Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 55

Tema: Nepavyko pakeisti kalbą

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Nepavyko pakeisti kalbą

Citata:
    Originally Posted by Simonas Lloyd
    Aš po jūsų diegimo instrukcijas laiške dabar niekas negali prieiti prie bet temas ne visi!

Ar galite padėti?

Linkėjimai,
    Simonas
    Temas dabar žiūrėti (strange!), tačiau jūs negalite pakeisti kalbą, jei jūs būsite nukreipti į standartinę vBulletin žinutė, kad jūs turite laikytis neteisingą nuorodą, susisiekite su administratoriumi.

Vienintelis būdas grįžti forumai gimtoji kalba yra pakeisti atsižvelgiant kalba Navbar ty / forumz / FR / / forumz / lt /

Aš 100% tikras, kad aš, patikrinti ir pertikrinti Jūsų nurodymus, i vBSEO ir vBSEO struktūra ir reikiamų pakeitimų.

Linkėjimai,
    Simonas

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

ką apie savo Htaccess taisyklės?
    tu atlikti jokių konfigūracijos admincp-> vBET-> pagrindinis?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Sukonfigūruotas pagrindinis ir įdiegta jūsų 2 perrašyti linijų tiek mano Htaccess (už forumo šaknis ribų, ir vienas viduje)

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Turėti 1 valandą bus atsakyti į visus klausimus apie 16:00 GMT

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

įklijavote neteisingas. Htaccess taisyklės.

teisinga forma žemiau:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Paskutinį kartą redagavo kamilkurczak; 05-10-10 prie 14:55.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •