Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast
Rezultatai 11 į 2021

Tema: Photoplog klausimas

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Naujas. Htaccess, atrodo, tiesiog 301 / lt / gallery / galerija.

Aš šiuo metu naudoja savo naują šaknis Htaccess failą ir bandė abi galerijos failus paskelbtas aukščiau. Du pastarieji man paliko ten.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš šioje galerijoje Htaccess, ir URL dirbti dabar. Tačiau vertimų nėra faktiškai atliktų puslapyje. Kokių nors idėjų?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Žinau, kad photoplog yra gana glaudžiai integruota su vBulletin, tačiau ji gali naudoti savo global_complete kablio, o ne VB. Kokių nors idėjų?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Čia turite integracijos instrukcijos: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Yra aprašyta, kaip integruoti su mados, kurie doens't remti global_complete kablys. Pavyzdžiui PhotoPost nėra - aš nežinau, kaip ji yra atveju Photoploq

Bet kokiu atveju aš patikrinti šio URL: lt / galerija / - Pentax Naujienos & Gandai - PentaxForums.com ir ji vis dar neveikia ... Jūs rašė, kad dabar yra gerai, bet kaip matau nėra ...
    Kaip matau jūsų atliktus pakeitimus, yra neteisūs. Nėra instrukcija, kuri aprašoma, nustatyti taisykles, kalbų kodus viduje plugin katalogas.

Bandykite šį rinkinį.
    Už pagrindinis Htaccess.
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Galerija Htaccess.
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Arba galerijos Htaccess (ne pagal instrukcijos - pabandykite jį vėliau).:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Atkreipkite dėmesį, kad tai neapima atvejų, kai global_complete yra nepalaikomas, bet pirmiausia leiskite tiesiog vertimo Nuorodos Valdyk tinkamai ir tada patikrinti, kas vyksta su vertimu.

Plrase pabandyti galerija. Htaccess su kabina versijos. Jei vis dar neveikia, galite pabandyti taip pat tai pagrindinė Htaccess (su kabina versijos galerija Htaccess.).
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Tai taip pat pakeisti savo taisyklę, kuri žemėlapiai everthing apie index.php - Manau, kad tai yra priežastis, kodėl jis neveikia dabar.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 10-11-10 prie 18:22.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Mano Htaccess failas buvo faktiškai neteisingi (sumušė kitą katalogą takus), todėl aš jį paėmė.

Ačiū už pasiūlymus, bandysiu tas netrukus.

Tačiau neturėtų galerija kelio / Galerija / lt / o ne / lt / galerija /? Forumo struktūra yra panaši: / forumai / lt / o ne / lt / forumas /

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Atrodo, antrą šaknis Htaccess dirba kartu su pirmą galerija Htaccess!

Pabandyti Gamta - Pentax Vartotojo Nuotraukų galerija

Tai 301 reguliarių puslapį, bet aš manau, kad yra progresas. Dabar mums reikia išsiaiškinti, kaip gauti URL sekimo ir faktinį vertimas į darbą. Gali būti dėl vBSEO 301 301, tačiau darant prielaidą, kad bus nustatyta, kokie yra tolesni žingsniai?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Mano Htaccess failas buvo faktiškai neteisingi (sumušė kitą katalogą takus), todėl aš jį paėmė.

Ačiū už pasiūlymus, bandysiu tas netrukus.

Tačiau neturėtų galerija kelio / Galerija / lt / o ne / lt / galerija /? Forumo struktūra yra panaši: / forumai / lt / o ne / lt / forumas /
    Galerija yra ne forumo, tai yra, kodėl ji turi skirtingus URL struktūrą.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Atrodo, antrą šaknis Htaccess dirba kartu su pirmą galerija Htaccess!

Pabandyti Gamta - Pentax Vartotojo Nuotraukų galerija

Tai 301 reguliarių puslapį, bet aš manau, kad yra progresas. Dabar mums reikia išsiaiškinti, kaip gauti URL sekimo ir faktinį vertimas į darbą. Gali būti dėl vBSEO 301 301, tačiau darant prielaidą, kad bus nustatyta, kokie yra tolesni žingsniai?
    Taip, aš matau šį 301 peradresavimą. Tai neturėtų atsitikti ir taip, tai yra įmanoma, kad tai yra padaryta vBSEO. Pirmiausia prašome įsitikinti, kad jūs turite įjungtas URL stebėti ne forume katalogas galimybes Admin CP
    Jei vis dar peradresavimo tada patikrinkite, kaip jis dirbs 2nd. Htaccess, galerija.
    Jei vis dar turite nukreipti prašome momentas komentarą galerijoje Htaccess taisyklės vBSEO ir patikrinti, ar 301 vis dar pasitaiko - mes norime patvirtinti, ji yra vBSEO kaltės. Taip pat, jei jis nėra nukreipti tada pasakykite Ar puslapis yra išverstas, ar ne (mes norime taip pat patvirtina, kablys global_complete naudojamas MOD)

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš eisiu į priekį ir dabar patikrinkite. Aš esu gana įsitikinęs, photoplog naudoja savo photoplog_global_complete kablys, todėl mes galime pridėti, kai kurios funkcijos reikalauja rankiniu būdu. Aš šį netrukus po atnaujinimo.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Dar perorientuoti kai aš pašalinti pasirinktinį nukreipimus. Koks turėtų būti mūsų kitas žingsnis?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Pirmiausia visų atsiprašau už pavėluotą atsakymą. Aš pasiilgstu savo pareigas ir Mateusz tik priminti man apie tai.

Prašome pm prieigos duomenys, jūsų administratorius bp + FTP - mes turime patikrinti, ar jūsų pusėje. Šios peradresavimo neturėtų atsitikti ir su juo mes negalime nustatyti, koks turėtų būti kitas žingsnis. Kitaip tariant - sekantis žingsnis yra padaryti šį nukreipti dingsta.

Pradžia 23 FirstPirmas 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •