Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2021

Tema: įspėjimas iš google

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

bhanuprasad1981,
    Siųsti man Skype kontaktą PM.

Po "Google" el. Pašto išjungti vBET keletą dienų ir išverstas nuorodos (dviem egzemplioriais 52x) pradėjo išskleidžiamajame ir Google Indeksujące lėtai pradėjo išjungtas, tačiau mano eismo ir "Google" Adsence Pajamos, pradėjo sparčiai mažėti. Taigi, aš bandau dabar mažas eksperimentas, aš pasuko vBET pasuko, bet tik 4 kalbomis, išsaugotos ir per kelias dienas aš duosiu jums rezultatai visomis kalbomis.

kamilkurczak,
    Tai yra rimta problema, kad reikia spręsti, kaip kažkas pasikeitė Digits Crawling strategijos, Metų pradžioje visų išversti temas (52x) yra laikomas Duplicate temas laikotarpį. Tai turi įtakos man, nes aš vidutinio dydžio forumą 400,000 Žinutės x 52 = Žinoma Mirtis!
    Aš pradedu prarasti "AdSense" pajamas ir tai daro man piktas!!

Jūs turite PM PS: Aš ištrynė vBET talpyklos po įspėjimo.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai i savo PM. Aš ją patikrinti, ir aš laukiu savo bandymo rezultatus. Ačiū
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 13-01-11 prie 14:40.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    Gerai i savo PM. Aš ją patikrinti, ir aš laukiu savo bandymo rezultatus. Ačiū
    Aš išbandyti mano setup per ateinančius keletą dienų, bet ką jūs galite pasakyti man apie tai, kas vyksta su "Google"? Ką jie pasikeitė? Kas yra vBET ketinate daryti apie tai? Ši problema tikrai nukentėjo terpės | didelis forumuose anksčiau ar vėliau.

Linkėjimai

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Prašome karčiai naują temą šiuo klausimu - mums būtų likt rinkti visus klausimus, temas. galite įterpti ten jūsų PM turinį su nuorodomis? Norėčiau parodyti, kad jis mūsų kito darbuotojo, galite?
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 14-01-11 prie 14:28.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Kodėl turėčiau pateikti naują temą, jei problema yra lygiai tokia pati? Aš atsiuntė jums laišką su nuorodomis į PM, kaip reikalaujama, Aš nenoriu, visuomenės saugomos Google laišką, nes vietos privatumo įstatymų, nes ji prieštarauja akiniai pak. Jūs turite visą reikalingą informaciją, todėl man duoti atsakymą.

Linkėjimai

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Kodėl turėčiau pateikti naują temą, jei problema yra lygiai tokia pati? Aš atsiuntė jums laišką su nuorodomis į PM, kaip reikalaujama, Aš nenoriu, visuomenės saugomos Google laišką, nes vietos privatumo įstatymų, nes ji prieštarauja akiniai pak. Jūs turite visą reikalingą informaciją, todėl man duoti atsakymą.

Linkėjimai
    Nes:
    1. Jūs turite kitų pavyzdžių URL iš "Google"
    2. Jūsų atveju priežastis gali būti skirtingi, kad čia
    3. Spręsti šio klausimo negali išspręsti jūsų vieno
    4. Šiuo metu, aš nesu tikras, kuris turi problemą - statusas šį kartą "paaiškinti", nes jis grįžo Tema Autorius forume, arba dėl Jūsų žinutė.
    5. Kaip suprantu šiuo metu bhanuprasad1981, autorius šioje temoje nėra šiuo klausimu daugiau - taip šis klausimas uždarytas.
    6. Mūsų darbuotojai nežino, kam padėti dabar be skaityti visą temą. Mes negalime leisti, kad - kitaip turėsime situacijų, kai mums reikia skaityti šimtus pranešimų realizuoti, kurie vis dar reikia mūsų pagalbos

Prašome tik atveria naujas sriegis, kad jį paprasčiau, kai mano, kad yra paprasta tas vyksta greičiau
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 14-01-11 prie 19:10.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by bhanuprasad1981 View Post
    esate teisingi, aš ignoruoti, kad elektroninis paštas, rezultatas buvo 75% srauto praradimas kartu su puslapio rangas lašas, aš visiškai pašalinti VBET du mėnesius atgal, bet vis dar eismas vis dar per mažas, palyginti su mano svetainių eismo Prieš diegdami vbet
    Sveiki. Prašome pasakyti, kas yra reali jūsų forumą statusą. Aš šiek tiek prarado, nes Kama leidžiama dirbti 2 klausimus viena gija. Kaip aš pamačiau, kad jūs turite atsakymą ir vieną iš galimų priežasčių - klaidinga integracija. Lietėte tai patvirtino, kad dabar integracijos Gerai ir sustoti atsakant 2 kandys - mūsų darbuotojai prielaida, kad problema yra išspręsta jūsų forume. Taigi, kas atsitiks?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Nes:
    1. Jūs turite kitų pavyzdžių URL iš "Google"
    2. Jūsų atveju priežastis gali būti skirtingi, kad čia
    3. Spręsti šio klausimo negali išspręsti jūsų vieno
    4. Šiuo metu, aš nesu tikras, kuris turi problemą - statusas šį kartą "paaiškinti", nes jis grįžo Tema Autorius forume, arba dėl Jūsų žinutė.
    5. Kaip suprantu šiuo metu bhanuprasad1981, autorius šioje temoje nėra šiuo klausimu daugiau - taip šis klausimas uždarytas.
    6. Mūsų darbuotojai nežino, kam padėti dabar be skaityti visą temą. Mes negalime leisti, kad - kitaip turėsime situacijų, kai mums reikia skaityti šimtus pranešimų realizuoti, kurie vis dar reikia mūsų pagalbos

Prašome tik atveria naujas sriegis, kad jį paprasčiau, kai mano, kad yra paprasta tas vyksta greičiau
    1. Jūs turite Google "el paštu. kamilkurczak "Google" el. pašto. Aš negaliu rašyti "Google" el. Pašto viešai dėl savo vietos šalies privatumo įstatymų ir todėl prieš "Google" TOS, kuri man DRAUDŽIAMŲ NEDELSIANT Google Adsense.

2. Duok man priežastį | taisykite mano problema, nes jūs visi turi medžiagą.

3. Perspėjimo laiškus, kad mes abu gavo tą patį.

4. Aš turiu patį klausimą, kaip prastos bhanuprasad1981Greitą atsakymą, dabar per vėlu, bet ne man jam reikia kitaip aš bus sekti jo tikri mirties.

5. Kaip ir sakiau 1 punkte. Jums ir kamilkurczak visą būtiną informaciją, kad nereikia paleisti aplink avilį ir man duoti tvirto naudinga atsakymą | nustatyti ir nereikia jaudintis didinti savo siūlų skaičius.

bhanuprasad1981 Atsakyta prieš porą dienų (virš kasyklos kelias temas) ir patvirtino, ką pasakiau ir taip pat pareiškė, kad jis buvo suluošintas, jo citata yra apačioje, aš ne žinoti, kur jūs perskaitėte, kad jo klausimas buvo nustatyta?!?
    bhanuprasad1981,
    esate teisingi, aš ignoruoti, kad elektroninis paštas, rezultatas buvo 75% srauto praradimas kartu su puslapio rangas lašas, aš visiškai pašalinti VBET du mėnesius atgal, bet vis dar eismas vis dar per mažas, palyginti su mano svetainių eismo Prieš diegdami vbet
    Aš esu prarasti pinigus ir tai taps problema.
    Paskutinį kartą redagavo mario06; 15-01-11 prie 07:49.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taigi, prašome tiesiog sukurkite naują temą savo klausimą. Galite rašyti, kad turinys yra PM, bet mums reikia naujų pažymėjote atidarytas naujas klausimas galėtų valdyti. Prašome atidarykite naują temą savo klausimą, jei norime, kad mūsų paramos. Ši byla yra bhanuprasad1981 ir ji yra išspręsta, nes jis neserga klausimas nebėra.

Nėra naują temą = ne mūsų darbuotojai. - Tai neskelbia aptarti. Mes pradėti dirbti išduodant naują temą jį atvyksta ir galėsime tinkamai jį valdyti. Mes esame čia, kad padėtų jums Mes pateikiame jums mūsų nemokamą pagalbą. Mes turime paprastas procesas, kuris leidžia valdyti klientų klausimus geras būdas. Atsisakyti pradėti procesą (raštu Nauja tema), tu atsisakai savo paramą.

Mes padėsime jums - tiesiog prašom sukurti naują tema su savo problemos aprašymą - galite rašyti čia, kad nuorodos buvo siųsti į PM, galite įtraukti čia nuorodą į šią temą. Vis dar turime jums suteikia mums pažymėtas pradedant naują temą klaidų ataskaitas ar gedimų šalinimo skyriuje. Kai tik jūs tai darote, mes pradėti su juo dirbti. Mūsų klientų duomenų bazėje yra didesnis ir didesnis ir gera, paprasta ir naudojamas procesas leis mums padėti visiems mūsų klientams geriausias būdas, ir leidžia mums tinkamai valdyti savo bylas.

Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •