내가 vBET를 구입 고려 중이 야. 그러나, 나는 정보가 필요합니다. -수 지불 페이팔 보다 그렇지 않으면? 신용 카드를가지고 하지 않습니다 그리고 당신으로 서 같은 방식으로 영국에서 난. 계정으로 양도할 수 있습니까? -지불 $ 230를 업데이 트 가격에 포함 되어 있습니다? Zastanawiam się nad zakupem vBET. Jednak potrzebuję informacji: - czy można placić inaczej niż przez paypal? Nie mam karty kredytowej, a jestem z PL tak samo jak Wy. Mogę przelać na konto? - Placąc te 230 dolarów, ile aktualizacji jest w cenie?
마지막으로 수정 Marcin Kalak; 11-05-15 에 08:10. 이유 : bbcode를 복구
귀하의 계정에 금액을 전송할 수 있습니다. 일반적으로 양식을 작성만 사용 하 여 지불 하지 페이팔 시스템에 지불 될 금액 표시 됩니다 (달러, 계산 이전에 평균 환율 NBP 벅). 양식을 작성 후 보내주시기 바랍니다 오후 당신이 입력 데이터에 그리고 난 당신이 전송할 데이터를 우편으로 보내드립니다. 양도의 승인 후 라이센스를 받게 됩니다. 라이센스를 구입 하 여 1 년 무료 업그레이드, 라이센스 및 다른 년간 업데이트 나중에 확장할 수 있습니다. Możesz przelać kwotę na konto. Wypełnij formularz normalnie, ale nie płać za pomocą PayPala - system pokaże ci kwotę do zapłaty (w dolarach, przelicz na złotówki po średnim kursie NBP w dniu przelewu). Po wypełnieniu formularza wyślij mi na PM dane, które wpisałeś, a ja odeślę ci dane do przelewu. Po zatwierdzeniu przelewu otrzymasz licencje. Wykupując licencje masz rok bezpłatnych aktualizacji, później można przedłużyć licencje i aktualizacje o kolejny rok.
마지막으로 수정 Marcin Kalak; 11-05-15 에 19:36.
보기 태그 클라우드
포럼 규칙