Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Šablono redagavimo

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Default Šablono redagavimo

Sveiki,

Prieš perkant PRO versija aš nusprendė įvertinti laisvo mano svetainės:
    travelexpert.gr / travel.php

Taigi, aš kai kuriuos klausimus:
    1 .- Ar galiu pridėti vėliavėlės pagal mano mygtuką, meniu eilutė, kur dabar sako: "Tavo Kelionių patarėjas"?
    2 .- Aš gerbiu "Google" nori turėti savo slongan, bet galiu įtraukti jį į apačią, o vėliavos bus viršuje?
    3 .- Ir galiausiai ... 90 JAV dolerių kainą įeina visiškai nemokamą versiją savo modulis?

Ačiū
    Maria

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,
    Radau šį nemokamą versiją vBET puslapyje jums instrukcija:
    vB Įmonių Translator - vBulletin.org Forumas

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    taigi, jei jūs norite įdėti savo vėliava pagal šį mygtuką, eikite į vBET meniu ir redaguoti šaligatvio vieta Paprotys. Po to tik $ Vbenterprisetranslatorflags šabloną šį mygtuką

3. $ 90 - tai vBET licencijos kaina, jei norite pašalinti vBET kredito nuorodą, turite įsigyti ir papildomų ženklų nemokama licencija - $ 135

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Matau, kad mes prarado 2 klausimas atsakymas

Taigi - Taip, jūs galite patalpinti Akiniai logotipu kitoje vietoje. Norėdami tai padaryti, turite pašalinti vaizdą iš Google vBET konfigūracija ir įtraukti jį į atitinkamą šabloną Admin CP.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2010

Ačiū ir jums, vaikinai. Aš pirkti per savaitgalį.

Maria

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •