Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 13 123 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1028

Tema: Testas: Šis tekstas yra parašytas prancūzų kalba

Default Testas: Šis tekstas yra parašytas prancūzų kalba

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en anglais.

Je répète:

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en anglais.

Kodėl aš vis dar matyti tekstą prancūzų punkte, kai mano forumas kalba yra anglų čia šiame forume? Aš turėtumėte pamatyti tekstą anglų kalba su mažytėmis vėliavėlėmis ne?
    Paskutinį kartą redagavo Cybershaolin; 14-11-09 prie 18:10. Priežastis: Typo

Kalbant apie mano klausimą, ji daugiau apie tai, kaip sužinoti, jei BBCodes gali būti pridėtas automatiškai, ar ne? Man sunku suprasti sąvoką. Aš pastebėjau, kitoje temoje, kad jums buvo pasakyti, kad BBCodes gali būti rankiniu būdu arba automatiškai. Taigi, automatiškai nereiškia, kad turėčiau matėme mažai vėliavas žinutė # 1 ir # 2? Aš negaunu, kad gaila ir aš perskaičiau jūsų pranešimą čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Paskutinį kartą redagavo Cybershaolin; 14-11-09 prie 19:42.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Kodėl aš vis dar matyti tekstą prancūzų punkte, kai mano forumas kalba yra anglų čia šiame forume? Aš turėtumėte pamatyti tekstą anglų kalba su mažytėmis vėliavėlėmis ne?
    Nes tu ne "pasakyti", kad prancūzų kalba Čia Jūs greitai ir lengvai vadovą, kaip tai padaryti: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Kelių žodžių - galite nustatyti savo numatytąją kalbą Vartotojo KP, arba rankiniu būdu aprašyti žinutę lang BBCode

Jei norime, kad jūs netgi galite redaguoti savo ankstesnius pranešimus ir ten pridėti šį BBKodas, ir magija įvyks

Prisiregistravo
    Aug 2009

Kalbant apie mano klausimą, ji daugiau apie tai, kaip sužinoti, jei BBCodes gali būti pridėtas automatiškai, ar ne? Man sunku suprasti sąvoką. Aš pastebėjau, kitoje temoje, kad jums buvo pasakyti, kad BBCodes gali būti rankiniu būdu arba automatiškai. Taigi, automatiškai nereiškia, kad turėčiau matėme mažai vėliavas žinutė # 1 ir # 2? Aš negaunu, kad gaila ir aš perskaičiau jūsų pranešimą čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    lang BBkodas yra pridėtas automatiškai pagal vartotojo numatytąją kalbą. Jei nėra nustatyta arba yra toks pat kaip forumo kalba, tada nieko.

"Google" turi galimybę atpažinti kalbą pagal į pranešimą, tačiau dėl veiklos priežasčių mes neturime tai daryti - mes taip pat netyrė šio "Google" funkcija. Jei manote, kad tai gali būti naudinga, tai prašome parašyti apie tai čia Funkcija Prašymai - vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) - Mes visada galite pridėti tokių funkcija su galimybe išjungti ir
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 14-11-09 prie 23:52.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    lang BBkodas yra pridėtas automatiškai pagal vartotojo numatytąją kalbą. Jei nėra nustatyta arba yra toks pat kaip forumo kalba, tada nieko.
    Bet tai yra problema.

Gerai žiūrėkite, čia savo forumo, mano kalbos į anglų ... todėl mano teksto Žinutės # 1 ir # 2 (yra prancūzų kalba) yra kitoks, nei forumo kalba (mano userCP). Taigi, kodėl mano tekstą dar prancūzų? Ar jūs pasakyti, kad aš rankiniu būdu pridėti BBcode? Tada, jei tai, kodėl Jūs kalbate apie BBcode pridėtas automatiškai?

Galbūt aš ne suprasti teisingai, bet aš Jūsų nuoroda yra nuoroda, ir tai, kaip aš jį. Aš maniau, tai buvo valdomas automatiškai, be rašyti BBcode save.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Bet tai yra problema.

Gerai žiūrėkite, čia savo forumo, mano kalbos į anglų ... todėl mano teksto Žinutės # 1 ir # 2 (yra prancūzų kalba) yra kitoks, nei forumo kalba (mano userCP). Taigi, kodėl mano tekstą dar prancūzų? Ar jūs pasakyti, kad aš rankiniu būdu pridėti BBcode? Tada, jei tai, kodėl Jūs kalbate apie BBcode pridėtas automatiškai?

Galbūt aš ne suprasti teisingai, bet aš Jūsų nuoroda yra nuoroda, ir tai, kaip aš jį. Aš maniau, tai buvo valdomas automatiškai, be rašyti BBcode save.
    Taip savo pranešimų # 1 ir # 2, prancūzų, bet jums sakė, sistemą, kad ji yra anglų kalba. Thats, kodėl jis nėra išverstas.

Jūs turite 2 būdais tvarkyti pranešimus įvairiomis kalbomis.
    1. yra Vartotojo KP numatytoji kalba nustatyta jūsų profilyje. Šiuo atveju vBET laikys, kad jūsų laiškų šia kalba ir pridės lang BBKodas automatiškai. Vis dar turite galimybę pasakyti vBET ne konkrečių pranešimą (kiekvieną naują žinutę redaktorius atsiras papildoma galimybė pridėti BBCodes arba ne - kaip numatytąjį Taip).
    2. yra ji ivesti rankiniu budu.

Jūs esate supainioti, nes kitas gaminys, prašome perskaityti jį dar kartą atidžiai jį yra parašyta:
    "automatiškai ženklas pranešimą vartotojui nustatyti savo numatytąją kalbą, kitų nei forume numatytoji kalba"

Jei manote, kad tam tikra dalis yra neaiški, nukreipkite ją, ir mes ištaisysime klaidą padaryti jį aiškesnį

Text automatically translated from: French to: Lithuanian
    Translated text
    Tai dar vienas prancūzų testą.
    Original text

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Taip savo pranešimų # 1 ir # 2, prancūzų, bet jums sakė, sistemą, kad ji yra anglų kalba. Thats, kodėl jis nėra išverstas.
    Ahhhhh! Dabar aš turiu jį garsiai ir aiškiai. Tai yra dalis Aš nesupratau Dabar aš pakeičiau savo Usercp prancūzų kalba ir prancūzų rašė kitai bandymų pranešimą. Ji puikiai veikia čia. Ačiū už sugaištą laiką man paaiškinti paprastas būdas.

Tačiau savo forumo, mano forumas kalba prancūzų, aš taip pat (neprivaloma sakėte) mano UserCP prancūzų kalba, ir aš bandžiau rašyti pranešimus, arabų ir italų. Rezultatas parodė, arabų ir italų nieko be vertimo. Tai kodėl aš vis dar nesuprantu. Atrodo, ne mano forumas.

Be to, pasakykite man: kalbos addon (žr. paveikslėlį) BBCode (pasirinkti ar ne), kai mes rašyti žinutę ir greitai rasti atsakymą, taip pat, tai yra 3.1.2 versija addon, nes aš vis dar nebuvo atnaujinti dar ir aš nėra 3.1.1?
    Paskutinį kartą redagavo Cybershaolin; 15-11-09 prie 20:13.

Pradžia 13 123 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •