Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 22

Tema: Kaip aš galiu būti tikras, aš patikrinti?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Spa 2010 m.

Default Kaip aš galiu būti tikras, aš patikrinti?

Man buvo įdomu, jei yra būdas išsiaiškinti, jei mano svetainė yra teisingai nuskaityti visų skirtingų kalbų?

Veikia didelis programinės įrangos, vBSEO vBulletin v3.8.6, Vbadvanced mišinys, ir, žinoma, Vbet v3.5

Ir aš, mano svetainėje Visose įrengti viduje "forumai" kataloge nieko šaknų.

Aš gavau mano nukreipimus darbo Manau, kad žmonės gali naršyti naujienų puslapis (cmps_index.php) baudą įvairiomis kalbomis, ir pagrindinis forumų (index.php) bauda.

Bet kaip galiu patikrinti, jei pasaulyje yra lėtai nuskaityti visus mano 500.000 URL (, kad iš pradžių buvo anglų kalba, o dabar visi skirtingų kalbų, pirmajame puslapyje (cmps_index) ir forumų temas.

Aš dar įdiegti naujausią vBSEO Sitemap v3.0, aš noriu, kad tikri dalykai yra darbo baudą, ir tada ieškoti ne gauti, kad programinės įrangos mišinį be jokių problemų.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Aš nesu įsitikinęs, jei tai, ką jūs ieškote, bet pabandyti "Google" žiniatinklio valdytojo įrankiuose.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •