ようこそ vBulletin niewiem私は私が8月8月wykrzacza後背地の全体フォーラムのプログラムを除いた場合でも、管理者パネルにログインする広告Muncherを、(そして、すべてが完璧になる)広告ブロックを実行していますどれだけの意味、なぜ私は問題があります。理由が何であるか誰かを知っていますか????? Witam mam problem niewiem dlaczego vbulletin chodzi mi tylko jak mam uruchomiony program do blokowania reklam ad muncher, (wtedy wszystko chodzi idealnie) gdy wyłącze program całe forum sie wykrzacza nieda sie nawet zalogowac do panelu administratora. czy ktos wie jaka moze byc tego przyczyna?????
こんにちは。残念ながら私は、原因と考えられる要素の見当がつかない。私は著者のレゴの広告ブロックプログラムを連絡することを示唆している。また、提案は - 私はhtaccessファイル内の任意の特別なルールがこのプログラムのために追加されていないかどうかを確認することを示唆 - もしそうなら、私はそれらを削除することを提案。 問題はvBETのステータスには影響しませんので、私はシャットダウンするようにスレッドを設定します。 Witam. Niestety nie mam pojęcia co może być przyczyną. Proponuję skontaktować się z autorem rego programu do blokowania reklam. Również z propozycji - proponuję sprawdzić, czy żadne specjalne reguły w htaccess nie są dodane dla tego programu - jeśli tak to proponuję usunąć je. Jako, że problem nie dotyczy vBET ustawiam status wątku na zamknięty.
タグクラウドを表示する
フォーラムのルール