Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1019

Tema: Wiki pietus kataloge klausimais

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Wiki pietus kataloge klausimais

Gerai, aš turiu wiki sub kataloge www.xxxxxxx.com / wikiMano forumuose yra www.xxxxxxx.com / forumai.

Aš esu stengiasi integruoti į MediaWiki vertimo, kurie sutinka su mano prisijungimo informacija su forumo metu.

Matau šių DB klaida, kai bandymų:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Bet idėja, kur ieškoti? Aš perskaičiau kiekvieną pasiūlymą, kurį davė kitiems apie tai, kaip integruoti. Problema yra ta, kad aš tiesiog neturi idėjos, kuris sprendimas man reikia.

Ačiū

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

jis yra pilnas klaidos pranešimą? jei ne, įdėkite čia.

Jūs taip pat galite optimizuoti BP lenteles. daryti tiesiog eikite į savo admincp> maintence-> Remontas / optimizuoti stalai-> chect visus-> ir spustelėkite tęsti

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    jis yra pilnas klaidos pranešimą? jei ne, įdėkite čia.

Jūs taip pat galite optimizuoti BP lenteles. daryti tiesiog eikite į savo admincp> maintence-> Remontas / optimizuoti stalai-> chect visus-> ir spustelėkite tęsti
    Nesako lentelėje yra sugadintas ... ji sako negalioja SQL. Greičiausiai kažkas negerai su perrašo projekte SUB rež arba neišsami integracija su wiki.

Esu tikras, kad esu kažko trūksta ir ieškote veiksmus, kurių man reikia mano integracijos.

Aš gaunu nėra klaidų pačiame forume.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Sveiki? Tai negali būti, kad sunku jums, vaikinai, diagnozuoti.
    Paskutinį kartą redagavo Smaug; 07-10-10 prie 00:12.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Tiesa yra ta, kad tai yra sunku diagnozuoti - nėra jokių klaidų skaičiaus, nei klaidos pranešimas. Štai kodėl Kama prašau jus jis yra pilnas klaidų bendrauti ar ten buvo kažkas pašalinti iš ten.

Be klaidos pranešimą, mes akli čia ... Ar galite rasti daugiau informacijos apie tai, pavyzdžiui, rąstų?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip pat - kaip suprantu, tai atsitinka tik už wiki. Ne normalus puslapių. Ar jūs naudojate stalo prefiksą?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Taip pat - kaip suprantu, tai atsitinka tik už wiki. Ne normalus puslapių. Ar jūs naudojate stalo prefiksą?
    Negaliojantis SQL klaida.

Tai, kas atėjo į laišką, aš ne klaidos numerį.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Wiki lenteles visi "mw_", visos svetainės poilsio, ne prefiksą pradžia. Žr. aukščiau, kur jis sako "išorės = true" du kartus. Aš pažvelgti perrašo.

Žinau tai, kad mano įgyvendinimas buvo gana daug spėjimas, instrukcijas integruoti wiki. Ką aš noriu žinoti, kas Jūsų postai man. Ar MediaWiki naudoti pasaulio užbaigti? Aš tikrai nežinau, kaip man galėtų pasakyti, kad?

Dėkoju jums už sugaištą laiką

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

26 valandą guzas **********

Ar yra mokestis, galiu mokėti už prioritetas atsakymus?

Ačiū

Prisiregistravo
    Aug 2009

Labai atsiprašome už vėlavimą. Mes ne imtis mokėjimų prioritetinių atsakymus. Mes stende (man ir Kamil) kai forume ketvirtadienį ir penktadienį - tik ne išsiaiškinti, kas rūpinsis apie šią problemą. Įtraukti tam tikrą klausimą, daugiau šviesos, Kama, nors, kad aš paėmė šiuo atveju ... Atsiprašau. Mes padarysime tai geriau kitą kartą. Taip pat tikimės, kad jums bus laimingi žinodami, kad mes pradėti ieškoti dar vieną klientų aptarnavimo darbuotojas (šį savaitgalį ar kitą savaitę bus rodomi reklama)

Jūs žinosite, kad integruotas mod naudoja global_complete nes puslapius nebus verčiamas. Nuorodos kalbos kodą ryškių darbą, bet nebus verčiami. Jei toks dalykas atsitinka, tada prašome kreiptis patarimų mados, kuri nepalaiko global_complete. Tai gali atsitikti tik mados, kuris generuoja savo puslapių ir visiškai ignoruoti vBulletin architektūra.

Apie MySQL klausimas - mes vis dar aklas. Maniau, kad ji galėtų būti priešdėlis klausimas, bet jūs nenaudojate, diskusijos. Be papildomos informacijos apie problemą, mes negalime pasakyti, kas tai yra. Prašome susisiekti su MySQL paramos ir paklausti, kodėl jūsų pranešimų nėra kokių nors klaidų skaičiaus, nei klaidos aprašymas. Taip pat - tu patikrinti MySQL rąstų? Gal bus daugiau apie tai.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post

Jūs žinosite, kad integruotas mod naudoja global_complete nes puslapius nebus verčiamas. Nuorodos kalbos kodą ryškių darbą, bet nebus verčiami. Jei toks dalykas atsitinka, tada prašome kreiptis patarimų mados, kuri nepalaiko global_complete. Tai gali atsitikti tik mados, kuris generuoja savo puslapių ir visiškai ignoruoti vBulletin architektūra.
    Gerai, ne vBulletin mod, Mediawiki yra atskira. Tik nuorodą į savo forumus, tai iš vb.org mod:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forumas

Nes aš naudoju Šis mod "tiltas" vartotojo sesijų aš esu vis dar įdomu, jei pasaulio užbaigti, naudoti ir todėl vis dar nežino, kiek, kurių įgyvendinimas yra teisinga.

Apie MySQL klausimas - mes vis dar aklas. Maniau, kad ji galėtų būti priešdėlis klausimas, bet jūs nenaudojate, diskusijos. Be papildomos informacijos apie problemą, mes negalime pasakyti, kas tai yra. Prašome susisiekti su MySQL paramos ir paklausti, kodėl jūsų pranešimų nėra kokių nors klaidų skaičiaus, nei klaidos aprašymas. Taip pat - tu patikrinti MySQL rąstų? Gal bus daugiau apie tai.
    , Nėra klaida prisijungęs MySQL, aš tik patikrinti atidarymo klaidos žurnale, kad yra nurodyta my.cnf.

Tai neteisingas pareiškimas.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Pasirinkite nėra. Ar tas lenteles ir laukus jums atrodo teisinga? Kur yra ta, kad pasirinkti vadinamas?

Ačiū jums už jūsų pagalbą

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •