Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Vartotojo KP parinktį anketą doesnt atnaujinti lang parametrai

Default Vartotojo KP parinktį anketą doesnt atnaujinti lang parametrai

Vartotojo KP galimybė pasirinkti lang neveikia net čia. i pasirinkote graikų, pavyzdžiui, ir tai nepadės pakeisti, tik vėliavos, spustelėdami jį pakeitimus, aš pastebėjau, kad mano forumas pirmą kartą, kad aš bandžiau čia ir tas pats

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Sveiki,

pažvelgti į šią parinktį aprašymas:
    Kokia kalba jums bus raštu savo pranešimų. Forumas bus automatiškai išversti savo pranešimų kitiems vartotojams kalbomis. Taip pat jis bus išversti pranešimų kitomis kalbomis savo numatytąją kalbą.
    Tai reiškia, jums nereikia pažymėti savo pranešimų [lang] - forume bus automatiškai aptikti jūsų kalbą, tačiau admin variantas, kad gali apriboti šio pripažinimo
    AdminCP -> VBET -> "Google" - > "Google" Kalbos atpažinimas
    Jūs rasite išsamią desciption, kaip ji veikia.

AdminCP yra dar kitas variantas:
    AdminCP -> VBET -> Įvairūs -> Nukreipimo vartotojo kalba
    kad jums bus automatiškai nukreipti į jūsų numatytoji naršyklė kalba. Jis neveikia mūsų forume, nes čia ši parinktis yra išjungta.

Gija perkelti į skyrių "Trikčių diagnostika

Text automatically translated from: Greek to: Lithuanian
    Translated text
    Dabar aš testas
    Original text

Mano nustatymai čia, graikų kalba, bet matau anglų Žinutės

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Taip, jūs ir pamatysite, kad jie teisingai - kodėl? Aš atsakė, mano pirmasis atsakymas O gal tu kalbi apie ką nors kita ...
    Jūs pamatysite Graikijos tik tuo atveju, kai AdminCP parinktį Automatinis peradresavimas arba pasirinkti, kad rankiniu būdu iš viršaus vėliavos.

plz pasakykite man, ką aš turiu nustatyti gal rašyti ekrano. aš noriu vartotojas, kuris pasirenka lang iš usercp nukreipti į tą lang. i dont leisti vėliavos raj vartotojai thanx

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

AdminCP -> VBET -> Įvairūs -> Nukreipimo vartotojo kalba
    Dėka šią parinktį, galite nukreipti vartotojus į savo naršyklės numatytąją kalbą ir šis parametras yra nepriklausoma nuo "UserCP" parametrą, kuris naudojamas vertimo (aš jau aprašyta, mano pirmoji reakcija)

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •