חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 12

אשכול: גוגל דואר אלקטרוני לי על (404) שגיאות רך?!?

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default גוגל דואר אלקטרוני לי על (404) שגיאות רך?!?

באתר מנהל האתר שלי אני מקבל על 2 הודעות בחודש מגוגל לפיה הם ממצא (404) שגיאות רך המשמעות במילים פשוטות, כי הם מוצאים כתובות URL כפולות (URL vbet translatated) בגלל אינדוקס מהיר גדל. מה אני צריך לעשות כדי לעצור את האזהרות? בעיקרון ב-Webmaster Tools שלי יש לי רק 2 אמיתי (404) לא מקים ו 102 לא מקים בגלל robots.txt שלי.

-Cache מוגדר 15 ימים
    -Guestcache את

מה אני צריך לעשות כדי לעצור את האזהרות?
    אני מאמין שאתה פשוט צריך הפניית 301 url הישן (URL שונה כי כבר לא עובד) לכתובת חדשה (כתובת הדף עובד עכשיו) עם htaccess, רק סביב החיפוש בפורום מי שאתה צריך בעצם

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

יש לי רק סך של 2 404 שגיאות אמיתי, גוגל הוא אומר לי שיש לי מאות (404) שגיאות רך אבל כאשר אני לוחץ עליהם הם עובדים בכל זאת יש משהו לעשות עם כתובות URL המתורגם כפי שהם כתב לי בחזרה לספר לי אינדוקס גדל מהר מדי אבל כפילויות ...

בכל אופן מה אני יכול להוסיף htcaccess שלי כדי "להסתיר" את זה מ-Google לפני שהם מתרגזים.

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    יש לי רק סך של 2 404 שגיאות אמיתי, גוגל הוא אומר לי שיש לי מאות (404) שגיאות רך אבל כאשר אני לוחץ עליהם הם עובדים בכל זאת יש משהו לעשות עם כתובות URL המתורגם כפי שהם כתב לי בחזרה לספר לי אינדוקס גדל מהר מדי אבל כפילויות ...

בכל אופן מה אני יכול להוסיף htcaccess שלי כדי "להסתיר" את זה מ-Google לפני שהם מתרגזים.
    hehe אני חושב להודעה האחרונה שלי לעיל כבר ענה אתה יכול להפנות אותו עם 301 htaccess, או אולי אני מתגעגע הבנה, אם אתה יכול לתת דוגמה מה חדש נראה כמו url הישן (השתנה url שכבר לא עובדים, מקבלים שגיאת 404 כיום) כתובת האתר החדש (כתובת הדף עובד עכשיו)

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי. נא למסור פרטים נוספים. כפי שאני מבין Webmaster Tools אומר לך שיש לך רק 2 האמיתי 404 שגיאות, אבל גוגל עדיין מיילים לך על הרבה שגיאות 404. אבל אלה באמת עובד ... אני מבולבל מעט כאן

נא לצרף מלוא התוכן של Google דוא"ל כמה מאותם 404 קישורים.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני לא יכול לשלוח לך את "העבודה" רכה 404 קישורים שגיאות יותר, כי רוקנתי את הטבלאות vBET, עכשיו אני לא מקבל את רכה 404 שגיאות עוד אני מקבל 404 לא נכון בתגובה נמצאו. אז בבית vBET נקודה זו הוא אשם כאן, אני רוצה להזכיר לך כי גוגל לא אוהב שגיאות רך והם להעניש אותך עם דירוג הדף נמוך adsense אם זה יימשך מספיק זמן.

דרישת שלום

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

מצטערים, אבל ברגע זה אני לא בדיוק מבין מה הבעיה היא על. נא לתאר את זה יותר, במילים אחרות. אתה לא צריך רכה 404 שגיאות enymore, רק 404 לתקן - בבקשה לתת כמה דוגמאות של דפים אשר לא עובד. כמה טעויות כמו אלה קיים? כתבת לפני שיש לך רק 2 קשה 404 שגיאות. האם עדיין יש לנו בעיה כאן?

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

תשובה - נפתרה. אם לא - נא לכתוב כאן ואני יפתח פתיל זה שוב.
    תודה

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

האם להפוך את המטמון המרבי 15 יום עד 5 ימים כדי להתגבר על בעיה זו.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

אז עכשיו היא נפתרה, נכון?

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •