Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 11 į 2030

Tema: "Google" el. Pašto Įspėjimas: "Googlebot" rado nepaprastai didelį URL jūsų svetainėje

Rodinys su gijomis

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    1. Robots.txt buvo tas pats, aš nieko keisti ir, atrodo, baudos:
    User-agent: *
    Neleisti: / admincp /
    Neleisti: / clientscript /
    Neleisti: / cpstyles /
    Neleisti: / Members /
    Neleisti: / customavatars /
    Neleisti: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Neleisti: / modcp /
    Neleisti: / ajax.php
    Neleisti: / attachment.php
    Neleisti: / calendar.php
    Neleisti: / cron.php
    Neleisti: / editpost.php
    Neleisti: / global.php
    Neleisti: / image.php
    Neleisti: / inlinemod.php
    Neleisti: / joinrequests.php
    Neleisti: / login.php
    Neleisti: / member.php
    Neleisti: / memberlist.php
    Neleisti: / misc.php
    Neleisti: / moderator.php
    Neleisti: / newattachment.php
    Neleisti: / newreply.php
    Neleisti: / newthread.php
    Neleisti: / online.php
    Neleisti: / poll.php
    Neleisti: / postings.php
    Neleisti: / printthread.php
    Neleisti: / private.php
    Neleisti: / profile.php
    Neleisti: / register.php
    Neleisti: / report.php
    Neleisti: / reputation.php
    Neleisti: / search.php
    Neleisti: / sendmessage.php
    Neleisti: / showgroups.php
    Neleisti: / subscription.php
    Neleisti: / threadrate.php
    Neleisti: / usercp.php
    Neleisti: / usernote.php

2. Ne, nėra išsaugoti
    3. Mano archyvas veikia puikiai, visos nuorodos išbandyta ir veikia, iš kur tu ji neveikia?
    4. Tik mažas žinutes, jei nauji nariai prisistatyti ir tiesiog pasakyti "Labas, mano vardas yra Tomas" Aš negali daryti nieko apie 90% pranešimų vadovai, reiškia, vidutinio dydžio.

pepito69 sakė kažką įdomaus, kurie apima parametrą url kaip minėjau pirmiau
    bet jis tik gavo viena kalba gaunu visomis kalbomis, todėl tai yra priežastis ir ką turiu daryti tiksliai?

PS. Aš neturiu vBSEO įdiegtas, bet naudoti vBSEO Sitemap, kurios jau nenaudoti archyvas, aš manau, kad pašalinti jį robots.txt? Aš niekada matė kas nors čia arba bet kurioje kitoje vietoje, neskirti robots.txt

Aš noriu paprasta išsamios instrukcijas,
    Pavyzdys:

1. Tai padaryti
    2. Ar, kad
    3. Ir kad

pepito69,
    Aš niekada matė didelį robots.txt, kaip jūs, visi, kad tikrai reikia?
    Nekilnojamojo turto yra tik 3 reklaminių žinučių, kurios yra laikomos Blogas Bots* ir nebūtų tai būtų lengviau juos. Htaccess failą, ne?
    PS. Jūsų vėliavas nerodomas

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti "
    1. Jis nebuvo pats - kitaip "Google" parodys nuorodą narys puslapį, nes "Google" nėra apsilankymai puslapių, blokavo robots.php ir turite įspėjimo elektroninio pašto šią nuorodą:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Dabar yra OK. Tai buvo jau seniai ir "Google" ten buvo. Jūs galite būti ramus dabar apie šios dalies
    2. Jei jis nėra saugus robotai ir robotai laidas blokuoti bendrauti turėtumėte rimtai apsvarstyti pašalinti Šis mod. Kitaip "Google" pradės indeksavimo puslapių, kuriuos jis mato todėl bendrauti su blokavimo puslapių. Šiuo atveju taip pat yra pagrindinė priežastis, savo problemą - visi puslapiai atrodo "Google" pačiu - tiesiog blokuoti bendrauti.
    Kaip suprantu jums patikrinti žiniatinklio tvarkytojams, kaip "Google" matyti jūsų forumą ir matėte, kad "Google" bendrauti, kad jis turėtų užsiregistruoti - taip?
    3. Kaip rašiau pradžioje saitus Sub-Forumai archyvas neveikia. Tik pagrindinis forumas ir temas. Tai daro tūkstančiai negerai nuorodos puslapyje archyvo. Pavyzdžiui:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Tai nurodo protektoriaus archyvas ir darbo, bet jo turinys yra nuorodos į puslapio viršų sub forumai, kur siūlai. Pavyzdžiui:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Ir visų šių nuorodų neveikia - tik pagrindinis forumas. Visi archyvas Sub-Forumai nuorodos neveikia. Tai leidžia jums neveikia nuorodos tūkstančių archyvas temas puslapiuose tūkstančių.
    Jūs vis dar nebuvo pasakyta JAV vBulletin VERSIJA jūs naudojate ...
    Šiuo metu galiu lažintis, kad ji yra nepalaikoma vBulletin 3,6 - prašome nesijaudinkite, mes ne nustoti remti jums. Mums reikia žinoti, kad padėtų jums geriau, nes 3.6 yra žinoma vBulletin klaidą. Jei tai yra kita versija, kad yra vBET klaidą. Tai yra labai svarbu atrasti, kas yra priežastis, kad padėtų jums.
    4. Aš ne raštu, apie 90% savo pranešimų. Aš rašė apie "Google Mail postų, išvardytų. Kiti iš šios diskusijos taikymo sritis. "Google" išvardyti Jums temas tik su vienu sakiniu, kaip aš parašė jums (bent jau tų, kurį galėjau daryti pamatyti prieš savo mod man pasakė registruotis). Ar jums suprasti dabar? Tai ne su visa jūsų forume. Kaip aš jau rašė - aš ne nerimauti tiems, žmonės bus rašyti atsakymus ten ir tas bus panašios daugiau kaip 90% savo pranešimų kuris atrodo visiškai kitaip.

Atkreipkite dėmesį, kad pepito69 gali turėti skirtingas konfigūracijos, kad jūs. Jūsų atveju, ignoruojant kalbos parametras yra nepatartina, nes jūs nenaudojate SEO nuorodos ir tai yra vienintelis būdas pripažinti, kad URL yra skirtingi. Jei pasakyti "Google" nekreipti dėmesio į šį atributą "Google" visus URL adresus, ragana skiriasi tik kalbos parametro vertė bus laikoma paties turinio - tai sukurs chaosą indeksuojami puslapių kurios bus atsitiktinai pakeisti kalbą "Google" indekso, ar "Google" tiesiog indeksas Jūsų pagrindinė kalba puslapių. Manau, kad taip - naujesnių patikrinti ir neturi patarti jūsų atveju. Prašau, nedaryk, kad tol, kol jums nereikia naudoti SEO nuorodos.

Šiuo metu paprastas instrukcijas:
    1. Jei jūsų "3 kartus mod" nėra "Google" saugus - jį išjungti ir susisiekti su mod autorius apie tai.
    2. PASAKYKITE JAV vBulletin versiją jūs naudojate.

Tai 3. laiko, mes prašome apie tai ... Kaip jūs laukiate mums padėti jums, jei nebendradarbiauja. Mes ne burtų lazdelę, kuri bus sukurti sprendimai. Mums reikia žinoti, kas vyksta jūsų serveryje.

Apie didelis Htaccess - Aš ne žinoti, ką jūs rašote apie tiksliai, bet aš bet kad jums nėra būtina tokios didelės - aš manau, kad yra taisykles, blokuoti vBSEO nuorodos narys puslapiuose ir pan. Jūs esate nenaudojate vBSEO ir jūs nenaudojate SEO nuorodos - jūsų smulkiajam robots.txt bauda.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 21-01-11 prie 21:00.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •