Sveiki,
Kodėl man neveikia?
Foro Egipto: viajar el Historia de Egipto
Tačiau mano kanalai:
Ačiū
Sveiki,
Kodėl man neveikia?
Tačiau mano kanalai:
Ačiū
Paskutinį kartą redagavo pepito69; 15-01-11 prie 19:59.
Gerai, aš pabandyti ją išspręsti.
Kaip matau, turi Sintaksės klaida - Klausimas yra Jūsų forumo aprašymas.
Jūs galite tiesiog išbandyti jį - tiesiog redaguoti savo forumo aprašymas ir įdėti tekstą be jokių konkrečių raidžių (pavyzdžiui, įdėti aprašymą anglų kalba) ir tai išbandyti.
Aš išbandyti jį ant mano Test Forum su savo originalaus forumas aprašymas (Ispanija) ir tai yra darbas mano forumas.
Jei vis dar neveikia, prašome siųsti man PM jums FTP ir admincp detales, ir aš ją patikrinti ir išspręsti.
Aš laukiu info ir vis dar bando ją išspręsti.
Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 19-01-11 prie 12:52.
Ačiū, bet tai ne problema. Aš tai padariau.
Aš mačiau, kad kai RSS randa puntuation simbolis (O, A ir tt) RSS nustoja kodą. Nėra aprašymo srityje problema, tai problema, kaip Vbet susijęs su kai kurių kalbų kodai. Tai ne sintaksės problemos.
Bet kokiu atveju, aš turiu išmokti daug pacience su VBET, nes afterall, aš norėčiau juo naudotis, bet niekada rasti pratęsti su tokiomis problemomis.
Man tik reikia žinoti, kodėl Rss sustoja radote simboliai, normalus simbolių įvairiomis kalbomis.
Ačiū
Sveiki,
Mano Test Forum negali rasti šio klausimo - aš padariau daug temas ir žinutes ispanų konkrečius laiškus kaip savo pavyzdžiu.
Yra vertimas klausimas - Tai gali būti susiję su neteisinga koduotė į savo svetainę (ar neteisinga koduotės nustatymus). Galiu jį sutaisyti, bet aš turiu turėti visišką prieigą prie savo svetainės.
Jei Fink, kad tai nėra problema išspręsta.
Dėka Kamila, vienas šios dienos Aš siųsiu jums PM