Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Tiesiog patvirtinantį laidos atnaujinimo procedūrai

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Tiesiog patvirtinantį laidos atnaujinimo procedūrai

Aš tiesiog reikia paaiškinti laidos atnaujinimo procedūrai VBet

Im šiuo metu veikia VB3.8.1, vBSEO 3.5.2 ir vbet 2.3.10
    Bus atnaujinti vbet 336 (duoti ar taškas šen bei ten)

Pagal instrukcijas

Kill perrašyti taisykles Htaccess
    Pašalinti 2.3.10

Atnaujinti vBSEO redaguoti tuos failus (bus forumuose vis dar veikia, nors taip atsitinka)
    Įkelti visus vbet failus
    Importuotą produktą ir pakeisti, kaip reikalaujama

Ar mes vis dar reikia Google "API raktą?

Bet aukščiau atnaujintoje etape forumai nustoja dirbti, kol pokyčiai yra komplektiniai arba jį dirbti visą kelią per atnaujinimo procesą,

Kuris versija htacess perrašyti taisykles, mes naudoti su vBSEO?

Vienas kitas klausimas. Jei aš vartotojo ispanų kalba nutylėjimą
    Gali imtis RSS iš vietinių laikraščių, po jų, kad vartotojo pranešimų rodomi mano numatytąją kalbą kaip anglų forumuose

Atsiprašome skausmas su tuo, kas išdėstyta pirmiau, aš tiesiog reikia, kad viskas būtų aišku, mano nuomone, plius Im kenčia su žmogaus gripo, kurie dont padeda smegenų funkcionavimui visiškai

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Pirmiausia pašalinkite visiškai nemokamą versiją (įskaitant pašalinti. Htaccess taisyklės). Tada įdiekite mokamas vienas. Ir tada integruoti su vBSEO. Taigi vBSEO integracijos pabaigoje.

"Google" API raktą niekada nebuvo privaloma, bet "Google" vertiname, kai jūs jį naudoti. Taigi, patariame jį naudoti. Atkreipkite dėmesį, kad kai pašalinti nemokamą versiją savo konfigūracija bus dingo. Taigi jūs galite kopijuoti pasas "Google" API raktą tam tikrų laikinų failų.

Forumas turi dirbti visą laiką. Žinoma išversti nuorodos neveiks tuo tarpu tarp pašalinti seną versiją ir visiškai įdiegti ir integruoti naują. Dar normalus puslapių bus gerai

Taisykles mokamą versiją Jūs rasite vBET paketą. Taip pat parametras aprašymas perjungimo SEO nuorodą rasite nuoroda į šias taisykles (turite keisti, jei forumo savininkas naudoja sub-katalogas, todėl prašome tik pūdymui, instrukcijas).

Šiuo metu vBET palaiko tik siunčiamus RSS kanalai vertimo. Mes jau turime funkcija taip pat remti vertimo gaunamus RSS kanalų ir kaip aš atsimenu, tai (vis dar be išleidimo data planuojama šį).

Tikiuosi, gripas praeis greitai Tiesiog paklausti, kada norite. Viskas yra gerai apibūdintas ir mes atsakyti į klausimus, kai tas atėjo. Todėl jūs galite naudoti mūsų nemokamą internetu teikiamą paramą,, ar net tiesiog užsakyti montavimo darbai už $ 30 ir palikti darbą mums

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Cheers, kad Michael.
    Kaip jį skaityti buvo vBSEO kodą keičia pirmą arba nieko dirbti, įskaitant admincp
    Tada įkelti ir montavimas vbet
    Taigi jos įdiegti vbet vBSEO pakeitimus prieš darydamas bet įjungiant bitų

Ačiū už pagalbą ir pradėti mane tiesiai ant

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Faktinis vienas yra saugesnis

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Įkelti visus failus, vBSEO pakeitimus ir tt
    Kai aš leidžia produktą, galiu gauti jokio teksto peržiūrą forumuose
    Admin cp, bandant išsaugoti pakeitimus, įveskite produkto serijos numeris ir tt, ir nieko taupo.
    Spustelėkite Įrašyti ir gausite tuščią ekraną

Aš turėjo išjungti produktą šiuo metu

Junior Member
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Nustatė, kad turėjau išjungti produktą, išsaugokite pakeitimus. Nustatyti kalbas ir tt
    Tuomet vėl gauti, viskas veikia, kad produktas
    Viskas atrodo veikia gerai dabar, nors

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •