ir aš turiu tik du elektroninius laiškus. viskas yra gerai, aš negali atgaminti Jūsų problemą, todėl aš manau, kad viskas ok.
ir aš turiu tik du elektroninius laiškus. viskas yra gerai, aš negali atgaminti Jūsų problemą, todėl aš manau, kad viskas ok.
Vartotojas tik išsiunčiau, ir tiek aš ir mano moderatoriai gavo pranešimą apie du kartus!, Tai tik įvyko, nes diegiant vBet.
Aš pridėti savo elektroninio pašto adresą mūsų forume, kad duoda pranešimą, jei po sau vBulletin nebus suteikti jums apie savo pareigas, aš rašyti žinutę ir pamatyti, jei jūs gaunate tik vieną elektroninio pašto
Tiesiog paskelbtas ir gavo 6 pranešimus .... jums būtų per daug!
jis gali būti ką daryti su kodą žymeles?
Gerai aš pastebėjau, kad. Ar galite paaiškinti, kaip pridėti elektroniniu paštu į forumą? Aš pabandyti atkurti savo bandymo forume.
Gerai, Ačiū už tai. Dabar aš bandys atkurti šią problemą mano Test Forum, ir ją išspręsti!
Ačiū, bet ji gali būti, ką daryti su mano kodas tegai ir mano html mygtuką išryškinti kodą.
Nesivaržykite pažvelgti pro templates / failus, turite prieigą prie abiejų
Tiesiog naujos po šio forumo, bet tik vienas pranešimas, tačiau jie nebuvo naudoti žymes Rūšiuojami ir filtruojami darbalapio konvertuoti į HTML