חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 3 של 3

אשכול: התקנה בעיה עם vBSEO

Default התקנה בעיה עם vBSEO

1. אני משתמש vBSEO 3.2.0, אני לא יכולה למצוא את הקוד הזה בתוך קובץ functions_vbseo_createurl.php כמו ההוראה readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

אני כבר לחפש בתוך כל הקבצים vBSEO מדי, אבל עדיין לא יכולה למצוא אותו

בבקשה לעזור, תן לי לדעת אם אתה צריך פרטים ftp אחרים שלי

2. האם יש עדיין אין פתרון ולכן אנחנו עדיין לא צריך לכבות את "החלף התוכן" מטה מילות מפתח? " עבור שפת ברירת המחדל כמו לפני השימוש vBET? כמו שימוש אולי מותנה קבצים vbseo

חבר 'ה אני יכול לקבל תמיכה כאן בבקשה באמת צריך עזרה כאן

אני כבר רכשו vbet יותר מ 24 שעות ללכת, אבל עדיין לא יכול להתקין אותו בגלל בעיה לעיל

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי.

1. אנא עדכן vBSEO שלך. אתה משתמש בגרסה הישנה.

עם הגרסה שלך אתה עדיין יכול להשתמש vBET, אבל זה לא יהיה משולב עם vBSEO, אז קישורים לא תתורגם. כל פונקציות אחרות vBET יעבוד בסדר.
    ניתן גם לחפש בעצמך קוד אשר אחראי בגירסה הישנה זו vBSEO מקבל כותרות משנה (thread), להחליף אותו appropriatelly, אם אתה לא רוצה לעדכן vBSEO. כמו רמז יכול לספר בו נעשה שימוש בפונקציה vbseo_thread_seotitle. הינכם מתבקשים לשים לב כי גרסאות vBET עבד עם vBSEO 3.2.x (כפי שאני זוכר בפורום שלנו עבד על 3.2.2), הליך האינטגרציה היה שונה, אבל כרגע זה לא יעבוד, אז אני לא יכול לתת לך הוראות אינטגרציה הישן. vBSEO שונה מהקוד שלה, גם vBET עשה, אז שילוב גם היה צריך להיות שונה.
    אני פשוט בדק בקוד vBSEO 3.2.2 אתה יכול למצוא:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    אז אתה רק צריך זקן מדי - גרסה לא נתמך. אנא עדכן, או להשתמש vBET ללא תרגום קישורים (לא הטוב ביותר עבור SEO שלך), או למצוא את הקוד שאמור להיות שונה ולשנות אותו.

2. ברגע זה האפשרות הזאת צריך להיות כבוי. שים לב שזה לא ישפיע על קידום האתר שלך, כי מנועי החיפוש פשוט מתעלם מילות מפתח תג meta ומשתמש תוכן העמוד אמיתי לאינדקס.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 02-09-10 ב 22:45.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •