Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1015

Tema: Po įdiegimo gavau tuščią puslapį

Junior Member
    Prisiregistravo
    Spa 2010 m.

Default Po įdiegimo gavau tuščią puslapį

Aš atidžiai perskaitykite ir po visas instrukcijas, bet po įdiegimo gavau tuščią puslapį. Kažkas yra negerai, bet aš nežinau.

Aš pirmą kartą vBSEO integracija. Įkelti visus failus ir įdiegti įskiepiai. Dabar negaliu naudotis visuose puslapiuose, net mano admincp.

Pertvarkoma mano vBSEO failus ir ištrinti visus uploaded vbet failus. Aš negalėjo pašalinti vbet įskiepiai nuo mano admincp. Aš galiu pamatyti vbet duomenų bazės failus iš mano plesk skydelis.

Ką aš galiu padaryti dabar? Aš skubiai reikia Jūsų pagalbos.
    Paskutinį kartą redagavo beaconsfield; 02-10-10 prie 19:32.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Spa 2010 m.

Aš neįgaliesiems, visų įskiepiai kabliai pirmą. Aš ištrynė vbet duomenų bazės failus, nes Aš negalėjo ištrinti įprastu būdu (pašalinti iš admincp) pašalinta vBSEO įskiepiai ir iš naujo jį. Gerai atrodo dabar mano forumas.

Aš vis dar vbet mano admin valdymo pulto parinktis.

Aš esu įsitikinęs, kad aš po visų instrukcijų, kaip ji turėtų būti. (Gali būti, aš neteisus)

Manau, kad CPU arba kai kurių trūkstamų failų (curv, kad kažkas panašaus) mano serveryje.

Manau, nėra techninio palaikymo. Vėlai parama yra nesąmonė.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Spa 2010 m.

Aš paklausė mano serverio dalykų. Mano serveris jau CURL ir iconv. Kokia buvo problema?

Tuo tarpu aš naudoju užsakymą vBulletin stilius. Jis galėtų būti problema?
    Paskutinį kartą redagavo beaconsfield; 02-10-10 prie 22:02.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš jį dabar. Aš visapusiškai reaguoti per minutę.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Pasirinktinį šabloną neturėtų būti problema. Taip pat įdiegti vBSEO buvo nereikalingas. Jei toks dalykas atsitinka per artimiausius vBET įdiegti, prašome tiesiog nepaisyti pasikeitė vBSEO failus su savo originalų turinį (iš vBSEO paketo).

Aš negaliu pasakyti, kas tiksliai nutiko. Tai galėtų būti negerai vBSEO integracijos ar kažkas kita.

Prašome diegti dar kartą. Šį kartą patikrinti, kaip forumas elgiasi po kiekvieno žingsnio (todėl mes žinome, kas yra klausimas vBET, ar vBSEO integracijos). Jeigu ji neatitinka vieną žingsnį - ne eiti į kitą. Taigi:
    1. VBET įrengimo ir reikalinga konfigūracija (ne SEO nuorodos dar, tai negali pakeisti kitų galimybių - tik būtinų dalykų). Patikrinti, ar forumas veikia. Patikrinti, ar vertimas yra darbo. Jei jūsų forumas nėra darbo - išjungti vBET ir praneškite mums. Jei Admin CP - išjungti kabliai visame pasaulyje, tada išjungti vBET ir kad kabliukai visame pasaulyje. Taip pat praneškite mums.
    2. SEO Nuorodos galimybė nustatyti ir įtraukti vBET Htaccess taisyklės. Tikrinti forumas ir vertimai yra darbo.
    3. Made vBSEO integracija. Tikrinti forumas ir vertimai yra darbo.
    4. VBET galimybių keisti, kaip jums patinka (gal turite problema su kai kuriais konkrečią konfigūraciją). Tikrinti forumas ir vertimai yra darbo.

Taip pat rasite: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 03-10-10 prie 01:04.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Spa 2010 m.

Aš einu žingsnis po žingsnio, kaip jūs sakėte man.

Aš naudoju vBSEO 3.5.2. Per vBSEO integracijos:

vBSEO / includes / functions_vbseo_createurl.php

Ieškoti:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Pakeisti šį kodą:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Jei aš pakeisti šį kodą gavau tuščią puslapį. Aš visus tris kartus buvo tas pats. Aš laukiu jūsų atsakymo.
    Paskutinį kartą redagavo beaconsfield; 03-10-10 prie 08:47.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kaip suprantu jums praeiti 2-ji pakopa, todėl jūs turite reikiamus pakeitimus. Htaccess failą. Prašome pateikti mums visą savo turinį Htaccess failą - galbūt yra naudojamas neteisingai taisykles (be vBSEO forumuose), arba jie yra netinkamoje vietoje - mes ją patikrinti. Jei yra OK. Mes paprašysime jūsų prieigos duomenys, patikrinti ir vienintelis jums vieta.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad mes ne tikrinti vBET vBSEO 3.5.2 dar. Mes ją įdiegti mūsų bandymo pavyzdžiui rytoj ir patikrinti klausimais. Taigi, jei tai bus kažkas bendro, mes suteiksime tirpalą, be prieigos duomenys. Jei mūsų pusėje, jis bus dirbti - mes paprašysime jūsų prieigos detales.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Spa 2010 m.

Pirmiausia aš pradėjau integracijos vBSEO pagal savo vadovą. Esu trečią žingsnį integracijos.

"Pastaba: jei jūs naudojate vBSEO eikite vBSEO integracijos skyriuje Priešingu atveju po atsisiuntimo vBET failus, jums nebus gebėti naudoti forumą (net Admin CP), kol vBSEO Integraiton."

Aš ne pakeisti. Htaccess failą

# Comment šią eilutę (pradžioje pridėti "#")
    # Išjungti mod_rewrite funkcijas.
    # Atkreipkite dėmesį: jūs vis dar reikia išjungti Hack
    # VBSEO valdymo pultas sustabdyti URL perrašo.
    RewriteEngine on

# Kai kurie serveriai reikalauja Rewritebase direktyvos
    # Įjungtas (pašalinti "#" pradžios suaktyvinti).
    # Atkreipkite dėmesį: kai įjungta, jums turi apimti kelias
    # Norėdami savo šaknis BB aplanke (ty RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Mojadomena \\. Com,
    # RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | Cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Paskutinį kartą redagavo beaconsfield; 03-10-10 prie 18:13.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taigi tai yra problema. Atsiprašome - yra mažas, tačiau montavimo instrukcijas. Mes pakeitėme integracijos, todėl tai nėra tinkamas būdas nebėra. Mes ištaisysime mūsų Readme (mes pašalinome jį iš vBET4.x readme.koi, bet pamiršo jį pašalinti iš vBET3.x) - atsiprašau už problemų.

STILL - Aš tau davė tikslius nurodymus ką daryti ir tu ne pūdymas. Mes negalės jums padėti, jei nenorite naudoti mūsų pagalbos. Prašome tik pūdymas tiksliai nurodymų, kuriuos daviau jums ir tada, jei bus dar bet kokio klausimo, rašyti apie tai. Taigi anuliuoti 3 žingsnį ir padaryti pirmasis žingsnis 1 ir 2 dalis. Labai aiškiai parašiau, kad galite pereiti į kitą tik po tikrinimo jis dirbti su realia:
    Šį kartą patikrinti, kaip forumas elgiasi po kiekvieno žingsnio (todėl mes žinome, kas yra klausimas vBET, ar vBSEO integracijos). Jeigu ji neatitinka vieną žingsnį - ne eiti į kitą.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 03-10-10 prie 17:57.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Spa 2010 m.

Aš žingsnis 1 ir 2 veiksmo integracijos. Esu po jūsų skaityti man instrukcijos.

Prašome pakeisti perskaityti, man failą. Aš palauksiu.
    Paskutinį kartą redagavo beaconsfield; 03-10-10 prie 18:02.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •