Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: vbet nėra gerai? yra teisus ...

Uždraustas
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Unhappy vbet nėra gerai? yra teisus ...

Hi every one ...

Pirmiausia aš esu tikrai atsiprašau sukurti šią temą.

Aš naudoju nemokamą versiją vbet kaip iš paskutinių 6 mėnesių.
    kai aš atnaujinti vBulletin iš vb3.x vb4.0.6 vBSEO 3.5.2 po to vbet 2.4.3 neveikia tinkamai.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    aukščiau siūlai, aš padariau 26-08-2010 tirpalo ir šiandien 15-09-2010, bet mano problema vis dar nėra išspręstos ir vbet komanda remti sustojo man po truputį padėti.

taip pat i am naudojant naują taisyklę arba posėdžio vBSEO žemiau siūlų:
    vBSEO 3.5 Release Candidate 1 yra čia! - VBulletin SEO Forums

šioje temoje i / forumus (ar kitą aplanko pavadinimą) vb4 įdiegti valstybę ir sėdi, kad po šio posėdžio vbet neveikia tinkamai su vBSEO 3.5.2 su naujų taisyklių ir posėdžio.

aš du kartus laiku pašalinti vbet mano forumas ir tada i naujo įdiegti šviežią posėdžio, bet ne darbo.
    Aš po visą kuris nurodymas, pagal vbet, bet vis dar neveikia ir galiu į pranešimą įtraukti visą nurodymą, kurį aš žemiau siūlai:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

bet vis dar neveikia ir vis dar atsakymo iš vbet komanda.
    Aš esu praradęs daug narių ir paieškos eismo.

mano forumo nuorodą:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    išversti nuorodą:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

taip, kad kodėl aš tai visiems, kurie naudoja naują vBSEO taisyklėmis ir infuziniam tirpalui sėdi gija.

Esu labai atsiprašau, mano silpna anglų.

ačiū
    Paskutinį kartą redagavo newsoftw; 15-09-10 prie 19:18.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Manau, šis forumas skirtas tik mokamą versiją, aš tiesiog naudojant vbet (mokama versija, žinoma), nes kelias dienas eiti, ir pakankamai geras rezultatas, ne apie produkto koncepcijos ir paramos abejonių, viskas yra puiku,

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Prašome naudoti tinkamas forumas teisė pranešimus siūlai persikėlė į skyrių apie nemokamą versiją.

Atkreipkite dėmesį, kad mes ne nustojo remti jums. Noriu atsiprašyti jūsų - Aš nežinau, kaip mes praleisti savo paskutinius 2 pranešimai. Aš kovojo, kad problema buvo išspręsta ir diskusijos nerodo man naują pranešimą (ne geltoname fone), todėl aš tiesiog atsitiktinai nepastebėti. Du kartus ... Ir Kamila atostogauja dabar. Taigi, prašome priimti mano atsiprašymą. Aš perskaičiau visą istoriją vėl ir šiandien suteikia jums atsako.

Rūpinamės visiems mūsų vartotojams - apmokamas ir nemokama versija. Žinoma Mokama versija turi pirmenybę, bet nemokamas palaiko per
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 16-09-10 prie 14:30.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

ačiū už atsakymą pone.

taip ir jūsų dešinėje, aš buvo ne tame skyriuje po šio pokalbio, nes, jei aš po šio pokalbio nemokamą versiją sekcija, todėl vbet komanda vis dar neatrodo Coz nemokama versija nėra pirmiausia patikrinti, kaip už paramą ir tt, nes aš po šio gija pažymėtą sritį tikrinimo Coz vbet komanda palaikė mane iš praeitą savaitę arba daugiau nei vienam paramos.

todėl esu labai atsiprašau, jei jūsų protas ir atsiprašau už tai.

vėl esu labai ačiū už p. vbet už pagalbą.

Ačiū

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš suprantu. Negalima appologise - Aš buvau vienas, kurie praleidžia savo ankstesnį pranešimą, kad aš appologise jums. Klausimas veiksmų dabar, todėl tikimės, kad mes greičiau išspręsti šį

Uždraustas
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

ačiū už labai padėti.

radau, geresnis sprendimas yra, kad aš pašalinti vbet iš mano forumas ir dabar serverio apkrovos ir duomenų bazės klaida išspręsti Coz, kai bet kuri įstaiga atidaryti tada išversti nuorodą mano forumas, todėl labai daug laiko negali būti atidaryti ir kai nuoroda yra Taigi tai rodo, kad nėra išverstų puslapių stilius.

todėl dabar tik iki man, kaip sustabdyti "Google" peradresavimo išverstas nuorodos reiškia, kai aš pašalinti vbet "Google" vis dar ieškoti išverstas nuorodą mano forumas.

Na aš esu labai dėkinga, kurie man padėti šiuo klausimu.

ačiū

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tiesiog naudokite reditect. Htaccess iš visų puslapių, kalbos kodą į puslapį be jo.

Kaip suprantu mes neturime dirbti nebėra jūsų 2 išdavimo stilių.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

ačiū už atsakymą pone.

i ne understtand "Tiesiog naudokite reditect. Htaccess iš visų puslapių, kalbos kodą į puslapį be jo"

ir stilius klausimas dėl i pašalino vbet ir po vbet pašalinti vBSEO struktūra, darbo pradžios.

ačiū

Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš nesuprantu jūsų sakinys apie struktūra.

Taisyklę, kuri bus nukreipti visus išverstų puslapių išverstas vienas:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Prašome priimti jį į savo ypatingas atvejis ir išbandyti jį.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •