Witam 전도 관리자 패널에 로그인할 August 8 월 wykrzacza 배후에있는 전체 포럼의 프로그램을 제외하면 전 광고 차단 광고 년이지 (다음 모든 완벽하게 제공)를 실행하고 얼마나 의미 왜 vBulletin의 niewiem 나는 문제가 있습니다. 누구든지 이유가 무엇인지 알고 있나요 ????? Witam mam problem niewiem dlaczego vbulletin chodzi mi tylko jak mam uruchomiony program do blokowania reklam ad muncher, (wtedy wszystko chodzi idealnie) gdy wyłącze program całe forum sie wykrzacza nieda sie nawet zalogowac do panelu administratora. czy ktos wie jaka moze byc tego przyczyna?????
안녕하세요. 불행히도 나는 원인이 무엇인지는 아무 생각이 없습니다. 나는 저자의 레고 광고 차단 프로그램을 문의하는 것이 좋습니다. 또한, 제안 - 내가 htaccess 지시어 파일에 특별한 규정이 프로그램에 추가되지 않습니다 여부를 확인하는 것이 좋습니다 - 그래서, 만약 내가 그들을 제거하는 것이 좋습니다. 문제가 vBET의 상태에 영향을주지 않기 때문에 나는 종료 스레드를 설정합니다. Witam. Niestety nie mam pojęcia co może być przyczyną. Proponuję skontaktować się z autorem rego programu do blokowania reklam. Również z propozycji - proponuję sprawdzić, czy żadne specjalne reguły w htaccess nie są dodane dla tego programu - jeśli tak to proponuję usunąć je. Jako, że problem nie dotyczy vBET ustawiam status wątku na zamknięty.
보기 태그 클라우드
포럼 규칙