מיכאל אני מצטער, אני מבין את הקוד הזה רק מוסיף בשפות אחרות עבור דפי showthread ב-Sitemap, אתה יודע היכן (מקום אחרי או לפני מה) להוסיף לדפים אחרים כמו גם forumdisplay, ארכיונים אחרים?
כי אלה 2 דפים הם החשובים ביותר כדי להפוך google קל לאינדקס הרשימות חוט, לפחות שלה צריך להיות כולל forumdisplay אינטגרציה דפי הארכיון מדי מפת האתר
נערך לאחרונה על ידי basketmen; 02-10-10 ב 22:46.
ברגע זה יש לנו קוד נבדק רק לשלב בדפים חוט, אשר אנו נחשבים החשוב ביותר. שים לב כי גוגל במדד כל הדפים שלך בכל מקרה (גם אם לא עשה אינטגרציה מפת בכלל), כי רובוטים זוחל על ידי כל הקישורים בדפים שלך שכללת דגלים עם קישורים לדפי המתורגם. כמובן כולל קישורים אל מפת האתר יכול לעשות אינדוקס מהיר יותר. זאת הסיבה שאנחנו שפורסם האשכולות קישורים אינטגרציה - הנושאים שינויים כל כך מהר בזחילה מהירה יותר יכול להיות שימושי.
כאשר אני מוסיף את הקוד של ההודעה הראשונה בקובץ מפת האתר, אני מקבל את השגיאה הבאה במהלך דור מפת האתר
ריצה Vbet 3.3.6 ו vBSEO 3.5.2 בפורום 3.8.1שגיאה חמורה: קריאה vbet_vbseo_filter_replace_text פונקציה מוגדר () ב / home / thespain / public_html / vBSEO / כולל / functions_vbseo_createurl.php על קו 47
vBET כולל הקובץ הדרוש ב init_startup וו:
נראה כי זה אינו כלול במקרה שלך על ידי מסיבה כלשהי. במקרה כזה יש לשים רק את השורה עם reqiure_once בקובץ ששונה של מחולל מפת האתר. לשים את זה לפני קוד נוסף של vBET. אנא שימו לב: זה לא היה נבדק - כך שחובה ליצור עותק של קובץ לפני השינויים.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Cheers עבור כובע מייקל, זה היה יותר טעות אנוש מצידי
אני בגוגל את השגיאה ומצאתי זה היה קצת יותר נראה לי על ההגדרות
מעולם לא שינו את סוג הקישור VBSEO_URI
אם ביצעת כי הנפתחת אפשרויות, אידיוטים כמוני לא היה להתעלם ממנה
באמצעות ניסיון העבר אני יודע להגדיר את זמן הדור על מפת יש עיכוב נחמד בין הדפים מפת האתר. מכרות להגדיר משהו 15 עיכוב השני.
אבל שמח Im עם דפי מוחלטת בעשר שפות
פורום תצוגה: 2904
אשכול הצג: 1817821
כתובות אינדקס סה"כ: 1823149
זמן עיבוד סה"כ: 1,682.58 שניות
האם הקוד הזה עובד עם מפת 2.6? תודה.
נחש איפה מצאת את מפת גנרטור 2.6?, יש לי 2.5 וזה עובד עם זה.
מאז שינית את הקוד, זה doesn't לעבוד כמו שצריך.
המספרים dont להוסיף למעלה.
פורום תצוגה: 327
אשכול הצג: 886054
הצג הודעה:
פרופילי משתמש:
בתוצאות הסקר:
פוסטים:
בלוג תגיות:
האלבום כתובות:
כתובות קבוצות חברתיות:
תג כתובות:
ארכיון: 169