Vartotojo KP galimybė pasirinkti lang neveikia net čia. i pasirinkote graikų, pavyzdžiui, ir tai nepadės pakeisti, tik vėliavos, spustelėdami jį pakeitimus, aš pastebėjau, kad mano forumas pirmą kartą, kad aš bandžiau čia ir tas pats
Vartotojo KP galimybė pasirinkti lang neveikia net čia. i pasirinkote graikų, pavyzdžiui, ir tai nepadės pakeisti, tik vėliavos, spustelėdami jį pakeitimus, aš pastebėjau, kad mano forumas pirmą kartą, kad aš bandžiau čia ir tas pats
Sveiki,
pažvelgti į šią parinktį aprašymas:
Tai reiškia, jums nereikia pažymėti savo pranešimų [lang] - forume bus automatiškai aptikti jūsų kalbą, tačiau admin variantas, kad gali apriboti šio pripažinimoKokia kalba jums bus raštu savo pranešimų. Forumas bus automatiškai išversti savo pranešimų kitiems vartotojams kalbomis. Taip pat jis bus išversti pranešimų kitomis kalbomis savo numatytąją kalbą.Jūs rasite išsamią desciption, kaip ji veikia.AdminCP -> VBET -> "Google" - > "Google" Kalbos atpažinimas
AdminCP yra dar kitas variantas:
kad jums bus automatiškai nukreipti į jūsų numatytoji naršyklė kalba. Jis neveikia mūsų forume, nes čia ši parinktis yra išjungta.AdminCP -> VBET -> Įvairūs -> Nukreipimo vartotojo kalba
Gija perkelti į skyrių "Trikčių diagnostika
Mano nustatymai čia, graikų kalba, bet matau anglų Žinutės
Taip, jūs ir pamatysite, kad jie teisingai - kodėl? Aš atsakė, mano pirmasis atsakymas O gal tu kalbi apie ką nors kita ...
Jūs pamatysite Graikijos tik tuo atveju, kai AdminCP parinktį Automatinis peradresavimas arba pasirinkti, kad rankiniu būdu iš viršaus vėliavos.
plz pasakykite man, ką aš turiu nustatyti gal rašyti ekrano. aš noriu vartotojas, kuris pasirenka lang iš usercp nukreipti į tą lang. i dont leisti vėliavos raj vartotojai thanx
Dėka šią parinktį, galite nukreipti vartotojus į savo naršyklės numatytąją kalbą ir šis parametras yra nepriklausoma nuo "UserCP" parametrą, kuris naudojamas vertimo (aš jau aprašyta, mano pirmoji reakcija)AdminCP -> VBET -> Įvairūs -> Nukreipimo vartotojo kalba