čia
    1. Niekas yra kaltas - aš mačiau keletą iš šių nuorodų (ne visi 2 žr. skaičius), visus tuos temas buvo labai trumpas tik vienas sakinys jame. Taigi visi buvo labai panašūs pagal nutylėjimą - 99% turinio išdėstymas. Ji nieko daryti su vBET - tai tik savo temas. vBET tik verčia tai, kad ji tikrai yra daugiau panašių puslapių tiems, bet jei išjungsite vBET ne išverstų puslapių vis dar bus panašūs vienas į kitą, jei turite tik vieną sakinį tik po siūlų. Taigi, mes nieko padaryti čia.
    2. Galbūt jums nužudyti savo forumą save apriboti pranešimų pamatyti Svečiai skaičių. Dabar visi mane puslapių patį turinį pranešti, kad turėčiau užsiregistruoti. Atminkite, kad "Google" ieško jūsų puslapio kaip svečias, todėl, jei jūsų apriboti mod yra kvaila ji bus nužudyti savo forumą, nes "Google" pamatysite visur paties turinio, ir sako jam užsiregistruoti Prašome įsitikinti, kad mod yra pakankamai protingas, kad apribojus ar ją išjungti.
    1. Tai Italijos Forumas, pranešimų turinys yra vidutinis, ir tai neturi nieko daryti su tuo, ką jūs pasakėte.

2. Aš ne nužudyti forume, nes nieko bendra su reklaminių žinučių, kaip jie keliauja per, net vaikai žino, kad be to, aš naudoju vBET nuo tada, prašome užsiregistruoti mod po 3 vizitus (vienas iš populiariausių įdiegtas mados) nemokama versija išėjo (apie metus??) ir nieko buvo pakeisti ar pridėti nuo tada.

Problema, kad mano forumas yra laikomas vidutinio forumas 368.000 temas, kai "Google" siunčia jį robotus mano svetainėje jie faktiškai pamatyti 368.000 temas, bet www.google.52languages jie buvo matyti 1.540,000 indeksuotų temas kuris sukėlė google bot pulti mano svetainėje bando surasti, kur jie yra. Mano talpyklą buvo nustatyta penkių dienų su visomis kalbomis yra stilizuotą, BET dabar (bandymų) aš nustatyti, kad jis 2 dienas su 4 kalbomis yra talpykloje, šiuo metu galiu patvirtinti, kad problema YRA vBET, nes dabar aš žemyn 766.000 indeksuotų temas ir "Google" reklaminių žinučių nustojo pulti mano svetainę.

Pavyzdys: Jūsų svetainė 5578 veiksmingas temas, bet "Google" mato 334.000 indeksuotų temas, jums suprasti, kur yra problema?

Be nusikaltimu, turite išsiaiškinti, kas vyksta su "Google" ir rasti problemą apeiti, nes "Google" rado 52x kalbomis yra suklastotas | Peržiūrėti dublikatas indeksuojamos nuorodos, reiškia, kad išversta nuorodos ne fiziškai egzistuoja ir negali teigti, kad nuo tai tiesa, jis paslėptas mūsų serverių, kaip sukčiaujama.

Dėl mažų forumuose jie neturi mokėti daug dėmesio, tačiau vidutinio | didelis forumuose neturi praeiti nepastebėta.

Jūs turėtumėte pradėti investuoti kalbos parametrą URL adresą ("adresas? Kalba= LT"iš dalies tai yra tai, kas sukelia Googles žinučių patikrinti, vBET varomas svetainių. Jūs turite vBSEO (aš neturiu), tai reiškia, kad jūs naudojate skirtingų kalbų parametras, kuris šiuo metu yra artimųjų Googles dėmesį.

Kitų vBET vartotojų yra daug, su ta pačia problema, todėl neatsitiktinai!!

PS. "Google" pagalbos centro pareiškimas: Apskritai, šis pranešimas rodomas, kai mes randame gana didelį skaičių URL jūsų svetainėje.

Linkėjimai
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 17-01-11 prie 16:27.

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •