Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Temos pavadinimai nėra verčiami

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Temos pavadinimai nėra verčiami

Labas, atsiprašau, rašyti vėl, aš tik turėjo Lenkijos asmuo po čia problema diagramoje postas yra išverstas, tačiau Post Title vis dar lenkų, galėjo kas nors pažvelgti prašome?

Linkėjimai,
    Simonas

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome eiti redaguoti siūlai galimybė, eikite į išplėstinę ir patikrinkite, ar pavadinimas yra viduje langtitle bbocde. Jei ne - tada pridėkite jį (naudoti kalbą parametras - kaip už lang). Greičiausiai tai yra ji.

lang

Prašome pasakyti, ar tai padės, ir problema išspręsta.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš pridėjo kalbos žodžius ir siūlai titile atrodo dabar
    [Lang = lt] problema z pewnym wykresem [/ lang]

EDIT: Mano atsiprašymą i Pridėjus gaires, kaip tai dabar [Langtitle = lt] problema z pewnym wykresem [/ langtitle] ir pavadinimas išverstas gerai, kaip galiu gauti tai automatinė kaip žymelės nebuvo prieš i redagavo titulą?

Linkėjimai,
    Simonas
    Paskutinį kartą redagavo Simon Lloyd; 07-10-10 prie 07:07.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Pasitiki "Google", kai pasitikėjimo vertas, Palangės yra protingas skaityti aprašymas visų strategijų ir pasirinkti vieno geriausio jums Visas aprašymas yra parametras aprašymas - tai tik vieta, kur Jūs blogai sukonfigūruoti jį

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Aš pasirinkau Trust Vartotojas (kaip rekomenduojama programinė įranga), tu sakai, kad langtitle tegus nėra pridėtas automatiškai?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Pasitikėjimas vartotojas už veiklos rezultatus, nes padaryti paprašyti "Google" apie nuomonę, kas užima daug laiko (išsiųsti užklausą į "Google" - laukti, kol atsako).

Dar patogi pusėje ji yra geriausia naudoti strategiją, kuria pasitiki "Google". Jis yra, nes ne visi vartotojai gali nustatyti savo numatytąją kalbą ar kartais vartotojai nustatykite ją, tačiau taip pat žinome, forumo kalbą ir rašyti forume kalba - šiuo atveju vBET nepermatomas kalba taško vartotojo numatytąją kalbą. Todėl jūs galite turėti po anglų, bet prancūzų kalba pažymėta kaip, nes vartotojas jį kaip savo numatytąją kalbą.

Jei norite naudoti parinktį pasitikėjimą vartotojo - mes primygtinai rekomenduojame jėgos naudotojui nustatyti savo numatytąją kalbą. Jūs galite tai padaryti labai paprasta - tai yra konfigūruojama, vBET. Taigi vBET gali nukreipti vartotojo aprašymą puslapį, jeigu vartotojas nebuvo nustatyti savo numatytąją kalbą. Kai kuriems vartotojams tai gali būti ne pernelyg patogu, bet peradresavimo bus baigti po vartotojo numatytąją kalbą. Jūs netgi galite pasirinkti, ar norite nukreipti vartotojai tik po to, kai prisijungimo, vėl ir vėl, kol parametras yra nustatytas (tada vartotojas nėra pajėgus ką nors padaryti dėl jūsų forumą, kol jo numatytąją kalbą).

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Michal, ačiū už atsakymą, aš jau turiu "Force vartotojo .." nustatyti ir vartotojas turėjo nustatyti savo numatytąją kalbą lenkų dėl registracijos, ir jis paskelbtas lenkų kalba, todėl aš nesuprantu, kodėl neturėtų būti verčiami pavadinimas?

Aš ne tikrai nori downgrade veiklos ir laukti, kol Google kartais forumas laukia Goole Custom Search būti kraunami laukia po vertimas bus blogai!

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •