Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: vBSEO 3.2 integracijos padėti 3.8 su vBulletin

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Default vBSEO 3.2 integracijos padėti 3.8 su vBulletin

Sveiki

i įdiegta vbet šiandien viskas atrodo gerai, išskyrus aš naudoju vBSEO 3.2 ir nežinau, kokius failus redaguoti, aš padariau. Htaccess, bet i nepasikeitė bet vBSEO failus ir i havent pasikeitė bet vBSEO parametrai gali jums padėti?

Ačiū

Bazilikas

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Sveiki!

Viskas apie failus, yra aprašyti savo paketą su vbet, do-not-upload -> readme.htm failo "Integracija su kitomis mods" skirsnyje, ir .htaccess - http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Šis $ vbseo_gcache_thread ['seotitle "] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); neegzistuoja vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php, kad aš nežinau, ką turėčiau pridėti, kai jūs galite padėti?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Sveiki,

tai mano forumas Htaccess

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | Cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Ar tai teisinga?

Ačiū

Bazilikas

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Addition ...

dabar mes turime naujausius vBSEO
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Problema, su kuria susiduriame, kad vertimai raštu būtų padaryta automaticallytranslations ne vyksta automatiškai

Ačiū

Bazilikas

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

jokių naujienų apie tai?

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,
    Aš buvau jūsų forumą pavyzdžiui, ši url:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は JAV dolerių 強化 し て 続行

ir tai SEO nuorodą atrodo gerai. Taigi, kur yra problema? apibūdinkite geriau.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    paaiškinkite geriau.
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 25-11-10 prie 19:50.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Kamila, aš ten buvo per daug, jie turi įdiegtas naujausias vBSEO ir vertimas pasirodo vyksta automatiškai, todėl spėju, kad dabar jie prašo. Htaccess teisingas, kaip parodyta aukščiau?

Linkėjimai,
    Simonas

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Viskas atrodo gerai. Yra langų, klausia apie forumą kalbos (pagal savo naršyklės nustatymus), forumas yra išverstas gerai, SEO nuorodos atrodo gerai .. yra bet kuriuo kitu klausimu?

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •