חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 6 של 6

אשכול: סגנון נייד סגנון הקצאת ההתקנים השונים בשימוש על ידי משתמש אחר

Default סגנון נייד סגנון הקצאת ההתקנים השונים בשימוש על ידי משתמש אחר

דווקא על סגנון שונה כי בשימוש על ידי משתמש אחר, אז אם סגנון מאוחסנים מטמון קובץ vbet מלא אורחים (למשל סגנון ירוק), משתמש אחר לפתוח את הפורום עם סגנון שונה כברירת מחדל (לדוגמה בסגנון כחול), המשתמש השני עדיין מקבל את הסגנון האדם הראשון מאוחסנים בסגנון (סגנון ירוק, לא את הסגנון כחול)

יש אחד של mod הפופולרי ביותר ב- vb.org מכשיר נייד סגנון הקצאה

שלה autodetect אם המשתמש באמצעות הטלפון הנייד (לא PC) לשימוש סגנון נייד סופר אור העור /, לא באמצעות ברירת המחדל

לא עובד מאז באמצעות קובץ vbet מטמון מלאה לאורחים, כי את הסגנון מאוחסנים הקבצים באמצעות סגנון ברירת המחדל, כך שהמשתמש באמצעות טלפון נייד פתיחת סגנון מאוחסנים הקבצים מדי, זה בדרך כלל את סגנון ברירת המחדל (לסגנון pc)

כי mod לעבוד שוב כשאני להשבית קובץ vbet מטמון מלאה לאורחים, מחק את Chace, ו chmod 755 שוב את התיקייה vbet_guestcache

אני עדיין מנסה כי mod (או סגנון שונה בשימוש על ידי משתמש אחר) עובד, אבל Chace מלא יכול לעבוד יותר מדי, אז אולי לעשות Chace קבצים המאוחסנים על ידי סגנון יותר מדי, רק בשימוש על ידי המשתמש עם אותו סגנון

אם עדיין לא קשה להבין בבקשה ליידע אותי, אני אנסה לעשות את זה בצורה ברורה יותר

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שים לב vBET לשחרר האחרון appropriatelly עובד עם סגנונות diffetenr aind מטמון אורח. מטמון אורח מוסיף id סגנון לקובץ נמלה שם זה איך אנחנו מאפשרים לאורחים לשנות סגנונות גם כאשר מטמון אורח מופעלת.

אז קודם כל יש לבדוק האם יש לך לשחרר vBET האחרון מותקן.

אם כן אז אנא ודא כי תוסף שלך יפעל לפני vBET קובע איזה קובץ מטמון חוות אמור לשמש. . זה כל מה שצריך - mod שינויים בסגנון ' מזהה ' טיק נהאת העודף שלך חייב להיעשות לפני vBET בודק אותו. vBET משתמש styleid כדי לקבוע חוות מטמון הקבצים ב- hook global_start

היי מיכאל

. בדקתי ב- admincp -> מוצרים -> זה vbet 3.3.6. אז זה הכי

- הנה כמה למשל vbetchace, הוא זה id סגנון הכיל כבר?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- מיכל אתה יכול לספר לי מה בדיוק תוסף ליצור לקרוא את הקובץ Chace מלא, אני אכתוב קוד מותנה mod זה תוסף להוציא קצת סגנון משימוש קובץ Chace מלא. לדוגמה, אם המשתמש באמצעות סגנון id מס '1 הוא / היא באמצעות Chace מלא, אבל אם באמצעות סגנון id מס' 2 הוא / היא לא באמצעות Chace מלא

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

מטמון קוד אורח נכלל בקובץ / כולל / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php ותפקוד vbet_getGuestCacheFile קובע שם של קובץ מטמון. כפי שאתם יכולים לראות - id בסגנון משמש בסוף שם הקובץ הוא לקרוא
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    מטמון הקבצים מלא הוא לקריאה על-ידי vBET ב- hook global_start ונכתב וו global_complete או global_shutdown.

אוקי אני כבר עשה mod זה עובד או סגנונות אחרים שברצונך לכלול vbet, לא יודע אם אנשים אחרים לקבל את הבעיה הזו, אבל אם כן אתה יכול באמצעות פתרון זה גם

עבור admincp -> תוספים ומוצרים -> מנהל Plugin

חיפוש זה 3 plugins
    vB Enterprise מתרגם
    כתוב מטמון אורח
    vB מתרגם Enterprise - דגלים

פתוח לעטוף הם תוכן קוד עם זה אם מותנה

אם (STYLEID! = 10)
    {
    / / את התוכן הקוד
    }

שנה 10 עם מספר מזהה את הסגנון הרצוי כדי לא לכלול באמצעות vbet ושימוש לא מלא צ'ייס, למשל סגנון זה: סגנון נייד סופר אור העור / כי באמצעות מכשיר נייד סגנון הקצאה כמו שאני משתמש עכשיו

Nb. כדי לדעת מה הסגנון שלך מספר id, ללכת phpmyadmin -> ללכת טבלה: סגנון -> ניתן לראות את מספר בעמודה styleid
    נערך לאחרונה על ידי basketmen; 14-09-10 ב 13:51.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני פשוט unistalled את הסגנון המכשיר הנייד, איבדתי על ** הכנסות יום אבל אין לי זמן לשחק ואני לא מתכוון לשלם בחור 10 **** לשעה בכך.

זה למה אני קונה "סיים" מוצרים, אני לא רוצה להיות בוחן ביתא עבור כל אחד.

שלך עושה עבודה טובה של שיתוף אני מאוד מעריך את זה.

בן זוג לחיים ...

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •