Ką aš matau, yra "iframe" mygtuką. Prašome apibūdinti, kaip tiksliai jis veikia, kaip ji yra pateikta jūsų forume (nurodyti, kur mes galime matyti jūsų forume ir pasakyti, kuri yra URL).
Ką aš matau, yra "iframe" mygtuką. Prašome apibūdinti, kaip tiksliai jis veikia, kaip ji yra pateikta jūsų forume (nurodyti, kur mes galime matyti jūsų forume ir pasakyti, kuri yra URL).
Lol, "iframe" įkelia kaip mygtukas, kur jums buvo 2010 m., nežinau, ką, pavyzdžiui, mygtuką "Facebook" yra?
Bet kokiu atveju, tai ne pridėti jį jums bandymų aikštelėje arba vbet, ji trunka 2 sekundes ir daugelis jūsų vartotojai naudojate.
Atkreipkite dėmesį, kad mano laikas išleisti 2010 metais, yra mano asmeninis dalykas. Jei tikitės paramos, siūlau atsakyti į klausimus, o ne rašyti sakinius, kurie suteikia nieko išdavimo, ir gali būti traktuojamas kaip įžeidimas. Mes ne domina, ką, jūsų nuomone, turėtų būti žinoma, kas pasaulyje žmonių (tai prašome naudoti Nariams - turite Off Topic sub forumą), tačiau jums padėti. Ir kad mums reikia jūsų atsakymus.
Atkreipkite dėmesį, kad mes ne įdiegti kiekvieną mod, kuris yra naudojamas kiekvienas mūsų klientams. Prašome atsakyti į pateiktus klausimus, todėl mes galėsime analizuoti problemą ir padėti jums![]()