Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1014

Tema: 2 Bigs klausimas vBET turi būti kuo greičiau soved

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default 2 rimtus klausimus vBET turi būti išspręsta kuo greičiau

1. Efektyvumą.
    Aš naudoju mokamą versiją. [YES]
    Aš peržiūrėjau savo nustatymas ir pertvarkoma daug scenarijų. [YES]
    Turiu optimizuoti MySQL naudojant šį http://www.day32.com/MySQL/ [YES]
    Aš išaugo RAM [YES]
    Aš naudoju vBET "talpyklą + memcache VB [YES]

tačiau atrodo, kad vis dar atsilieka mano serveryje. CPU apkrova nuo ekrano-shot "žemiau:

[Admin pašalino nedirbantys]

Aš rasiu, kad MySQL slow.log yra daug lėtai užklausų (776 įvykių), atėjo iš vBET produktas. Kaip parodyti iš šių komandų

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Sukelti pasikartojančios žymės pavadinimą

Prieš: I naudojant Šis mod, dvigubo žymės pavadinimą, turėjau buvo aplink 1xx 1xxx ne daugiau.
    Po: 5xxx 1x, xxx ar daugiau

Kaip matote paveiksle žemiau:
    Tai tikrai rimta problema, o ne padaryti jūsų svetainę gauti gerą turinį ir rangas "Google" baudžia bet bloga svetainę, kuri gavo per daug dubliuoti žymės pavadinimą. Jei ši problema negali būti išspręsta. Visi tie nuostabus vertimo funkciją nieko nereiškia.

Eksploatacinių charakteristikų klausimų:

Turėčiau perkonfigūruoti šių vertė?
    Einamąją vertę, yra
    HTML dydis: pjovimo taškas = 100.000
    HTML dydis: pradėti pjovimo = 150.000
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 01-12-10 prie 21:47. Priežastis: pašalinti skaldytų vaizdai

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Jeigu mes kalbame apie veiklos, čia yra ryšys, jūs galite skaityti ir mokytis apie galimus patobulinimų, vBET:

Pranešimas, kad jei jūs naudojate didžiausią potencialą vBET sąlygas visoms 52 kalbas, jūs turėsite 52 kartus daugiau turinio ir eismo - užuomina: apriboti skaičius šių populiariausių kalbų.

Pasikartojančios žymės pavadinimą - Mes jį išbandyti ir atsakyti rezultatus greičiau
    Paskutinį kartą redagavo mateuszr; 01-12-10 prie 08:28.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome tiksliai pateikti keletą pavyzdžių, užklausų, kurie laikomi, kaip lėtai - su visa MySQL žurnalo.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atsakydamas į jūsų klausimą apie pažymėjo parametrų pertvarkymas - tai padaryti tik tuo atveju, jei jūs galite patikrinti tikslią kartos laiką prieš ir po pakeitimų. Jūs galite patikrinti jį įtraukdama keletą rąstų įrašai ir patikrinti, kaip ji paveikia kartos laiko jūsų serveryje. Be analizės rezultatų, prašome ne pakeisti šių parametrų.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Deja, aš nematau jokių vaizdus (pakrovimo). Ar galėtumėte rašyti kiekis kaip tekstą?

Mums reikia tikslios pavyzdžių URL į savo puslapius su dubliuoti pavadinimą, norėdami pamatyti, kas ten vyksta. Aš manau, kad ji yra išversta ir vertimo rezultatas "Google" suteikia patį tekstą (pavyzdžiui, tai yra tam tikra žodį, pavyzdžiui, bendrovės pavadinimą, kuris turėtų ne / negali būti verčiami), bet, aš negaliu patvirtinti, kad be URL tiksliai puslapius. Negali patvirtinti, tačiau tikėtis, kad vBET gerai dirba čia, ir mes aprašyta situacija. Prašome suteikti URL, kad mes galėtų ją patikrinti.

Mateusz - prašome rasti panašių siūlai, kur mes aprašyta, kaip pridėti kalbos vertimas į žymės pavadinimą, kad kiekvienas vertimas bus skirtingi, net jei "Google" vertimo rezultatas bus grąžinti patį tekstą. Ieškoti ir pateikite čia nuorodą.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Rezultatai bus paskelbti netrukus tekstas

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ačiū. Man nereikia tekstas rezultatų nebėra šią problemą. Matau, kas yra priežastis. Jūs turite didelė problema su URL nukreipiant. Kaip matau ta pačia kalba, jums turi skirtingus URL - tai turėtų būti nukreipti į atitinkamą vienas. Štai kodėl matote šį žymes dubliavimo.

Pasakykite tu jokio kodo pasikeitimus vBET failus? Jei taip - kokia?

Įsitikinkite, kad turite tinkamą integraciją su vBSEO!

Tai viena iš tiesų turėtų būti išspręsti greitai! Taigi, prašome pirmiausia leiskite sutelkti dėmesį į šį vieną. Po to sprendžiama, prašome pateikti daugiau informacijos apie šių lėtai quries.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 01-12-10 prie 21:48.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš tiesiog jūsų forumą ir matau, kad peradresavimo dirba ... Ar jūs tikri, kad mes susiduriame su esamais išdavimo? Kokie yra šio klausimais pripažinimo datos? Prašome turėti omenyje, kad žiniatinklio valdytojo įrankiuose rodo istoriniai duomenys.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Aš tiesiog jūsų forumą ir matau, kad peradresavimo dirba ... Ar jūs tikri, kad mes susiduriame su esamais išdavimo? Kokie yra šio klausimais pripažinimo datos? Prašome turėti omenyje, kad žiniatinklio valdytojo įrankiuose rodo istoriniai duomenys.
    Aš niekada jokių vBET kodas pakeitimo.
    Ši problema šiuo metu vyksta dabar.
    Aš mačiau, ką matote. "Google" gali pamatyti skirtumą nuorodą ar kažką.
    Tikrai keista

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by cevo View Post
    Aš niekada jokių vBET kodas pakeitimo.
    Ši problema šiuo metu vyksta dabar.
    Aš mačiau, ką matote. "Google" gali pamatyti skirtumą nuorodą ar kažką.
    Tikrai keista
    Gal jūs atnaujinote vBSEO neseniai ir nebuvo visiškai integruoti iš karto. Kaip rašiau dabar peradresavimo dirba jūsų forume. Taigi tai, ką matote dabar negali atsitikti. Prašome tai patikrinti save ir nustatyti 2 skirtingi tos pačios temoje URL ta pačia kalba (viena pora iš savo žiniatinklio valdytojo įrankių sąrašas) - tai turėtų būti nukreipti į atitinkamą URL, todėl nėra nuosavybės dubliavimosi pasirodys. Prašome ją patikrinti. Jei ji yra, kaip aš aprašyti, tada jis yra istorinis klausimas neatsitinka nebėra (prašome patikrinkite datas klausimų - žiniatinklio tvarkytojams visada sako, kai jis sužinojo apie šią problemą, ir rodo istoriniais klausimais). Ar tai yra gerai - tada tai išspręsti. Kaip rašiau jums tai gali sukelti, pavyzdžiui, dėl vBSEO atnaujinti be atitinkamų integracija. Bet aš negaliu būti, kad tuo atveju, jei problema jau išspręsta.

Jei tai ne, - ir pamatysite, kad ji tikrai dar nėra nukreipimus, tuomet pateikite TIKSLI 2 URL, kurį išbandė - suteikti kaip tekstus. Taigi mes galėtų ją patikrinti ir dirbti su juo.

JEI išspręsta - pateikite tų lėtai užklausų žurnalus, kurį rašė apie tai atrodys.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •