Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 22

Tema: klaidos pranešimą atnaujinimo

Junior Member
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default klaidos pranešimą atnaujinimo

Sveiki,

Aš šiuo metu vbet 2.21 veikia mano svetainėje, vBulletin 3.8.1 ir 3.3.2 vBSEO. Nuėjau atnaujinti vbet 3,12. aš įkėliau visus failus perrašyti esamus. Aš tada nuvyko į admincp įkelti produktą. Tačiau, kai nuėjau į admincp, aš turiu tokį klaidos pranešimą:

Negali redeclare vbseo_thread_seotitle () / home / user KATALOGAS / public_html / includes / functions_vbseo_createurl.php 38 eilutė

todėl aš negalėjo prisijungti prie admincp įkelti produktą.

Aš grįžo atgal į vbet 2.21 failus.

Ar žinote, kas problema yra? Kaip išspręsti šį klaidos pranešimą?

ačiū
    simit

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by simit patel View Post
    Sveiki,

Aš šiuo metu vbet 2.21 veikia mano svetainėje, vBulletin 3.8.1 ir 3.3.2 vBSEO. Nuėjau atnaujinti vbet 3,12. aš įkėliau visus failus perrašyti esamus. Aš tada nuvyko į admincp įkelti produktą. Tačiau, kai nuėjau į admincp, aš turiu tokį klaidos pranešimą:

Negali redeclare vbseo_thread_seotitle () / home / user KATALOGAS / public_html / includes / functions_vbseo_createurl.php 38 eilutė

todėl aš negalėjo prisijungti prie admincp įkelti produktą.

Aš grįžo atgal į vbet 2.21 failus.

Ar žinote, kas problema yra? Kaip išspręsti šį klaidos pranešimą?

ačiū
    simit
    Tai normalu, nes tu negali padaryti taip, kaip aprašyta visa integracijos į vadovą ir ji jau padaryta dalinė (jau nustatyti. Htaccess taisyklės). Skaitykite čia:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...2.html # post169

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •