Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Kaip integruoti savo mod su vBET

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default Kaip integruoti savo mod su vBET

Jūs turite savo mod (esate autorius), kuris turi tam tikrą integracijos su vBET?

Galbūt jūsų mod leidžia rašyti laiškus ir norite, kad būtų galima juos įvairiomis kalbomis ...

Galbūt jūs gaunate kai kuriems papildomiems duomenims, AJAX ir nori būti išverstas išverstų puslapių ...

Galbūt kažkas yra reikalinga jūsų mod bendradarbiauti su vBET ...

Mes padėsime jums!

Susisiekti su mumis, suteikia mums nuorodą į savo mod ir aprašyti tai ir mes suteiksime Jums patarimų, kaip lengvai ji vBET suderinama.

Jūs norite, vis dar dirba savo mod vartotojams be vBET? Jokių problemų - mes jums pasakysime, kaip tai padaryti. Mes padėsime jums padarė sprendimą, aprašykite, kaip tai turėtų būti daroma ir kaip veikia ant vBET API padaryti savo mod dar geriau!
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 20-11-09 prie 11:41.

Ar tai tą patį, ar apie tą patį klausimą, kaip čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Nes, aš norėčiau žinoti, jei tai būtų įmanoma šį Hack būti remiama: CYB - Lankytojai

Tai būtų puiku, jei būtų išverstas taip pat visų pranešimų turinį. Aš nežinau, jei tai įmanoma, bet aš klausia.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Nr jie yra 2 skirtingi klausimai. Čia mes paklausti, kas nori, kad jo (jo - kaip autorius) mod suderinama su bendrąją rinka.

Skirtumas yra, kad jei mod autorius užduoti mums padėti tada jis padarė pakeitimų, ir mes suteiksime jam visa reikalaujama informacija. Tokiu būdu jo mod tai bus suderinama su vBET daug greičiau. Taip pat dėl galimų licencijos apribojimų kai kurie mados, tai gali būti vienintelis būdas integracijos autorių.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Ar tai tą patį, ar apie tą patį klausimą, kaip čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Nes, aš norėčiau žinoti, jei tai būtų įmanoma šį Hack būti remiama: CYB - Lankytojai

Tai būtų puiku, jei būtų išverstas taip pat visų pranešimų turinį. Aš nežinau, jei tai įmanoma, bet aš klausia.
    Taip, mes tai matė Šis mod mes patikrinsime integravimo galimybes.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •