Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1013

Tema: Padėkite man

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Thumbs up Padėkite man

1) Nustatyti "Veikėjai Prieš Vyniojimo Tekstas" "0", kur galiu gauti šią nuostatą?

2) Kaip aš galiu žinoti mano forumas yra UTF-8 charactersets, jei matau, HTML Character Set parodyti šį numerį, ISO-8859-1

3) kaip i rasti šią Nustatyti CharacterSet vertės nustatymas mažosiomis raidėmis?

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Sveiki

1)
    Kaip aprašyta padaryti, o ne įkelti -> README.html failą:
    Visi sudėčių šalia CharacterSet Admin CP-> Nustatymai-> Options-> - Rodyti visus parametrus -
    Jūs galite rasti šią parinktį Temą Rodyti nustatymus (showthread) skyrius
    Pranešimas: Pagal savo antrąjį klausimą, atrodo, kad jūsų forumą turi būti UTF-8 formatu, todėl atminkite, kad šis žingsnis yra būtinas tik ne UTF-8 koduotę.

2)
    , Jei jis yra nustatytas ISO-8859-1, tada jūsų forume nėra UTF-8, nes tai "charset" atributas vertė HTML turinio tipo nustatymas "headinclude" šabloną ... už kiekvieną jūsų forumą puslapį
    Prisiminti, Kad ši galimybė turėtų būti nustatyti tik vieną kartą prieš jokių pranešimų, kuriuose yra parašyta jūsų forumą! Tai yra todėl, kad ji gali būti charak-netvarka, kai jūs keisti vėliau.
    Jei tikrai reikia keisti, galite skaityti apie tai padaryti, o ne įkelti -> README.html byla, DUK skyrius

3)
    Šis ne nustatymas Tiesiog jį perskaityti dar kartą -> Nustatyti CharacterSet vertę, mažosiomis raidėmis. <- Tai reiškia, jūs turite nustatyti CharacterSet vertė mažosiomis raidėmis (ne didžiosiomis raidėmis). Šis nustatymas:
    Admin CP -> Kalbos ir frazes -> - kalbos vadybininkas (language manager)
    Jūs turite parašyti utf-8 vietoj UTF-8

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

1) taip, kad jūsų pasiūlymas, mes turi pakeisti mūsų forumo formato konvertuoti į UTF-8 arba tiesiog apsistoti dabartinį nustatymą?

2) Ar tai labai svarbu nustatyti UTF-8?

3) kai aš galiu pakeisti šį parametrą iš $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); į $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); Mano portalas tampa tuščias. Taigi, kaip ją išspręsti?

4) Kaip galiu grįžti į mūsų pagrindinę kalbą forumas po išversti airių kalba, naudojant šią vbtranslator
    kaip abc.com / forum.php? language = ga atgal į abc.com / forum.php

5) Kodėl, kai aš naudoti šią įskiepiai ir konvertuoti į kitą kalbą, mano statistikos įskiepiai, kuri yra rodo viršų plakatą, naują temą, naujas pareigas ir kiti ne konvertuoti. Kaip padaryti? Dar kartą mūsų aprašymas kiekvienas mūsų subforum skyriuje taip pat nebuvo konvertuoti taip pat. Kaip ją išspręsti?

6) Kaip pakeisti vėliavos dizainą?

7) kaip galiu rasti failo. Htaccess mano forumas vadovautis šioje instrukcijoje?
    vBSEO integracija

mano forumas: cutimalaysia.my

8), kodėl mano CMS vBulletin, neparodė vėliava??
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 04-12-10 prie 11:30. Priežastis: Blogas URL

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

1) galite apsistoti apie dabartinį nustatymą. Jei ne tiesiog naudoti UTF-8 forumą nustatyti šią parinktį: Prieš Vyniojimo Tekstas simbolių skaičius 0

2) ne tai nėra svarbu, bet jei turite Ne UTF-8 charactersets prašome, kad visi svarbūs žingsniai nuo README.html failą iš padaryti ne įkėlimo forder NE UTF-8 charactersets forume

README.html failą iš padaryti ne įkėlimo
    _createurl.php
    _url.php

Jei ji bus vėl (tuščias puslapis) pabandykite rasti savo žurnalo failą emisijos pavadinimą. Šis žurnalo failas yra jūsų serveryje. (Galite paprašyti abaut, kad jūsų priimančiosios teikėjui)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Tai nėra SEO URL. Norite turėti nuorodos be ?kalbą parametras - prašome jūsų URL integruoti į SEO.
    Prašome:
    1. admincp-> vBET-> pagrindinis
    2. nustatyti Nuoroda tipas į VBSEO_URI
    3. nustatyti Vertimo nuorodos tipas
    padaryti ne įkėlimo aplanką)

Kaip grįžti į pagrindinę kalbą? Tiesiog paspauskite ant savo pagrindinę kalbą vėliava (mūsų forume - tai anglų vėliava)

5) Prašome paaiškinti geriau. Prašome čia įklijuokite URL į šį klausimą gija. Ar jūs naudojate bet kokios specialios mod?

6) Jūs galite pakeisti vėliavos poziciją. Norėdami tai padaryti, prašom:
    1. admincp-> vBET> Vėliavos
    2. nustatyti Vėliavos vieta parinktis, kaip norite turėti. Jei pasirinkote Paprotys - Turite įdėti $ Vbenterprisetranslatorflags rankomis į šabloną.

7) Kur? eikite į savo FTP (kai, pavyzdžiui, Total Commander valdytojo) ir eikite į savo forumą šakninis aplankas. Apačioje turėtumėte turėti. Htaccess failą.
    padaryti ne įkėlimo

8) Aš buvau jūsų forume ir matau vėliavas, todėl prašome paaiškinti šį klausimą geriau ir įklijuokite čia URL į puslapį su problema (jei galite)
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 03-12-10 prie 19:48.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Quote Originally Posted by Cuti Malaysia View Post
    1) Nustatyti "Veikėjai Prieš Vyniojimo Tekstas" "0", kur galiu gauti šią nuostatą?

2) Kaip aš galiu žinoti mano forumas yra UTF-8 charactersets, jei matau, HTML Character Set parodyti šį numerį, ISO-8859-1

3) kaip i rasti šią Nustatyti CharacterSet vertės nustatymas mažosiomis raidėmis?
    todėl noriu dar kartą patvirtinti, dabar yra mano forume nustatymas ne UTF-8 charactersets? jis teisus?

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    1) galite apsistoti apie dabartinį nustatymą. Jei ne tiesiog naudoti UTF-8 forumą nustatyti šią parinktį: Prieš Vyniojimo Tekstas simbolių skaičius 0

2) ne tai nėra svarbu, bet jei turite Ne UTF-8 charactersets prašome, kad visi svarbūs žingsniai nuo README.html failą iš padaryti ne įkėlimo forder NE UTF-8 charactersets forume

README.html failą iš padaryti ne įkėlimo
    _createurl.php
    _url.php

Jei ji bus vėl (tuščias puslapis) pabandykite rasti savo žurnalo failą emisijos pavadinimą. Šis žurnalo failas yra jūsų serveryje. (Galite paprašyti abaut, kad jūsų priimančiosios teikėjui)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Tai nėra SEO URL. Norite turėti nuorodos be ?kalbą parametras - prašome jūsų URL integruoti į SEO.
    Prašome:
    1. admincp-> vBET-> pagrindinis
    2. nustatyti Nuoroda tipas į VBSEO_URI
    3. nustatyti Vertimo nuorodos tipas
    padaryti ne įkėlimo aplanką)

Kaip grįžti į pagrindinę kalbą? Tiesiog paspauskite ant savo pagrindinę kalbą vėliava (mūsų forume - tai anglų vėliava)

5) Prašome paaiškinti geriau. Prašome čia įklijuokite URL į šį klausimą gija. Ar jūs naudojate bet kokios specialios mod?

6) Jūs galite pakeisti vėliavos poziciją. Norėdami tai padaryti, prašom:
    1. admincp-> vBET> Vėliavos
    2. nustatyti Vėliavos vieta parinktis, kaip norite turėti. Jei pasirinkote Paprotys - Turite įdėti $ Vbenterprisetranslatorflags rankomis į šabloną.

7) Kur? eikite į savo FTP (kai, pavyzdžiui, Total Commander valdytojo) ir eikite į savo forumą šakninis aplankas. Apačioje turėtumėte turėti. Htaccess failą.
    padaryti ne įkėlimo

8) Aš buvau jūsų forume ir matau vėliavas, todėl prašome paaiškinti šį klausimą geriau ir įklijuokite čia URL į puslapį su problema (jei galite)

1), po to, kai aš kai konfigūracija, tai visi vbtranslator aktyviai nustatymas ir gali konvertuoti kalbą ir nurodo teisingai dabar?

2) Ar tai vBulletin tranlsator pačiu tiksliai išversti su Google Translate??

3), po to, kai aš patikrinti kai mano forumas Pusryčiai nebuvo pakeisti
    pavyzdžiui, šią nuorodą, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

bet šį pranešimą galite konvertuoti corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

Jūsų informacija mano pagrindinė kalba yra malajiečių. prašome padėti man perduoti visą šį klausimą?
    Paskutinį kartą redagavo Cuti Malaysia; 04-12-10 prie 13:59.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by Cuti Malaysia View Post
    todėl noriu dar kartą patvirtinti, dabar yra mano forume nustatymas ne UTF-8 charactersets? jis teisus?

1), po to, kai aš kai konfigūracija, tai visi vbtranslator aktyviai nustatymas ir gali konvertuoti kalbą ir nurodo teisingai dabar?

2) Ar tai vBulletin tranlsator pačiu tiksliai išversti su Google Translate??

3), po to, kai aš patikrinti kai mano forumas Pusryčiai nebuvo pakeisti
    pavyzdžiui, šią nuorodą, Eacnamaíoch puslapis Naujienos

bet šį pranešimą galite konvertuoti corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

Jūsų informacija mano pagrindinė kalba yra malajiečių. prašome padėti man perduoti visą šį klausimą?
    Jūs galite patikrinti savo forumo nustatymus. Tiesiog nueikite į admincp-> Kalbos ir frazės> Kalbos Manager-> Redaguoti-> HTML Character Set
    Jei naudojate ne UTF-8 - tai yra OK!

1) Aš buvau jūsų forume ir vertimo veikia gerai. Vertimas URL su vBSEO darbai goot (dabar turite gerą integracijos)

2) Taip, vBET veikia Google Translator variklis

3) Aš buvau jūsų forume ir vertimo veikia gerai. Kur yra problema? Paaiškinkite, ji geriau prašom

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    Jūs galite patikrinti savo forumo nustatymus. Tiesiog nueikite į admincp-> Kalbos ir frazės> Kalbos Manager-> Redaguoti-> HTML Character Set
    Jei naudojate ne UTF-8 - tai yra OK!

1) Aš buvau jūsų forume ir vertimo veikia gerai. Vertimas URL su vBSEO darbai goot (dabar turite gerą integracijos)

2) Taip, vBET veikia Google Translator variklis

3) Aš buvau jūsų forume ir vertimo veikia gerai. Kur yra problema? Paaiškinkite, ji geriau prašom

1) klausimas, aš negaliu kitaip, nei UTF-8, ar ne, mano HTML Character Set, rodo šio pobūdžio ISO-8859-1 <<<Tai UTF-8 arba ne. Prašome dar kartą patvirtinti.

2) Taigi, tai reiškia, kad mūsų portalo svetainės Vbet veikia tinkamai??

3) Kodėl vėliava vBulletin vertėjas mūsų portale šiuo adresu http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php nerodo?
    Paskutinį kartą redagavo Cuti Malaysia; 06-12-10 prie 20:42.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

1) ISO-8859-1 tai ne UTF-8 ir tai yra gerai
    2) vertimo veikia gerai, bet kai aš bandžiau išversti rodomą po jūsų mod (JavaScript) ji neveikia. Taigi, turėtume integruoti mūsų mod su savo mod.

Prašome integracijos skyriuje naują temą ir aprašyti šio mod (duoti mums pavadinimą ir URL Šis mod yra nemokamai mod, ar ne?)

3) Aš ją patikrinti.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

plase patikrinkite val.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Quote Originally Posted by kamilkurczak
    vertimas veikia gerai, bet kai aš bandė išversti rodomą po jūsų mod (JavaScript) ji neveikia. Taigi, turėtume integruoti mūsų mod su savo mod.

Prašome integracijos skyriuje naują temą ir aprašyti šio mod (duoti mums pavadinimą ir URL Šis mod yra nemokamai mod, ar ne?)
    ką tu turi omeny, po pirmiau insturction. Aš ne undertand. Ką tu turi omeny apie mod??
    Paskutinį kartą redagavo mateuszr; 09-12-10 prie 08:19. Priežastis: naudoti vietoj paryškintai "citata"

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •