Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Spartinančioji atmintis ir duomenų bazių naudojimo

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Spartinančioji atmintis ir duomenų bazių naudojimo

Sveiki, šiandien žiūri į savo duomenų bazę, aš pastebiu, kad turiu daug naujas lenteles, yra 3 skirtingų tipų vbet talpyklą, normalus, vidutinio ir trumpojo, kodėl aš turiu 3 skirtingų tipų lentelių? man reikia visus tuos lenteles?

Pastebiu, kad 1.3GB vietos ******, tikėjau, kad talpyklos yra išvalytas gana dažnai:
    Naudokite talpyklos = Taip
    Talpyklos Time To Live (TTL) = 5
    Naudokite Viso failų talpyklos svečiams (BETA!) =, bet ne
    Cache kliringo strategija (duomenų bazės talpyklos) = Normalus
    Talpyklos kliringo timelap (duomenų bazės talpyklos) = 0
    Nustokite ieškoti po x nepakankamumas (duomenų bazės talpyklos) = 15

Visų šalių vėliavomis, yra įjungta.

Linkėjimai,
    Simonas

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Taip, jums reikia šių lentelių. Tai yra optimizuoti vBET.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Mano talpykla auga daugiau nei 20GB per savaitę (šiuo metu mano TTL), ir aš esu gana įsitikinęs, kad neįvykusias paspaudimų santykis yra gana didelis

Norėčiau turėti vieną pasiūlymą, tačiau būtų malonu, jei yra galimybė perkelti talpyklos išorinės duomenų bazės lenteles, kad lengviau paleisti DB atsarginės kopijos be išvalyti talpyklą.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes jau toks prašymas pakeisti Nepamenu dabar tai atsilyginant už valstybės arba patvirtinta, Bet mes apie tai.

Taip pat, jei jūsų serveryje galės turėti daugiau talpyklą rekomenduojame nustatyti TTL didesnis. Ji paspartinti savo išverstą puslapį kartos, nes dabar labiau dažnai verčiami turinys turi būti paimti iš Google. Mes žinome, kad talpyklą gali turėti didelio dydžio - tai yra normalu, kai didelio dydžio forume ir dabar dauginasi jos turinys 52 kartus

Mes turime tiek daug lentelių spitted talpyklą, nes jis veikia daug greičiau, tada ir kliringo yra saugesnis (gali duoti serverio kurį laiką pailsėti tarp kiekvienos lentelės). Tai yra viskas tikslu ir mes nuėjome į šį punktą patirties ankstesniuose požiūriuose. Taigi, dabar jis yra subrendęs sprendimą.

Taip pat, jei jūs ne kenčia su HD erdvės stoka, rekomenduojame įjungti svečių talpyklą. Tai užtruks dar daugiau vietos, bet tai bus HD jo nėra duomenų bazėje ir leis nedelsiant reaguojant svečiams (be duomenų bazės užklausų).

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Kaip veikia svečių talpyklą? Aš šiuo metu naudojant tam tikrą kodą modifikacijos 3.3.3 ištaisyti klaidas, o ne atnaujinta stabilumo labui. Tiesiog smalsu! Ar viso puslapių talpyklos, ar failus tiesiog yra žodžiai ir jų vertimai, žodynas šį puslapį?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Kaip veikia svečių talpyklą? Aš šiuo metu naudojant tam tikrą kodą modifikacijos 3.3.3 ištaisyti klaidas, o ne atnaujinta stabilumo labui. Tiesiog smalsu! Ar viso puslapių talpyklos, ar failus tiesiog yra žodžiai ir jų vertimai, žodynas šį puslapį?
    Transliuojamas į visus puslapius, talpyklos į kietąjį diską ir kaip statinis HTML failų naršyklę (prieš tai patikrinusi, daro, prašymo kopija).

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •